QUOTE(ZyGa @ 2013 11 12, 17:42)
Sveikos,
ir as uzsikabinau ant sito serialo
Labai gerai pastatas. Ar kas nors matet gala, kaip viskas baigsis?
Ir man ju apranga
Kas patinka persipaisau i ideju knyga
Negi jums gražiai ji buvo apsirengusi per vakarykštę seriją, kai viešbutyje pusryčiavo ir atėjo Behliulis pas ją? Na man tai labai baisi ta jos kažkokia klostuota raukta palaidinė...
Ir Piker su platėjančiom "nu pagadi" kelnėm... Nihal irgi dažnai apsirengia nei šiaip nei taip... Gal vienintelė madmuozėlė ir piktoji motušė dar neužkliuvo savo apranga
Papildyta:
QUOTE(audrikea @ 2013 11 12, 17:48)
dauguma matėm
bet diskutuojam ateities neatskleisdamos toms,kas nematė
O aš biški gailiuosi, kad įlindau į šitą puslapį... Nes iki tol vis pagalvodavau kuo gi baigsis tas serialas? O kai pradėjau paskaitinėt šitą forumą (nors ir sąmoningai neskaitydavau geltonai nudažyto teksto), bet vistiek jau supratau kad
pabaiga nebus tokia, kokia būna pas meksikiečius. Tad jau ir intrigos sumažėjo
Dabar tikiuosi, kad pabaigos detalių nesužinosiu, tad su baime skaitau kiekvieną forumiečių pasisakymą
Papildyta:
QUOTE(audrikea @ 2013 11 12, 18:04)
na ką,atslinkau dienos serijos aptart
man labai patinka Suleimano šeima
tėvai tokie santūrūs,korektiški,o Džemilė...
turi viskam savo nuomonę-lyg ne tarnaitė,o kokia karalaitė būtų
bet vistiek ji man patinka
mano aplodismentai šiandien Adnanui
gerai,kad atsilaikė prieš bihter,gaila,kad neilgam
na ir paskutinė šiandienos herojė-bihter...labai jau"mylinti"buvo,kai su behliuliu kalbėjo...o kai su Adnanu kalbėjo,"meilę"išpažino,tai visai putom apsidrabsčius iš pykčio buvau
štai čia ir vėl,mano nuomone,atsiskleidžia jos meilė tik pačiai sau:nesvarbu,kad skaudinu žmogų,svarbu tik savi norai...ir ką gi,prasidės jos siautėjimai
Che, aš irgi vakar žiūrėdama į Bichter pagalvojau - *****, kuo jai blogiau, tuo geriau aš jaučiuosi
"Spaudžiau ranką" Adnanui už "antausį" žmonelei