QUOTE(audrikea @ 2013 11 08, 19:31)
pažiūrėjau kelias serijas į priekį,tai...jei dar anksčiau maniau,kad man su smegenim negerai,kad nemėgstu bihter,tai dabar... fui kokia kale tapo
ojjj man nervus tiek tampytu as dar ne tokia pabuciau visus ten juos isaudyciau ant galo
man gaila bihter , moterim visada sunkiau, tame ,,sunkiau,, labai daug telpa,,,
cia dvi barikadu pusse ziuriu as labiau prie bihter komandos
o behliulis bailys dauguma vyru turbtu tokie megsta ramybe nemegsta staigiu permianu o kas bus kas nebus nenori gilintis, leidzia tekt viskam sava vaga,tai jis is tokiu ir dar bailesniu
o kad meile tai taip, ne veltui vadinasi uzdrausta, turbut nera nieko ir sunkiau gyvenime nei myleti uzdraustai nori bet negali,,,
kas ta seima jei sese seses vyra siais laikas vilioja ir atvirskciai arba mama su dukra vienu vyru dalinas, tai sitas serialas tik gelytes, cia tik dede, aciu jam uzaugino ir panasiai, bet jei taip likimas leme stipriai pamilti moteri kuri jam ir tinka ji ir tinka behliuliui ne adnanui ne seneliui, tai per laika viskam nurimus susitaikytu ir galetu visi laimingai gyventi senis su madmuzele besiras su nihal behliulis su bihter bet cia jau serialas tam nebus intrigu nebus ka ziuret neturesim apie ka sneket.
pritariu vienos nares zodziam kad jei myli stipriau tai stipriau ir kenki su ituziu islieji, nes tai tave jaudina iki sirdies gelmiu tai tau reiksminga jei nepyksti tai reiskias tas zmogus tau nieko ir nereiskia, o vat jei myli tai sudraskyt gali ant vietos
gaila bihter kad taip stipriai pamilo, ir kaip gerai man ji vaidina super perteikia visa atmosfera