Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

QUOTE(audrikea @ 2013 11 08, 19:31)
pažiūrėjau kelias serijas į priekį,tai...jei dar anksčiau maniau,kad man su smegenim negerai,kad nemėgstu bihter,tai dabar... blush2.gif fui kokia kale tapo verysad.gif

ojjj man nervus tiek tampytu as dar ne tokia pabuciau visus ten juos isaudyciau ant galo gun_bandana.gif
man gaila bihter , moterim visada sunkiau, tame ,,sunkiau,, labai daug telpa,,,
cia dvi barikadu pusse ziuriu as labiau prie bihter komandos
o behliulis bailys dauguma vyru turbtu tokie megsta ramybe nemegsta staigiu permianu o kas bus kas nebus nenori gilintis, leidzia tekt viskam sava vaga,tai jis is tokiu ir dar bailesniu
o kad meile tai taip, ne veltui vadinasi uzdrausta, turbut nera nieko ir sunkiau gyvenime nei myleti uzdraustai nori bet negali,,,
kas ta seima jei sese seses vyra siais laikas vilioja ir atvirskciai arba mama su dukra vienu vyru dalinas, tai sitas serialas tik gelytes, cia tik dede, aciu jam uzaugino ir panasiai, bet jei taip likimas leme stipriai pamilti moteri kuri jam ir tinka ji ir tinka behliuliui ne adnanui ne seneliui, tai per laika viskam nurimus susitaikytu ir galetu visi laimingai gyventi senis su madmuzele besiras su nihal behliulis su bihter bet cia jau serialas tam nebus intrigu nebus ka ziuret neturesim apie ka sneket.
pritariu vienos nares zodziam kad jei myli stipriau tai stipriau ir kenki su ituziu islieji, nes tai tave jaudina iki sirdies gelmiu tai tau reiksminga jei nepyksti tai reiskias tas zmogus tau nieko ir nereiskia, o vat jei myli tai sudraskyt gali ant vietos lotuliukas.gif
gaila bihter kad taip stipriai pamilo, ir kaip gerai man ji vaidina super perteikia visa atmosfera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 12 lapkričio 2013 - 17:36
Man Bihter kaip zverelis koks, glaudziasi prie vieno, prie kito, bet visi atstumia... verysad.gif nepateisinu jos, kad nori gryzti pas Adnana, nes tikrai pati nei nori pas ji, o bega lyg jis paskutine jos viltis butu doh.gif As jos vietoj spjauciau i viska, ir isvaziuociau gyventi kitur, kuo toliau nuo visu, aisku butu sunku vienai, bet mamyte tuoj suvystys milijonieriu, tai galetu dabar ir ja paremti finansiskai, kiek ji ja islaikiusi..
Behliuli net nezinau kaip pavadint..liepia jai isvaziuot, o pats kaip koks tranas prie tos Nihal, lyg laime su ja rastu doh.gif doh.gif patogus gyvenimas vis del to jam labai svarbus..
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2013 11 12, 16:48)
dauguma matėm ax.gif bet diskutuojam ateities neatskleisdamos toms,kas nematė mirksiukas.gif

As visada megstu megautis po viena serija, niekada neziuriu i prieki. Tada serialas buna ilgas, tarsi jau pats jame gyventum smile.gif

p.s. cia jau reiketu kaip Bihter gydytis lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Nu motinele,vel savo trigrasi ikiso, gun_bandana.gif as ja jei galeciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2013 11 12, 18:22)
Man Bihter kaip zverelis koks, glaudziasi prie vieno, prie kito, bet visi atstumia... verysad.gif nepateisinu jos, kad nori gryzti pas Adnana, nes tikrai pati nei nori pas ji, o bega lyg jis paskutine jos viltis butu doh.gif  As jos vietoj spjauciau i viska, ir isvaziuociau gyventi kitur, kuo toliau nuo visu, aisku butu sunku vienai, bet mamyte tuoj suvystys milijonieriu, tai galetu dabar ir ja paremti finansiskai, kiek ji ja islaikiusi..
Behliuli net nezinau kaip pavadint..liepia jai isvaziuot, o pats kaip koks tranas prie tos Nihal, lyg laime su ja rastu doh.gif  doh.gif patogus gyvenimas vis del to jam labai svarbus..

va va labai teisingai vargsiuke nezino ko griebtis bet tokioj situacijoj nezinau kaip as pati gal klygiai taip pat elgciaus, jei del finansines padeties jei ne tada su kudikiu sau kur tikrai iskeleciau ir behliulis galetu grauztis savo vaiko nematydamas, nes ir mane jis nervuoja kaip koks subinlaizys atsiprasant, irgi lenda ten kur geriau kur silciau, kai jau bedos priremia,o kai jau myli tai tokiom akytem ziuri taip graziai nuosirdiziai suokia, negalima taip del to ir suprantu bihter del ko ji pikta gal paskui pataps kiek jis jau gali galvot ir persigalvot jau ar taip ar taip ta dede isdave, bijo tik pasekmiu dabar dega subine noreciau kad ji gerai kas primustu lotuliukas.gif
o dar geriau isvaziuociau su vaiku ir laiska parasyciau adnanui ikad behliulisnj itaip isdave man dzin mane sjau nebutu o atsiimtu jis bent tiek biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lauravala @ 2013 11 12, 18:26)
Nu motinele,vel savo trigrasi ikiso,  gun_bandana.gif  as ja jei galeciau  doh.gif

o man ir motinele super nzn kodel kartais visai gerai ji viska sutvarko thumbup.gif
as jauciu is tokiu kur prie tikru ferdeps dukru lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 12 lapkričio 2013 - 17:31
QUOTE(Elenna @ 2013 11 12, 17:28)
va va labai teisingai vargsiuke nezino ko griebtis bet tokioj situacijoj nezinau kaip as pati gal klygiai taip pat elgciaus, jei del finansines padeties jei ne tada su kudikiu sau kur tikrai iskeleciau ir behliulis galetu grauztis savo vaiko nematydamas, nes ir mane jis nervuoja kaip koks subinlaizys atsiprasant, irgi lenda ten kur geriau kur silciau, kai jau bedos priremia,o kai jau myli tai tokiom akytem ziuri taip graziai nuosirdiziai suokia, negalima taip del to ir suprantu bihter del ko ji pikta gal paskui pataps kiek jis jau gali galvot ir persigalvot jau ar taip ar taip ta dede isdave, bijo tik pasekmiu dabar dega subine noreciau kad ji gerai kas primustu  lotuliukas.gif
o dar geriau isvaziuociau su vaiku ir laiska parasyciau adnanui ikad behliulisnj itaip isdave man dzin mane sjau nebutu o atsiimtu jis bent tiek  biggrin.gif

Idomu, Bihter dabar is vyro pinigeliu gyvena?

Va va, as irgi taip padaryciau, pagimdyciau, isvaziuociau ir dar visiems pranesciau ax.gif

Kas nors pageltoninkit - motina susikukuos su tuo turtingu diedu?
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2013 11 12, 17:33)
Va va, as irgi taip padaryciau, pagimdyciau, isvaziuociau ir dar visiems pranesciau ax.gif

drinks_cheers.gif

Susikukuos, bet kas is to cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2013 11 12, 18:33)
Idomu, Bihter dabar is vyro pinigeliu gyvena?

greiciausiai,, g.gif
siaip bihter neprazutu ir mama ir sesuo ppadetu ir siaip tikiu jog turi savo pinigeliu adnanas ideda i saskaita tokia gi turi turet visko gi noris ir reikia tad uztektu kie turetu
o behliulis kietekas nori sausas is balos islipti dabarjau tokios aplinkybes ir pagal jas reikalai klostos, bet as taip nepalikciau jei man blogai anam ir butu ne pyragai nepalikciau graziuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
o man ir motinele super nzn kodel kartais visai gerai ji viska sutvarko thumbup.gif
as jauciu is tokiu kur prie tikru ferdeps dukru lotuliukas.gif
[/quote]
Taip jei tiesiai sviesiai,tai velio boba ta motina biggrin.gif (nepiktai)
Ji dar parodys,ka gali del savo dukru,bet del savo kisimosi,ir kitu gyvenimo reguliavimo,ji sumokes cia ,manau,skaudziausiai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 12 lapkričio 2013 - 17:50
QUOTE(Elenna @ 2013 11 12, 17:44)
greiciausiai,, g.gif
siaip bihter neprazutu ir mama ir sesuo ppadetu ir siaip tikiu jog turi savo pinigeliu adnanas ideda i saskaita tokia gi turi turet visko gi noris ir reikia tad uztektu kie turetu
o behliulis kietekas nori sausas is balos islipti dabarjau tokios aplinkybes ir pagal jas reikalai klostos, bet as taip nepalikciau jei man blogai anam ir butu ne pyragai  nepalikciau graziuoju lotuliukas.gif

Sesuo nenori su ja kalbeti. As vakar galvojau, kad va, zmogui blogai, o su ja net nekalba, taip zmoneslike vieni ir padaro nesamoniu unsure.gif

Beje, man ta sukta motinele visai patinka kartais. Jau tikrai ant galvos niekas neuzlips. Geriau tokia astri su savo nuomone, nei koks meme Beshiras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 12, 18:26)
Nu motinele,vel savo trigrasi ikiso,  gun_bandana.gif  as ja jei galeciau  doh.gif

Mane tai žavi motinėlės gebėjimai wink.gif Na super kaip viens du ir suzinojo ko ir kur dukrelė pas daktarus lankosi...Turi mamos pakontroliuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2013 11 12, 18:51)
Sesuo nenori su ja kalbeti. As vakar galvojau, kad va, zmogui blogai, o su ja net nekalba, taip zmoneslike vieni ir padaro nesamoniu unsure.gif

Beje, man ta sukta motinele visai patinka kartais. Jau tikrai ant galvos niekas neuzlips. Geriau tokia astri su savo nuomone, nei koks meme Beshiras ax.gif

nu as ir supykau ant tos sesers,,,mama sako pakalbek nepalik vienos atrodo kad sunku, nu patys turi bedu bet taip sakyt kad ner laiko sesei nzn nz man negraziai nuskambejo irgi,,,
tik man ta ferdefs nzn ar teisingai rasau blush2.gif bet snd juokingai atrode ziurejau ziurejau i ta jos sukne juoda, kazkokia nzn kaip pavadint kaip plasmasine tas juodas trikampis dar kazkoks priekyje ne prie ko tie peciai nuogi ne tai figurai lotuliukas.gif kartais kai nusirengs va tau ir aukstuomene, nu kartais tai tikrai graziai ji man atrodo ir plaukai ir pasidazius ir rubai, bet jau snd kaip is kosmoso lotuliukas.gif
Atsakyti