Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 11 12, 13:14)
(...) ai, jis mano vestuves fotkino reportažo stiliumi, kas anais senais laikais buvo laikoma iškrypimu, nes nu kaip gali būti, kad jaunoji jaunikiui ant delno nepastovės??biggrin.gif (...)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
(ačiū!!!)

šiaušiu į Centro polikliniką, iš ten Prospekto galerija ranka pasiekiama. Tad, jei atrasiu jėgų per stebuklą, užsuksiu į galeriją tiek parodos, tiek atvirukų. Domina toji paroda*, tik kad jaučiuos kaip per pagirias biggrin.gif
*nesąmonė galvot, kad parodų lankymas gali būti apspręstas atviruko. Bet gauti, kai buvo dalinami, buvo daugiau nei smagu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 12 lapkričio 2013 - 13:33
QUOTE(Iks @ 2013 11 12, 13:20)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
(ačiū!!!)

šiaušiu į Centro polikliniką, iš ten Prospekto galerija ranka pasiekiama. tad, jei atrasiu jėgų per stebuklą, užsuksiu į galeriją tiek parodos, tiek atvirukų. Domina toji paroda*, tik kad jaučiuos kaip per pagirias biggrin.gif
*nesąmonė galvot, kad parodų lankymas gali būti apspręstas atviruko. Bet gauti, kai buvo dalinami, buvo daugiau nei smagu smile.gif

dar pasakyk savo gydytojos pavardę ir paaiškės, kad pas tą pačią vaikštom biggrin.gif beliks susitikti smile.gif

aš tikiuosi, kad parodos lankomos ne dėl paskatinimo. tiksliau, kad tai nėra pagrindinė priežastis. o į Baltėną nueik, Tau patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 12, 13:33)
dar pasakyk savo gydytojos pavardę ir paaiškės, kad pas tą pačią vaikštom biggrin.gif  beliks susitikti smile.gif

aš tikiuosi, kad parodos lankomos ne dėl paskatinimo. tiksliau, kad tai nėra pagrindinė priežastis. o į Baltėną nueik, Tau patiks smile.gif

*šįkart junior lydėsiu, mano gydykla kitur, filialas smile.gif
**labai labai stengsiuos, blogiausiu atveju iki uždarymo čerez nemogu kaip nors.
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 11 12, 13:48)
Mangute, kritikai? (foto, ne tekstas smile.gif)

Jei labai noris, visada prašom pakritikuoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 11 12, 13:59)
Jei labai noris, visada prašom pakritikuoti wink.gif

cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 11 12, 15:11)

Žinau, kad tau knieti biggrin.gif
Atsakyti
As irgi siandien buvau Centro poliklinikoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 12, 09:09)
beje, ar nors viena pasirodysit gautus atvirukus? ar domėjotės gavę, kas per autoriai, su kuo valgomi? čia gi irgi edukacija biggrin.gif ir pačios pasidomėkit, ir kitoms papasakokit smile.gif

o aš eisiu sirgti. vėl. vot. nepaCinka toks ruduo.

Atvirukas:
user posted image

Autorius - Kristina Sereikaitė, fotografė, operatorė.

Įdomi asmenybė.

Jos puslapis ČIA
O ČIA vienas jos, kaip operatorės, darbų, o youtube galima rasti žymiai daugiau. Google irgi leidžia šviestis, taigi - prašom. smile.gif

----

Nesirk. O jei ir sirgsi, nenusimink, kiek čia to nepaCinkančio rudens beliko. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 10, 20:45)
nu maladiec, mergos, ką aš galiu pasakyti smile.gif

aš ir apakusi kokios jūs visos nerealios!!! bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Atvirukas nuo Say

user posted image

Autorius: Mindaugas Gabrenas ,,Basketball and other demons''.
Prisipazinsiu,kad Gabreno fotografijos stilius man mielas, kodel?! todel,kad jo nuotraukos nera standartines, turi savo braiza, istorijas. Kirvis (atvirute)atitiko kota (mane) biggrin.gif

aciu Say wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 11 11, 12:45)
Pagalvojau, kad jau seniai besisklaidžiau tokiomis. Tai gal ir nepradėsiu biggrin.gif

O ta knyga paprastiems darbo žmonėms ar išprotėjusiems milijonieriams, kuriems nieko nereiškia įsigyti visokių šviesos medžiolės įrankių? T.y. jos tiesomis įmanoma pasinaudoti be bobutės paskolos? hihihi.gif

Na kaip, yra dalykų, kurių paprastas darbo žmogus be atatinkamos aparatūros nelabai padarys, bet šiaip knyga ganėtinai žemiška. Tikrai daugelį ten pasiūlytų variantų turėtų puikiai veikti ir su stalinėm lempom, paklodėm (biggrin.gif) ir kitais buitiniais prietaisais. Ir dar labai didelę knygos naudą matau tame, kad ten ne tik pavyzdžiai, kaip kokias lempas sustatyti, kad kažką gautum, bet apskritai daug informacijos apie šviesą, jos elgesį ant skirtingų paviršių, ko iš jos galima tikėtis vienom ar kitom sąlygom. Kuo toliau tą knygą skaitau, tuo labiau norisi rekomenduoti biggrin.gif
Atsakyti
Vakaro ziuriniai ir dar viena nuoroda, nezina ar jau buvus, lyg ir macius as smile.gif
Atsakyti