Įkraunama...
Įkraunama...

HCG ir nėštumas

QUOTE(caramelcandy @ 2015 01 15, 17:20)
O kokia ten kaina?
Aš jei gerai pamenu už 36lt dariausi antakalnio gatvėje medicina practika. Dariausi apie 15h o atsakymą atsiuntė apie 16.30 smile.gif

Apie 20lt. Tik atsakymo pora dienu reikejo laukti - tarkim priduodi treciadieni, penktadieni apie piet pasako.
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2015 01 15, 23:15)
Apie 20lt. Tik atsakymo pora dienu reikejo laukti - tarkim priduodi treciadieni, penktadieni apie piet pasako.

isproteciau blush2.gif man ir 1.5val geromedoje laukt buvo isbandymas, minutes skaiciuodavau, o dvi paras blink.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Ar prg 69,6 penktos savaitės pabaigai gerai? hcg 11155.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

radau skaiciuokle, kuri man patiko, tikiuosi ir Jums bus naudinga 4u.gif

HCG skaiciuokle

mokamus tyrimus dariausi santariskese. atsakymai po poros valandu. tai labai smagu, kad ilgai laukti nereikejo, be to ir kainos nesikandzioja ax.gif
Atsakyti
Sveikutės. Noriu sužinoti : Taip įšėjo, kad reikėjo hcg pasidaryti.tyrimą pasidariau ne per anksti. ąa dieną po lyt. santykių ėjo 11 diena, o po ovuliacijos 10 diena ėjo. Gavau ats., kad 0,1 (na kad neigiamas) . Bet man kažkodėl temp užkilusi truputuką laikosi karts nuo karto. Tačiau daugiau nieko nėra. Kaip čia gali būti? smile.gif
Atsakyti
Taip suprantu, nelabai aktyvumo čia yra.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Slamso @ 2015 01 31, 12:18)
Taip suprantu, nelabai aktyvumo čia yra.. sad.gif

uzkylusi "kartais nuo karto" tempa nera nestumo pozymis, jus nesilaukiat, ka irodo HCG, cia skyrelis apie nestuma, tai nera ka ir sakyt.
Atsakyti
QUOTE(Slamso @ 2015 01 29, 20:42)
Sveikutės. Noriu sužinoti : Taip įšėjo, kad reikėjo hcg pasidaryti.tyrimą pasidariau ne per anksti. ąa dieną po lyt. santykių ėjo 11 diena, o po ovuliacijos 10 diena ėjo. Gavau ats., kad 0,1 (na kad neigiamas) . Bet man kažkodėl temp užkilusi truputuką laikosi karts nuo karto. Tačiau daugiau nieko nėra. Kaip čia gali būti? smile.gif

Nestumo nera.
Atsakyti
Sveikos, 2015-02-04 kraujo HCG tyrimo rezultatas 69,50, echoskopu nieko nemato, paskutinė mėn. 2014-12-24, nėštumo testai buvo neigiami. Kitas vizitas paskirtas pirmadienį (prašysiu vėl kraujo tyrimo). Kiek suprantu, pagal paskutines mėn. labai jau mažas tas skaičius mano ir nieko gero laukt kaip ir neverta?
Atsakyti
QUOTE(Nati666 @ 2015 02 05, 10:55)
Sveikos, 2015-02-04 kraujo HCG tyrimo rezultatas 69,50, echoskopu nieko nemato, paskutinė mėn. 2014-12-24, nėštumo testai buvo neigiami. Kitas vizitas paskirtas pirmadienį (prašysiu vėl kraujo tyrimo). Kiek suprantu, pagal paskutines mėn. labai jau mažas tas skaičius mano ir nieko gero laukt kaip ir neverta?

o kokios trukmes ciklas? "nieko nemate" toks salyginis pasakymas, nestumo su tokiu hcg aisku nemate, bet galejo matyt geltonkuni, gleivyne, tt- kurie irgi padeda tos sansus ivertint.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2015 02 05, 10:57)
o kokios trukmes ciklas? "nieko nemate" toks salyginis pasakymas, nestumo su tokiu hcg aisku nemate, bet galejo matyt geltonkuni, gleivyne, tt- kurie irgi padeda tos sansus ivertint.

Ciklas apie 29-30 d., gleivių daug (kas būdinga neštumui), tačiau jokių užuomazgų nesimatė, nors gan ilgai ieškojo, pirmadienį žiūrės vėl, matyt.
Atsakyti
QUOTE(Nati666 @ 2015 02 05, 11:02)
Ciklas apie 29-30 d., gleivių daug (kas būdinga neštumui), tačiau jokių užuomazgų nesimatė, nors gan ilgai ieškojo, pirmadienį žiūrės vėl, matyt.

na nematys dar nieko ir kita pirm... su geriausiu vaginaliniu echo "kazkas matosi" nuo hcg 900... jei augs tvarkingai nebus tiek dar turbut unsure.gif As tai pasikartociau hcg, kad ir snd (po paros) ir butu jau aisku auga ar krenta.

as visada uz nervu taupyma, net jei tai ir kainuoja unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 05 vasario 2015 - 10:08