Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

QUOTE(klikky @ 2013 11 10, 22:12)
Man irgi labai graži apranga. TIK Bichter batai... doh.gif Geriausia buna, kai ji po kambari su ilgais batais vaikšto. biggrin.gif

Bet tai ten visi iki vieno su batais po namus vaikšto
Atsakyti
QUOTE(Smailė @ 2013 11 10, 14:06)
Man graži apranga...Bihter ir motinėlės glamūrinė...madmuazelės elegantiška...o ir vyrai gražiai aprengti....Behliulis madingas.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Man tai ju apranga neuzkliuvo, kaip baisi, kaip tik labai stilingai apsirengia, gal kartais kiek perspaudzia, bet cia gi turai, rastai, blizguciai jiem grazu biggrin.gif beje atkreipiau demesi, kad ir Adnana ne kaip seni aprengia, o tikrai labai jaunatvisku stiliuku laisvalaikiui mirksiukas.gif O is Bihter garderobo net kelis labai kritusius i aki turiu rubus, ypac viena kardigana wub.gif Isvis ji kai smulki, tai jai viskas tinka, ir siauri, ir platus rubai thumbup.gif pastebejau tik kad Bihter sese vis placiau rengia, nes viena kart kai buvo siauriau aprengia, tai jezau koks tarpas tarp koju baisus pas ja, matomai del to ir nerengia labai aptemptai, nes tikrai baisiai atrode smile.gif
Atsakyti
Visas veiksmas seriale vyksta tarp vienos šeimos narių. Praktiškai pašalinių nėra. Atrodytų, turi būti nuobodoka smile.gif Bet kai pagalvoji... Džemilė myli Beširą, Beširas myli Nihal, Nihal myli Behliulį, Behliulis myli Bihter, Madmuozelė myli Adnaną, Adnanas myli Bihter, Bihter myli Behliulį biggrin.gif Išeina taip, kad visi kažką myli, tik niekas nemyli Džemilės ir Madmuozėlės smile.gif O tie, kas myli VIENAS KITĄ, elgiasi blogai, nes jų meilė uždrausta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 11 09, 18:41)
Aš ir šitų ginčų nesuprantu, į visus klausimus atsako pats romano autorius pavadinęs jį "Uždrausta meilė"  rolleyes.gif taip, kad buvo čia ta meilė, buvo...

tai kad mes nesiginčijam ax.gif visos gi sutarėm,kad draugiškai diskutuojam mirksiukas.gif

na ką,pirmadienis ir vėl kaip į darbą-papliurpt apie tas meiles lotuliukas.gif ligonė jau pasidariau lotuliukas.gif apranga man jų ir patinka ax.gif pritariu nuomonei,kad kai plonos,tai ir viskas tinka-nors ir maišą užvilkt ax.gif man dar ponios firdevs labai apranga patinka-neperkūdus,bet tokių išskirtinių modeliukų būna jos aprangoj wub.gif tik kaip taisyklė(čia turkai visai susilygina su meksikos melodramom)tai paprastą dieną aprengti gražiau nei kad išsiruošia į kokią puotą g.gif
šiandien kaip tik paspoksojau seriją,kai behliulis bihter pasakė:"tu-ligonė,nemyli nieko, tik save"...va būtent tokia ji man ir yra-neadekvati kažkokia fool.gif jau kažkada rašiau-sadomazochistė... ax.gif
Atsakyti
Kas liečia aprangą, tai man vis keista, kad prieš vakarienę (nors vakarieniaujama namie su tais pačiais namiškiais) reikia būtinai persirengt smile.gif Lyg būtų koks XIXa o ne dabartinis laikmetis smile.gif O gal ir šiais laikais tai įprasta? g.gif Tik kai nepriklausau elitui, tai ir nežinau jo taisyklių smile.gif
Atsakyti
Vienas geriausiu serialu, kuriuos teko matyti. Jei LNK po sio serialo vel rodys ta meksikietiska nesamone tai bus tikrai liudna. Labai noreciau kad rodytu Kuzey ir Guney ziauriai geras serialas maciau jo tik puse, nes internete po to tik rusiski subtitrai kadangi nemoku skaityti problema ir nutraukiau ziurejima sad.gif
Atsakyti
Ar man pasirodė, ar tikrai Behliulio plaukai per dieną užaugo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhiedre @ 2013 11 11, 13:38)
Visas veiksmas seriale vyksta tarp vienos šeimos narių. Praktiškai pašalinių nėra. Atrodytų, turi būti nuobodoka smile.gif Bet kai pagalvoji... Džemilė myli Beširą, Beširas myli Nihal, Nihal myli Behliulį, Behliulis myli Bihter, Madmuozelė myli Adnaną, Adnanas myli Bihter, Bihter myli Behliulį biggrin.gif Išeina taip, kad visi kažką myli, tik niekas nemyli Džemilės ir Madmuozėlės smile.gif O tie, kas myli VIENAS KITĄ, elgiasi blogai, nes jų meilė uždrausta smile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(klikky @ 2013 11 10, 23:12)
Man irgi labai graži apranga. TIK Bichter batai... doh.gif Geriausia buna, kai ji po kambari su ilgais batais vaikšto. biggrin.gif

Tikrai. Pamiršau - Bihter geriau basa vaiksciotų nei su aukštakulniais:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smailė: 11 lapkričio 2013 - 15:46
O MAN DABAR JOS TAIP GAILA verysad.gif SU KOKIA VILTIM JI KAPUOSE KALBEJO SU TEVU:(
Atsakyti
Na bet tikrai, koks įdomus serialas bigsmile.gif Kiekviena serija vis prikausto prie TV ekranų thumbup.gif
Kokia kvaila anksčiau buvau, kad tuos meksikietiškus žiūrėdavau doh.gif Dabar jų pakęsti negaliu schmoll.gif TV3 tai kelias iš eilės rodo tas meksikietiškas muilo operas. Tikiuosi po šio serialo LNK nerodys meksikietiško. Kad ir ne turkišką, bet kad tik ne meksikietišką schmoll.gif Pavyzdžiui ispanų serialai irgi geri. Galėtų parodyti kad ir tą visų giriamą turkišką Kuzey Guney ar kaip ten g.gif
Atsakyti
Atejau pafilosofuoti 4u.gif
Ziuredama siandienine serija, galvojau:
Beshiras - nu kokio velnio sitiap meluoti. Po to pats skaudziai gali nudegti uz toki mela. Kam santazuoti, maza ka, kada pati Nihal paliktu Behliuli, tai tas melas nieko vertas butu. Jau geriau karta Adnana iskaudinti, nei tokia paslapti tempti ir tiek uz tai paprasyti.

Bihter - kerstas gi ir saldus buna ax.gif Galetu imti ir papasakoti viska Adnanui. Ir Behliuliui atkersytu, ir Nihal isgelbetu, ir pati bent jau nesikankintu ax.gif

Nihat - kaip greitai dingo nuoskaudos tevui. Tikriausiai bus kaip pasakose, tevas pasimoke ir taps gerieciu tongue.gif

Atsakyti