Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

QUOTE(Kristule05 @ 2013 11 13, 00:26)
Na tkrai labai įtraukiantis serialas. thumbup.gif Pradžioje prabėgomis užmesdavau akį,bt dabar žiūriu visas serijas.
Tikiuosi po šito filmo LNK vėl kažką panašaus rodys g.gif

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kirstule labas mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu bet siauas, negi tikrai ta meksikieciu ikis i sio serialo laika verysad.gif verysad.gif siubas nu..tada tik savaitgaliu lauksiu su didingu amzium smile.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2013 11 13, 13:25)
nu bet siauas, negi tikrai ta meksikieciu ikis i sio serialo laika verysad.gif  verysad.gif siubas nu..tada tik savaitgaliu lauksiu su didingu amzium smile.gif

O man jis nelabai prilipo g.gif ,tas aktoriu man kaip Onuras labiau ziurejosi,ir moteryte nieko gero tame filme schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 13, 13:27)
O man jis nelabai prilipo  g.gif ,tas aktoriu man kaip Onuras labiau ziurejosi,ir moteryte nieko gero tame filme  schmoll.gif

man tai patinka thumbup.gif galetu lnk jei jau naujo nenupirko turkisko, sita meksikietiska ryza bernioka iskelt i savaitgali, o i lnk vietoj uzdraustos meiles atkelt didinga amziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2013 11 13, 14:50)
man tai patinka  thumbup.gif galetu lnk jei jau naujo nenupirko turkisko, sita meksikietiska ryza bernioka iskelt i savaitgali, o i lnk vietoj uzdraustos meiles atkelt didinga amziu thumbup.gif

pritariu,nes didingasis amžius labai ilgas serialas,tai vien tik savaitgaliais porą metų rodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhiedre @ 2013 11 13, 11:22)
Negi jums gražiai ji buvo apsirengusi per vakarykštę seriją, kai viešbutyje pusryčiavo ir atėjo Behliulis pas ją? Na man tai labai baisi ta jos kažkokia klostuota raukta palaidinė...  doh.gif Ir Piker su platėjančiom "nu pagadi" kelnėm... Nihal irgi dažnai apsirengia nei šiaip nei taip... Gal vienintelė madmuozėlė ir piktoji motušė dar neužkliuvo savo apranga smile.gif

Nebeziuriu per telika, tai ir nezinau kaip ji snd buvo apsirengusi. Kalbu apskritai, kad visai patiko abieju seseru apranga, buvo kai nepatiko, bet tikrai yra ziauriai patinkanciu drabuziu ax.gif As jau zinau kaip viskas baigsis blush2.gif Net vyras nekenciantis serialu sita su manim ziurejo lotuliukas.gif
Atsakyti
nu va pats adnanas ja ikalbineja gryzti nepalikti, o ji kaip matau buvo tvirtai nusprendus nebegryzti ir su vaikeliu iskeliauti, sako nepavyks slepti nestumo, todel ir isvyksta bet dabar kas bus, gal ir negeras buvo tas mamos isikisimas sikart, gal per ja ir atsisakys ji to vaikiuko, nu idomu kaip cia bus idomu, beda kad nezinau kur paziuret ba tikrai paziureciau priekin biggrin.gif
Atsakyti
esu praleidus ta seriju ir nemaciau ar tas bihter sesers vyras mate ta filmuka kur siunte besiras ar ne,,,
kiek isvis yra seriju?
as tai vis labiau bihliuliu slyksciuos o bihter visame kame pateisinu koks bailys koks jis vyras mazgote grynas, negrisk negrisk i siuos namus jei jis toks teisus sventas kilnus tai ko bijo pripazint ir atsakomybe prisiimt uz tai ka padare jo nieks suristo i lova irgi negulde, uoj toki vyra ne duok tu D pats ant kitu laimes joja nei myli tos nihal tik vaidina ir pats taip skaudina, tai kam moralizuoja bihter kad skaudina dede pats be sazines, teisinagai bihter sako nori kad as viena uz musu visu nuodemes atsiimciau, nesazininga tikrai
as tik gal kitaip buciau darius, vietoj bihter buciau pasisakius kad nescia adnanui ir kaip visose muilo operose butu tevas augintu ne savo vaika lotuliukas.gif o kazkada suzinotu arba ne , ale ji dar ne tokia supuvus kaip as lotuliukas.gif nenorejo taip meluoti, tik ka ji darys su tuo lelium man kl nejau atsisakys,,,jergau jergau klaida padarytu jei pasiliktu manau daug kas issiprestui, gal net i gera su laiku viskas susideliotu uoj as jau visai nupusau juk cia tik serialas ir bus kaip autoriai sukure lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 13 lapkričio 2013 - 16:19
nu jau pasislykstejau behliuliu kaip... doh.gif doh.gif prarado visa savo zavesi..
jo pravarde galetu but "dulkintuvas" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na va siandien,man autoriai ir persistenge,kazkaip nieko grazaus schmoll.gif ,man ziurint daugiau nieko ir nesigalvojo,kad brolis ir sese,o ka isdarineja biggrin.gif
Dzamilei taip ir reikia,mano nuomone,tikrai labai jau daug burbejo,tai ir prisiburbejo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(širlė @ 2013 11 13, 17:41)
nu jau pasislykstejau behliuliu kaip... doh.gif  doh.gif prarado visa savo zavesi..
jo pravarde galetu but "dulkintuvas" biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif FU FU FU
Papildyta:
prie stalo tos kibirkstys tai man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Apsivemti galima... bash.gif Koks šlykšus Behlülis... Papraše Nihal ir gavo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 13, 17:46)
Na va siandien,man autoriai ir persistenge,kazkaip nieko grazaus  schmoll.gif ,man ziurint daugiau nieko ir nesigalvojo,kad  brolis ir sese,o ka isdarineja biggrin.gif
Dzamilei taip ir reikia,mano nuomone,tikrai labai jau daug burbejo,tai ir prisiburbejo mirksiukas.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  FU FU FU
Papildyta:
prie stalo tos kibirkstys tai man patinka  thumbup.gif

del dzamiles sutinu, jau senei ja buciau isvarius lauk, kaip tarnaite netgi per daug sau leido doh.gif

Atsakyti