Sveikos merginos, niekur neradau tokios temos, kur butu galima diskutuoti ir sulaukti nuomoniu ar HCG hormonu tyrimas atitinka nestumo dydi. o mano situacija tokia: Ana antradieni, t.y spalio 29 diena mano HCG buvo 137. Siandien vel tyriausi krauja, ir HCG pakilo iki 4000 nestuma (gemaline puslyte) aptiko tik su vaginaliniu echoskopu, su tuo, kuriuo tikrina per pilva, pasake tik kad 'kazka matau, bet neesu isitikinusi'. Ar echoskopo rezultatai nera per mazi kraujo tyrimo atsakymui? Gydytoja pagal echoskopa pasake, kad nestumas dar labai mazas, 4-5 savaites, bet kodel kraujas tada 4000? kai nuo 2000 jau tiksliai turetu matyti su paprastu echoskopu (sorry nezinau kaip jis vadinasi) Sekantis vizitas pas ginekologa, lygiai po 2 savaiciu, tada jau ieskosim sirdutes pasidalinkit, ar tai yra normalu, nes vel prisigalvoju visokiu nesamoniu
QUOTE(Ciccio @ 2013 11 08, 06:00)
Vaginaliniu echoskopu tikrina per makštį, abdominaliniu - per pilvą. O pagal mėnesines nėštumas atitinka? Kažkaip labai jau anksti ieškosit širdies veiklos, embrionas bus tik 6-7 savaičių.
kodel anksti? man sirdele mate 6sav 5d
QUOTE(mundijana @ 2013 11 08, 00:44)
Sveikos merginos, niekur neradau tokios temos, kur butu galima diskutuoti ir sulaukti nuomoniu ar HCG hormonu tyrimas atitinka nestumo dydi. o mano situacija tokia: Ana antradieni, t.y spalio 29 diena mano HCG buvo 137. Siandien vel tyriausi krauja, ir HCG pakilo iki 4000 nestuma (gemaline puslyte) aptiko tik su vaginaliniu echoskopu, su tuo, kuriuo tikrina per pilva, pasake tik kad 'kazka matau, bet neesu isitikinusi'. Ar echoskopo rezultatai nera per mazi kraujo tyrimo atsakymui? Gydytoja pagal echoskopa pasake, kad nestumas dar labai mazas, 4-5 savaites, bet kodel kraujas tada 4000? kai nuo 2000 jau tiksliai turetu matyti su paprastu echoskopu (sorry nezinau kaip jis vadinasi) Sekantis vizitas pas ginekologa, lygiai po 2 savaiciu, tada jau ieskosim sirdutes pasidalinkit, ar tai yra normalu, nes vel prisigalvoju visokiu nesamoniu
viskas tvarkoj, skaiciai graziai dvigubeja kas antra diena (nuo pirmo skaiciaus 137 iki to 4000). Taip, kad nera ko nerimaut.
hCG skaiciam duodama gan plati norma:
3 sav- 0 iki 5
4 sav- 5 to 426
5 sav- 18 to 7,340 (kur ir visiskai normaliai telpa jusu 4000 )
6 sav - 1,080 to 56,500
7 - 8 sav- 7,650 to 229,000
9 - 12 sav- 25,700 to 288,000
Taip, kad meskit nerimus salin. O echoskopai pradzioj nevisad aiskiai parodo, kaip ir nevisi gydytojai gerai juos nuskaito, nes siuo metu viskas milimetriniu dydziu sekmes
QUOTE(mars @ 2013 11 16, 20:22)
sveiki, mano menesines 2 savaites jau veluoja, pasidariau HCG testa parode rezultatas 21.8 IU/l, CPS 313.2, ar cia normalus rezultatas ar tureciau sunerimti?
na pagal skaiciuka laukies
QUOTE(moonlightly @ 2013 11 17, 21:18)
na pagal skaiciuka laukies
taip ir aš taip galvoju, kadangi neneščioms norma iki 5 , bet testas rodo neigiama, ir kažkaip per maži skaičiai tokiam nestumui jau
QUOTE(mars @ 2013 11 18, 11:01)
taip ir aš taip galvoju, kadangi neneščioms norma iki 5 , bet testas rodo neigiama, ir kažkaip per maži skaičiai tokiam nestumui jau
dar karta pasidaryk hcg ir matysi ar auga skaiciukas ar ne nes gal kad teigiama rodytu NT dar per mazai to hcg
QUOTE(moonlightly @ 2013 11 18, 11:46)
dar karta pasidaryk hcg ir matysi ar auga skaiciukas ar ne nes gal kad teigiama rodytu NT dar per mazai to hcg
jei prasidėjo kraujavimas jau turbut neverta darytis hcg nors ir buvo teigiamas?