Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

Kai vakar pamačiau Bihter prie tėvo kapo, tai nusitebėjau - ar Turkijoje įprasta kapų neprižiūrėt? Nei gėlytės, nei žolytės... tik siudžiuvę šapai mėtosi... blink.gif O dar skaitosi aukštuomenė...
Atsakyti
QUOTE(dzhiedre @ 2013 11 12, 13:36)
Kai vakar pamačiau Bihter prie tėvo kapo, tai nusitebėjau - ar Turkijoje įprasta kapų neprižiūrėt? Nei gėlytės, nei žolytės... tik siudžiuvę šapai mėtosi...  blink.gif  O dar skaitosi aukštuomenė...

kiek teko girdet,turkai nelaksto taip i kapus,jie metus po laidotuviu tipo visai ten neina,duoda mirusiam ramybe
Atsakyti
QUOTE(dzhiedre @ 2013 11 12, 14:36)
Kai vakar pamačiau Bihter prie tėvo kapo, tai nusitebėjau - ar Turkijoje įprasta kapų neprižiūrėt? Nei gėlytės, nei žolytės... tik siudžiuvę šapai mėtosi...  blink.gif  O dar skaitosi aukštuomenė...

aš,kažkodėl,manau,kad žmonai vyras niekad nerūpėjo ,o labai tėvą mylėjusi dukra savo meile užsiėmus buvo ax.gif aš ir labai nustebau,kai vakarykštėj serijoj pamačiau,kad nuo kapo piktžoles rauna blink.gif verysad.gif ir sutinku su lauravala-manau kad mažai tokių šalių kaip LT,kur iš kapų gėlių darželiai padaromi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhiedre @ 2013 11 12, 13:36)

Ne, čia tik jos tėvo kapas apleistas. Nes eidama link jo kapo praejo Adnano pirmos žmonos kapą - sutvarkytas ir gražus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klikky: 12 lapkričio 2013 - 14:31
Tai jei žmonai nerūpėjo, o Bihter buvo užsiėmusi savo meilės reikalais, tai ką tuo metu veikė kita dukra Piker? Ar kiti giminaičiai? Aišku, galima viso to nesureikšmint, nes gi ne to atėjo Bichter į kapines. Bet šiaip, manau, ne veltui buvo parodytas tas kadras, kai Bichter tas piktžoles rauti pradėjo... Susiprotėjo matyt smile.gif Tik kaži ar ilgam...
Jei yra paprotys metus laiko kapų nelankyt, tai nenuostabu, kad pirmosios Adnano žmonos kapas sutvarkytas, nes ji juk prieš daug metų mirusi smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
ir as uzsikabinau ant sito serialo doh.gif Labai gerai pastatas. Ar kas nors matet gala, kaip viskas baigsis? blush2.gif

Ir man ju apranga thumbup.gif Kas patinka persipaisau i ideju knyga blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZyGa: 12 lapkričio 2013 - 16:48
QUOTE(ZyGa @ 2013 11 12, 18:42)
Sveikos,
ir as uzsikabinau ant sito serialo doh.gif Labai gerai pastatas. Ar kas nors matet gala, kaip viskas baigsis? blush2.gif

dauguma matėm ax.gif bet diskutuojam ateities neatskleisdamos toms,kas nematė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2013 11 12, 16:48)
dauguma matėm ax.gif bet diskutuojam ateities neatskleisdamos toms,kas nematė mirksiukas.gif

Supratau blush2.gif
Atsakyti
na ką,atslinkau dienos serijos aptart ax.gif
man labai patinka Suleimano šeima bigsmile.gif tėvai tokie santūrūs,korektiški,o Džemilė... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif turi viskam savo nuomonę-lyg ne tarnaitė,o kokia karalaitė būtų lotuliukas.gif bet vistiek ji man patinka 4u.gif
mano aplodismentai šiandien Adnanui clap_1.gif gerai,kad atsilaikė prieš bihter,gaila,kad neilgam verysad.gif
na ir paskutinė šiandienos herojė-bihter...labai jau"mylinti"buvo,kai su behliuliu kalbėjo...o kai su Adnanu kalbėjo,"meilę"išpažino,tai visai putom apsidrabsčius iš pykčio buvau lotuliukas.gif štai čia ir vėl,mano nuomone,atsiskleidžia jos meilė tik pačiai sau:nesvarbu,kad skaudinu žmogų,svarbu tik savi norai...ir ką gi,prasidės jos siautėjimai verysad.gif
Atsakyti
Per visą serialą nemėgau Bihter, nes iš principo nemėgstu aikštingų, emocionaliai nestabilių žmonių. Bet man dabar taip pagailo jos....nors kuo toliau, tuo labiau psichuoja, bet taip beviltiškai pasimetusi.... gaila gaila mergaitės.
Žinojau, kad yra viena narė, Bihter nemėgėja, dabar atrinkau, kad audrikea, taip ir norėjau paklausti, ar šiandien nuomonė nepasikeitė, nes man pasikeitė...tai matau, jog ne lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smailė: 12 lapkričio 2013 - 17:12
QUOTE(ZyGa @ 2013 11 12, 18:42)
Sveikos,

Ir man ju apranga thumbup.gif Kas patinka persipaisau i ideju knyga blush2.gif

žadate siūdintis ką nors?jau prašom nepasididžiuoti ir pademonstruoti savo kūrinius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2013 11 12, 18:04)
o Džemilė... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif turi viskam savo nuomonę-lyg ne tarnaitė,o kokia karalaitė būtų lotuliukas.gif bet vistiek ji man patinka 4u.gif

va va, Džemilė lux mergina, gyvybinga, linksma, visi dievobaimingai issigande, o jos nepastumsi. durnas tas Besiras, atviru tekstu jam sako, myliu, lauksiu...o tas kaip ozys i kaimyno vartus....Nihal, princeses uzsimane.
Atsakyti