QUOTE(grmarti @ 2014 02 14, 13:31)
Laba
Norėčiau Jūsų patarimo. Kaip manot ar verta darytis HCG tyrimą likus iki mmm 3 dienom (11 diena po O)? Ryte pasidariau NT - neigiamas (manau, kad per anksti pasidariau), žinau, kad logiškiau būtų nesulaukus mmm darytis, tiesiog kūno požymiai (galvos svaigimas, šleikštulys, pilvo maudimas, erzinantys kvapai) ir mano pasąmonė sufleruoja ką kitką Tiesiog vaikelis yra labai labai laukiamas, negaliu išlaukti tų 3 dienų
Norėčiau Jūsų patarimo. Kaip manot ar verta darytis HCG tyrimą likus iki mmm 3 dienom (11 diena po O)? Ryte pasidariau NT - neigiamas (manau, kad per anksti pasidariau), žinau, kad logiškiau būtų nesulaukus mmm darytis, tiesiog kūno požymiai (galvos svaigimas, šleikštulys, pilvo maudimas, erzinantys kvapai) ir mano pasąmonė sufleruoja ką kitką Tiesiog vaikelis yra labai labai laukiamas, negaliu išlaukti tų 3 dienų
jei labai knieti galit pasidaryt, as pasidariau testa 1 d. pries turetas prasidet menesines, parode 2 bruksnius, tada kita diena ejau darytis kraujo, parode 199 siap esu skaiciu daug kur reik ir progesterona daryt, pvz mano zemokas (kiek as supranu, bet gal ne taip kazka suprantu, nors gydytoja nesake daryt progesterono)
bent jau zinosit 100 proc yra nestumas ar ne, nes as tiek leisdavau pinigu testams, kad geriau viena kart kraujo tyrima pasidaryt
is pozymiu tik pilva pute, daugiau nieko (nors visi menesiai pries tai buvo VISI pozymiai ) o slykstulis, krutys, pilvo maudimas prasidejo tik dabar (6 sav. man)