Kaip 9dpo superiniai skaiciukai
QUOTE(Mergiona @ 2015 05 08, 13:58)
Kaip 9dpo superiniai skaiciukai
Jei būčiau tiksliai nustačius- būtų ramu, o dabar tik pagal pamaudimus ir išskyrų kiekį aš čia sprendžiu, galėjo ji turbūt bet kada būti
atsinešu geras žinias
progesteronas nuo 27,5 padidėjo iki 29,8
HCG nuo 8,87 iki 20
lauksiu pirmadienio su nekantrumu, taip tikiuosi kad viskas ok bus
HCG nuo 8,87 iki 20
QUOTE(Rose Prick @ 2015 05 09, 10:01)
atsinešu geras žinias
HCG nuo 8,87 iki 20
HCG nuo 8,87 iki 20
Nuostabus skaiciukai
QUOTE(Rose Prick @ 2015 05 09, 13:01)
atsinešu geras žinias
HCG nuo 8,87 iki 20
HCG nuo 8,87 iki 20
nuostabus skaiciai ir dziaugiuosi kad pakartojot nieko nelaukdama- tikrai turesit ramesni savaitgali kas vaikiukui tik i gera
Ačiū tikrai ramiau jaučiuosi, gal viskas gerai eisis, nes skaičiai tai labai nudžiugino
Ateinu su dar vienai skaičiukais
HCG šiandien jau 60, progesteronas nukrito iki 26,1, bet kalbėjau su gydytoja- sakė viskas gerai, tai dabar lauksiu vizito, gal dėl šventos ramybės dar kitą savaitę tyrimus pasidarysiu
HCG šiandien jau 60, progesteronas nukrito iki 26,1, bet kalbėjau su gydytoja- sakė viskas gerai, tai dabar lauksiu vizito, gal dėl šventos ramybės dar kitą savaitę tyrimus pasidarysiu
Dėl HCG tai labai laiminga nu bet tas progesteronas nepatinka man pusė interneto išnaršiau ieškodama ir lygindama normas, bet gal čia pati pradžia- pakils dar
QUOTE(Rose Prick @ 2015 05 11, 14:01)
Dėl HCG tai labai laiminga nu bet tas progesteronas nepatinka man pusė interneto išnaršiau ieškodama ir lygindama normas, bet gal čia pati pradžia- pakils dar
na, jusu gydytoja pasake kad gerai... bet kodel nepaprasius papildomo? Zalos jokios, jums ramiau...
QUOTE(Mergiona @ 2015 05 11, 15:06)
na, jusu gydytoja pasake kad gerai... bet kodel nepaprasius papildomo? Zalos jokios, jums ramiau...
Aš specialiai paklausiau ar papildomai nereikia, nes mane neramina tas skaičius- ji patvirtino, kad viskas gerai. Turbūt teks apsiraminti su savo baimėmis, nes gydytojos kompetencija abejoti neturiu pagrindo
QUOTE(Rose Prick @ 2015 05 11, 16:15)
Aš specialiai paklausiau ar papildomai nereikia, nes mane neramina tas skaičius- ji patvirtino, kad viskas gerai. Turbūt teks apsiraminti su savo baimėmis, nes gydytojos kompetencija abejoti neturiu pagrindo
na tai gerai HCG graziai auga, tas svarbiausia