padėkit rasti labai ačiū
QUOTE(casolin @ 2014 02 03, 22:43)
Gal ir ne visai i tema .. bet gal kuri nors uzmate, kur galima isigyti si rinkini?
Sveikos merginos, gal kas turite metrikiuko schemute kur matosi tik leliuko rankyte laikanti kojyte? dekui
Sveikutės,
Prapuolus mano schemoms, neberandu..
Peržiūrėjau vabzdžių temą pirmame psl, bet nesugebėjau rasti schemutės..
Nežinau, kieno dizainas, bet gal ekspertės supras apie ką aš, esu mačiusi paveikslėlį monarchas drugelis ant geltonos gėlės, kažkas panašaus į šį:
Būčiau labai dėkinga, jei kas padėtų
Jei gerai pamenu, schemutė buvo spalvota..
Prapuolus mano schemoms, neberandu..
Peržiūrėjau vabzdžių temą pirmame psl, bet nesugebėjau rasti schemutės..
Nežinau, kieno dizainas, bet gal ekspertės supras apie ką aš, esu mačiusi paveikslėlį monarchas drugelis ant geltonos gėlės, kažkas panašaus į šį:
Būčiau labai dėkinga, jei kas padėtų
Jei gerai pamenu, schemutė buvo spalvota..
Labas vakaras merginos , turiu toki klausyma , noriu padaryti vaikams ant duru su ju vardais issiuvineti remelius , bet vien vardas kazkaip nelabai , noresi dar ka nors prie vardo , galvuoju gal kas kokiu ideju turit ? gal matet tokiu dalykeliu , kad graziau padaryti . buciau labai dekinga jeigu pvz imestumet
QUOTE(Natalja_B @ 2014 02 19, 19:17)
Labas vakaras merginos , turiu toki klausyma , noriu padaryti vaikams ant duru su ju vardais issiuvineti remelius , bet vien vardas kazkaip nelabai , noresi dar ka nors prie vardo , galvuoju gal kas kokiu ideju turit ? gal matet tokiu dalykeliu , kad graziau padaryti . buciau labai dekinga jeigu pvz imestumet
Gali pirmą vardo raidę su "pribumbasais" išsiuvinėt Būna raidžių su meškučiaus, fėjom, drugeliais ir visu kitu gėriu - pirmoje žinutėje yra nuoroda į raidžių lobyną
Sveikos merginos labai ieskau sios schemutes nes turiu viena bet labai prastos kokybes (kudikelis ant ranku). Kazkada kol kompiuteris buvo nepertvarkytas buvau radusi lietuviskame tinklalapyje pdf formatu tai buvo isvis ar 16 psl. Buvo idealus variantas bet tiks ir geros kokybes vieno puslapio svarbu kad simboliai gerai matytusi. Kudikis ant ranku
QUOTE(NailArt @ 2014 02 25, 15:21)
Sveikos merginos labai ieskau sios schemutes nes turiu viena bet labai prastos kokybes (kudikelis ant ranku). Kazkada kol kompiuteris buvo nepertvarkytas buvau radusi lietuviskame tinklalapyje pdf formatu tai buvo isvis ar 16 psl. Buvo idealus variantas bet tiks ir geros kokybes vieno puslapio svarbu kad simboliai gerai matytusi. Kudikis ant ranku
http://postimg.org/image/yril5ex6d/
http://s16.postimg.o...86_12382006.jpg