Įkraunama...
Įkraunama...

HCG ir nėštumas

QUOTE(*Jura* @ 2014 06 06, 16:21)
Deje, pradėjo tepliot ir hcg mažėja...  cray.gif

Oh nesekme.. tai gal ir man reiketu nueiti dar karta.. unsure.gif taip nepatiko toj klinikoj.. tai gal buvai pas daktare, ka sako?
Atsakyti
sveikos 4u.gif mano skaiciai hcg 5,73.Ka galetumet pakomentuot?
Atsakyti
QUOTE(Pelkiuke @ 2014 06 08, 12:49)
sveikos 4u.gif mano skaiciai hcg 5,73.Ka galetumet pakomentuot?

Pelkiuke, sveikinu bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2014 06 08, 18:02)
Pelkiuke, sveikinu  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

ša ša unsure.gif mirksiukas.gif NT neryskeja verysad.gif tai nesidziaugiu dar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelkiuke @ 2014 06 08, 21:58)
ša ša unsure.gif  mirksiukas.gif NT neryskeja verysad.gif tai nesidziaugiu dar unsure.gif

Ok tyliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2014 06 08, 21:59)

Viskas
sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelkiuke @ 2014 06 08, 23:34)

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pamačis vaiduoklį pasidariau šiandien HCG tyrimą, ir kiek suprantu jis neigiamas?
verysad.gif Apsiverkiau pykstu ant visų aukščiausių galių, kodėl jie taip daro ir neduoda vaikučių? Pyksu ant asocialių šemų kurie geria, mušasi ir gimdo vieną paskui kitą. Pykstu nat vyro, kad neužtaiso niekaip vaiko. Pykstu ant savo smegenų kad jau jaučiau visus požymius. Pykstu ant Violos testų, kad parodė vaiduoklį. Taip pykstu kad ir verkti norisi verysad.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(nionia @ 2014 06 09, 12:29)
Sveikos,

Pamačis vaiduoklį pasidariau šiandien HCG tyrimą, ir kiek suprantu jis neigiamas?
verysad.gif  Apsiverkiau pykstu ant visų aukščiausių galių, kodėl jie taip daro ir neduoda vaikučių? Pyksu ant asocialių šemų kurie geria, mušasi ir gimdo vieną paskui kitą. Pykstu nat vyro, kad neužtaiso niekaip vaiko. Pykstu ant savo smegenų kad jau jaučiau visus požymius. Pykstu ant Violos testų, kad parodė vaiduoklį. Taip pykstu kad ir verkti norisi verysad.gif

user posted image

Kiek laiko planuojat?
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2014 06 09, 13:42)
Kiek laiko planuojat?

Šį sykį 11 ciklas, prieš vestuves jau planavom 8mėn, po to nusprendėm tuoktis, nustojom planavimus. Labai daug vilčių buvo įdėta į šį ciklą, nes sekaiu O, jaučiau O labai gerai net vyras vakar ryte kai voliojomes lovoje pasakė, aš jaučiu kad šį sykį jau pavyko. Aš irgi buvau į ta įtikėjus, šnekėjau su leliuku ir prašiau ateiti verysad.gif Kažkaip labai sunkaii visa tai smogė ši kart verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nionia @ 2014 06 09, 12:50)
Šį sykį 11 ciklas, prieš vestuves jau planavom 8mėn, po to nusprendėm tuoktis, nustojom planavimus. Labai daug vilčių buvo įdėta į šį ciklą, nes sekaiu O, jaučiau O labai gerai net vyras vakar ryte kai voliojomes lovoje pasakė, aš jaučiu kad šį sykį jau pavyko. Aš irgi buvau į ta įtikėjus, šnekėjau su leliuku ir prašiau ateiti  verysad.gif  Kažkaip labai sunkaii visa tai smogė ši kart  verysad.gif

Tai dar nedaug 4u.gif Aš pati laukiau 8 metus o yra kas dar ilgiau laukia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2014 06 09, 13:52)
Tai dar nedaug 4u.gif Aš pati laukiau 8 metus o yra kas dar ilgiau laukia 4u.gif

Aš žinau, žinau ir tikrai nepavydžiu ir net suvokiu kad niekada nesuprasiu kas dedasi tu mamyčių širdyse kai toki ilgą laiką planuoja, ar buna nesekmingas neštumas, ar kažkokios rimtos bėdos... Bet tiesiog man kažkaip šitas ciklas skausmingas, nes daug vilčių buvo labai, ir nujaučiu, kad dar ne vienas ciklas bus nesėkmingas. Linkiu visoms kuo greičiau pastoti 4u.gif
Bet tiesiog šalia pažystama ruošiasi valymui 4sav jau nesčia, o aš čia raudoju kad nepastoju, tai kur ta teisybė? doh.gif Retorinis klausimas kila...
Atsakyti