QUOTE(irute.v @ 2014 12 04, 12:02)
Laba diena, būsimos mamytės, noriu pasidžiaugti
gal metai svajojau apie mažiuką, su draugu, kaip ir visi jauni zmones gyvename aktyvų lytinį gyvenimą, tačiau kaip nieko, taip nieko... Mėnesinės mano pakankamai nereguliarios, tad dienas skaičiuoti sunku.. Visada, nuo pat pirmų lytinių santykių, prieš artėjant mm pasidarydavau porą testukų, tiesiog, kad žinoti jog susisirgsiu. Geras pusmetis kai testus dariausi su viltimi jog - nesusirgsiu.. Vakar, po darbo pasidariau testuką - nustebau, nes vaiduokliukų nebuvau "radusi", pasidariau dar 3, ir visi rodo tą patį. Dar vienas testas ryte - teigiamas! Iškart apsirengiau ir į diagnostikos centrą kraujo tyrimo darytis, ir ką jūs manot? Prieš pusvalandį gavau laišką su HCG skaičiuku 435
Tai kaip suprantu, man kažkur trečia savaitė, taip?
Kadangi žinių tokiais klausimais neturiu, tad Mielosios, kreipiuosi į Jus. Kada keliauti pas gydytoją? Dar laukti ar jau ruoštis? Taip pat, labai prašau parekomenduokite gerą privatų gydytoją, kuris pilnai prižiūrėtų pilną nėštumo terminą (Vilniuje). Ar begt kokių vitaminų pirkt? Ką valgyt? Kike miegot? Gelbėkit!
Nepatarciau nieko gerti tol, kol nepateksite pas gydytojus........Na o valgytti, tai siulyciau pereiti prie nesciuju dietos....Pilnas internetas informacijos, pasiskaitinekite...Folio rugstis yra gerai, bet as negalejau jos gerti, nes buvau alergiska...
Tiesa, kiek kainuoja kraujo tyrimai, nes itariu, kad vel
, o mano maziukui tik 6 menesiai....