Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

QUOTE(audrikea @ 2013 11 12, 17:07)
žadate siūdintis ką nors?jau prašom nepasididžiuoti ir pademonstruoti savo kūrinius 4u.gif

As kol kas tik kaupiu idejas, siuti dar nemoku, bet turiu tokia svajone ismokti siuti blush2.gif

Mane Bichter labai siutina. Ir kuo toliau tuo labiau sad.gif O jos mamka irgi gerule thumbup.gif
Atsakyti
Aciu Dievui tema igavo kazkoki realistiskesni atspalvi, nes vienu momentu jau galvojau, kad gyvenu idealiame pasaulyje ir as viena tokia sugedus cool.gif
Is tiesu, taip ir yra, kad ka labiausiai myli, ta labiausiai ir skaudini. Ir del to zmogaus kiaulysciu labiausiai pergyveni. Ir svetimo skausmo nebuna. Niekas kitas nesupras ka konkreciam zmogui tenka isgyventi ir kaip jam skaudu. As suprantu Bihter ir kodel ji taip elgiasi. Kai susipina trys jausmai - beprotiska meile, neapykanta ir bejegiskumas, o dar prisideda aplinkiniu spaudimas, tai nieko nuostabaus, kad zmogus pasidaro desperatiskas ir elgiasi neadekvaciai, ji apima panika, savotiskas kersto troskimas, noras kazka kazkam irodyti, tuo paciu neatskleidziant savo silpnumo ir giliu isgyvenimu. O dar pridekim tai, kad veiksmas vyksta Turkijoje... Suprantu ir palaikau Bihter. Man jos labai gaila verysad.gif O Behliuliui ir Firdevs - taip jiems ir reikia mad.gif biggrin.gif
Papildyta:
Del aprangos, mano akimis buvo visko - kartais aktoriai labai graziai aprengti buvo, kartais pobaisiai smile.gif Tikrai nesutinku, kad meksikieciai graziau aprengti. Tik va tie momentai, kai Bihter namie vaiksciodavo su ilgais batais, tai ir man uzkliuvo biggrin.gif
O del eisenos, tai man Nihal 100 kartu baisiau vaiksto uz Bihter su didziausiais kablais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 12, 19:27)
O del eisenos, tai man Nihal 100 kartu baisiau vaiksto uz Bihter su didziausiais kablais biggrin.gif

drinks_cheers.gif Man irgi uzkliuvo Bichter eisena, bet galvojau, kad man cia vaidenasi, kad kazkaip keistai vaiksto lotuliukas.gif Nihal kaip meska su aukstakulniais vaiksto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZyGa @ 2013 11 12, 20:01)
drinks_cheers.gif Man irgi uzkliuvo Bichter eisena, bet galvojau, kad man cia vaidenasi, kad kazkaip keistai vaiksto lotuliukas.gif Nihal kaip meska su aukstakulniais vaiksto  blush2.gif

As seniai pagalvodavau, kad ir Bihter keistai juda g.gif Linguodama visa ax.gif
Atsakyti
Sis serialas jau arteja i pabaiga,o LNK dar jokio kito nereklamuoja g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 12, 20:27)
Aciu Dievui tema igavo kazkoki realistiskesni atspalvi, nes vienu momentu jau galvojau, kad gyvenu idealiame pasaulyje ir as viena tokia sugedus  cool.gif
Is tiesu, taip ir yra, kad ka labiausiai myli, ta labiausiai ir skaudini. Ir del to zmogaus kiaulysciu labiausiai pergyveni. Ir svetimo skausmo nebuna. Niekas kitas nesupras ka konkreciam zmogui tenka isgyventi ir kaip jam skaudu. As suprantu Bihter ir kodel ji taip elgiasi. Kai susipina trys jausmai - beprotiska meile, neapykanta ir bejegiskumas, o dar prisideda aplinkiniu spaudimas, tai nieko nuostabaus, kad zmogus pasidaro desperatiskas ir elgiasi neadekvaciai, ji apima panika, savotiskas kersto troskimas, noras kazka kazkam irodyti, tuo paciu neatskleidziant savo silpnumo ir giliu isgyvenimu. O dar pridekim tai, kad veiksmas vyksta Turkijoje... Suprantu ir palaikau Bihter. Man jos labai gaila  verysad.gif O Behliuliui ir Firdevs - taip jiems ir reikia mad.gif biggrin.gif
Papildyta:
Del aprangos, mano akimis buvo visko - kartais aktoriai labai graziai aprengti buvo, kartais pobaisiai smile.gif Tikrai nesutinku, kad meksikieciai graziau aprengti. Tik va tie momentai, kai Bihter namie vaiksciodavo su ilgais batais, tai ir man uzkliuvo biggrin.gif

Ir as prie tu sugedusiu biggrin.gif
Atsakyti
Na tkrai labai įtraukiantis serialas. thumbup.gif Pradžioje prabėgomis užmesdavau akį,bt dabar žiūriu visas serijas.
Tikiuosi po šito filmo LNK vėl kažką panašaus rodys g.gif
QUOTE(Elenna @ 2013 11 12, 17:33)

as jauciu is tokiu kur prie tikru ferdeps dukru  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 12, 12:27)
Aciu Dievui tema igavo kazkoki realistiskesni atspalvi, nes vienu momentu jau galvojau, kad gyvenu idealiame pasaulyje ir as viena tokia sugedus  cool.gif
Is tiesu, taip ir yra, kad ka labiausiai myli, ta labiausiai ir skaudini. Ir del to zmogaus kiaulysciu labiausiai pergyveni. Ir svetimo skausmo nebuna. Niekas kitas nesupras ka konkreciam zmogui tenka isgyventi ir kaip jam skaudu. As suprantu Bihter ir kodel ji taip elgiasi. Kai susipina trys jausmai - beprotiska meile, neapykanta ir bejegiskumas, o dar prisideda aplinkiniu spaudimas, tai nieko nuostabaus, kad zmogus pasidaro desperatiskas ir elgiasi neadekvaciai, ji apima panika, savotiskas kersto troskimas, noras kazka kazkam irodyti, tuo paciu neatskleidziant savo silpnumo ir giliu isgyvenimu. O dar pridekim tai, kad veiksmas vyksta Turkijoje... Suprantu ir palaikau Bihter. Man jos labai gaila  verysad.gif O Behliuliui ir Firdevs - taip jiems ir reikia mad.gif biggrin.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Daugiau čia tokių yra tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(lauravala @ 2013 11 12, 15:26)
Sis serialas jau arteja i pabaiga,o LNK dar jokio kito nereklamuoja g.gif  g.gif  g.gif

Aš ir jau senokau laukiu... Tikėkimės šią savaitę praneš, nes kiek, gal kokios 2 savaitės beliko iki kulminacijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 13 lapkričio 2013 - 04:36
As manau,kai ji baigs,jo vietoj atkels is 14val meksikietiska,nes nieko nereklamuoja,pradejo ana anksciau rodyti,kad zmones ji isiziuretu,pasidarytu idomu ir tada jau ziurovai neissibegios. Nes dabar visos laukia turkisku serialu, ir jei vietoj jo pradetu iskart nauja meksikietiska, neliktu kam ziureti,visos uzpyke issilakstytu smile.gif
Na,o apie Bihter. Per savaitgali perziurejauiki pabaigos. Keikiau as si filma,prazdioje tikrai nepatiko,toks nuobodud buvo,bet i pabaiga isiziurejau kad net perkompa ziureti pradejau ir pabaigiau blush2.gif
Bet Bihter taip ir nepamilau,likau prie savo nuomones-kad ji kekse,lipanti pati ant vyro. Pagailo tik vienu momentu,kai ji ligoninej buvo, tada sirdi ir man suspaude, besirdei:), bet visa kita laika likau prie savo neigiamos nuomones apie ja. Behliulis irgi nepatikt pradejo,kaltinau tik bihter,bet dabar galiu pasakyt-skystu kiausu kaip reta vyrukas, jei paskutinej serijoj paaiskeja,kad tikrai ja mylejo,tai kokio velnio ta nihal vesti susiruose.
Gaila ir dzamiles, galejo su bisiru buti grazi pora ir laimingai gyventi,bet tas isikliopino i karalaite kad net numirt uzsigeide,cia jau kaip pasakoj, nesveiksta nes gyvent nenori be savo mylimosios.
Ir pabaigai,Firdevs baigesi per ziauriai, uz savo nuopelnus gavo per stipriai. Ir primine meksikietiska pabaiga, kazkur matyta kad blogiukams taip baigtusi.
Serialas geras,neeilinis,verciantis susimastyti bigsmile.gif
p.s. peiker rengesi graziausiai,jai labai tiko tos paprastos trumpos suknutes,ne taip kaip kitu issaukiancios glamurines sukneles.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 12, 19:27)
Is tiesu, taip ir yra, kad ka labiausiai myli, ta labiausiai ir skaudini. Ir del to zmogaus kiaulysciu labiausiai pergyveni. Ir svetimo skausmo nebuna. Niekas kitas nesupras ka konkreciam zmogui tenka isgyventi ir kaip jam skaudu. As suprantu Bihter ir kodel ji taip elgiasi. Kai susipina trys jausmai - beprotiska meile, neapykanta ir bejegiskumas, o dar prisideda aplinkiniu spaudimas, tai nieko nuostabaus, kad zmogus pasidaro desperatiskas ir elgiasi neadekvaciai, ji apima panika, savotiskas kersto troskimas, noras kazka kazkam irodyti, tuo paciu neatskleidziant savo silpnumo ir giliu isgyvenimu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ZyGa @ 2013 11 12, 17:42)
Sveikos,
ir as uzsikabinau ant sito serialo doh.gif Labai gerai pastatas. Ar kas nors matet gala, kaip viskas baigsis? blush2.gif

Ir man ju apranga thumbup.gif Kas patinka persipaisau i ideju knyga blush2.gif

Negi jums gražiai ji buvo apsirengusi per vakarykštę seriją, kai viešbutyje pusryčiavo ir atėjo Behliulis pas ją? Na man tai labai baisi ta jos kažkokia klostuota raukta palaidinė... doh.gif Ir Piker su platėjančiom "nu pagadi" kelnėm... Nihal irgi dažnai apsirengia nei šiaip nei taip... Gal vienintelė madmuozėlė ir piktoji motušė dar neužkliuvo savo apranga smile.gif
Papildyta:
QUOTE(audrikea @ 2013 11 12, 17:48)
dauguma matėm ax.gif bet diskutuojam ateities neatskleisdamos toms,kas nematė mirksiukas.gif

O aš biški gailiuosi, kad įlindau į šitą puslapį... Nes iki tol vis pagalvodavau kuo gi baigsis tas serialas? O kai pradėjau paskaitinėt šitą forumą (nors ir sąmoningai neskaitydavau geltonai nudažyto teksto), bet vistiek jau supratau kad pabaiga nebus tokia, kokia būna pas meksikiečius. Tad jau ir intrigos sumažėjo smile.gif Dabar tikiuosi, kad pabaigos detalių nesužinosiu, tad su baime skaitau kiekvieną forumiečių pasisakymą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(audrikea @ 2013 11 12, 18:04)
na ką,atslinkau dienos serijos aptart ax.gif
man labai patinka Suleimano šeima bigsmile.gif tėvai tokie santūrūs,korektiški,o Džemilė... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif turi viskam savo nuomonę-lyg ne tarnaitė,o kokia karalaitė būtų lotuliukas.gif bet vistiek ji man patinka 4u.gif
mano aplodismentai šiandien Adnanui clap_1.gif gerai,kad atsilaikė prieš bihter,gaila,kad neilgam verysad.gif
na ir paskutinė šiandienos herojė-bihter...labai jau"mylinti"buvo,kai su behliuliu kalbėjo...o kai su Adnanu kalbėjo,"meilę"išpažino,tai visai putom apsidrabsčius iš pykčio buvau lotuliukas.gif štai čia ir vėl,mano nuomone,atsiskleidžia jos meilė tik pačiai sau:nesvarbu,kad skaudinu žmogų,svarbu tik savi norai...ir ką gi,prasidės jos siautėjimai verysad.gif

Che, aš irgi vakar žiūrėdama į Bichter pagalvojau - *****, kuo jai blogiau, tuo geriau aš jaučiuosi biggrin.gif "Spaudžiau ranką" Adnanui už "antausį" žmonelei thumbup.gif
Atsakyti
O mane kaip tik labiau intriga pagavo,kaip pasiskaitinejau ir supratau,kad nesibaigs kaip visada.Per gerkle tie meksikieciai jau lenda,jau net reklama erzina schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti