Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemos

Gal kas turite šitas schemas? nes kiek randu, tai jau ištrinti failai parsisiuntimui sad.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2014 11 14, 11:59)
Gal kas turite šitas schemas? nes kiek randu, tai jau ištrinti failai parsisiuntimui sad.gif

žirafiukai
Atsakyti
sveiki, gal galite man padeti ? gal turite schemu su kudikiu ? noriu siuvineti dukros metrikus...aciu
Atsakyti
QUOTE(fantasylove242 @ 2014 11 15, 16:19)
sveiki, gal galite man padeti ? gal turite schemu su kudikiu ? noriu siuvineti dukros metrikus...aciu

metrikai
Atsakyti
Ieškau tokių schemučių:

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 10 28, 22:15)

Laba diena. Gal kuri pasakytų, kiek gali kainuoti tokio grožio išsiuvinėjimas. Paprašė manęs, kad išsiuvinėčiau, bet neįsivaizduoju, kiek įkainoti tokį darbą?
Ačiū, jei padėsite.
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2014 11 18, 14:12)
kiek gali kainuoti tokio grožio išsiuvinėjimas. Paprašė manęs, kad išsiuvinėčiau, bet neįsivaizduoju, kiek įkainoti tokį darbą?

kiek esu girdėjusi kryžiukas kainuoja nuo 0,03 iki 0,05 cnt
Atsakyti
Ačiū, skaičiau apie tai temoje, bet realiai kažin kiek ima merginos. Paveikslėlis, man asmeniškai, labai gražus, vien todėl sutikau, nors, įtariu, neypatingas uždarbis, kurį sutariau. Pirmas kartas, matysiu, kiek siūlų sunaudosiu.
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2014 11 20, 21:23)
Pirmas kartas, matysiu, kiek siūlų sunaudosiu.

tada nors už priemones, kad atsiimtum
Atsakyti
Ruosiu kaledines dovaneles - siuvinetas buteliu prijuostes,atvirukus,tik niekaip nerandu kitu metu simbolio ozkos schemos,gal kas padetu surasti.Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedroji @ 2014 11 21, 22:58)
niekaip nerandu kitu metu simbolio ozkos schemos,gal kas padetu surasti.Aciu smile.gif

ožka
Atsakyti
Labas, auksarankės. Turiu užsakymą "trys draugės prie kavos puodelio". Gal turite kokių schemų? Kažkada siuvinėjau dvi merginas prie kavos puodelio, bet neberandu schemos doh.gif Ar bent kažką panašaus, priderinčiau.
Atsakyti