Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

O siaip jums Kivanc simpatiskas? Jamtumet? biggrin.gif

Atsiduočiau ir vardo nepaklausčiau.... wub.gif

Gražuolis nerealus, o vaidina kaip. Daugeliui Holivudo aktorių reiktų meistriškumo pamokų pas jį pasiimti.
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2013 11 22, 21:58)
Man kudi irgi nepatinka, bet nemoku paaiskint  blush2.gif  Behliulis cia ir nera gi stambus, tiesiog man nuo jo tokiu genetiniu stambumu dvelkia  biggrin.gif Mano vaizduote piesia, kad labai negraziai jis isstoret gali. Ne tai, kad taip "standziai" pastambet, bet tiesiog isliurlet i sonus  biggrin.gif

doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(3xmamytė @ 2013 11 22, 22:10)
O siaip jums Kivanc simpatiskas? Jamtumet?  biggrin.gif
Atsiduočiau ir vardo nepaklausčiau.... wub.gif

Gražuolis nerealus, o vaidina kaip. Daugeliui Holivudo aktorių reiktų meistriškumo pamokų pas jį pasiimti.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(icz @ 2013 11 22, 22:03)

Ka manot ar jis myli ir ar galetu pamilt Nihal?Ar tik bijo prarast padeti, pinigus, uztikrinta ateiti..........

as manau, kad dab tikrai myli, ne tik issikaiciavimo, kaip pats sake jpamate kaip stipriai ji myli...gal ta meile ne tokia aistringa, bet tikrai jaucia kazka Nichal.
Atsakyti
aš manau, kad nemyli...kaip moters... tiesiog ieško jos meilėje išsigelbėjimo sau, nuo savo sąžinės priekaištų.. jei jau ką tik taip stipriai mylėjo Bihter, ėjo dėl jos iš proto, negi per mėnesį ar du gali taip staiga viską pamiršt ir iškart pamilt kitą, kai Bihter nuolat aplink visur mato? Ar jūs manot kad vienu metu galima du žmones mylėti?....
Atsakyti
Man atrodo Behliulis su Nihal labiau iš pareigos jausmo, gal net gailesčio. Juk Nihal nuo vaikystės jį mylėjo ir dabar beprotiškai pasitiki. O ir Adnano bijo. blush2.gif
Atsakyti
As esu isitikinus, kad jis nemyli Nihal, nes myli Bichter rolleyes.gif
Bet...tiesa pasakius, jei prie manes taip ikyriai kabintusi, nezinau kiek tos meiles beliktu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 22 lapkričio 2013 - 20:59
Va, as irgi manau, kad gal nemyli kaip moters... Myli savaip - zino, kad tai yra teisinga, tas daro laimingus ir jo dede, ir pacia Nihal. Plius, is jos jaucia didziule meile, rupesti, globa... Nu aisku, pinigeliai irgi ne paskutinej vietoj. Man atrodo, Nihal jam - ramybe, kaltes atpirkimas, isiteikimas seimai ax.gif Nu ir pats kazkoki svelnuma, nora globot, "atsilygint uz meile" jaucia.
Atsakyti
QUOTE(icz @ 2013 11 22, 20:03)
Behliulis, pats pradetu ieskoti Bihter, jei si neberodytu jam savo geiduliu.Tiesiog jai reikejo islaukti.
Ka manot ar jis myli ir ar galetu pamilt Nihal?Ar tik bijo prarast padeti, pinigus, uztikrinta ateiti..........

Kazkiek savotiskai Behliuliskai, tiek kiek jis moka, myli ax.gif
O siaip apie pinigus siame filme nelabai kalbejo. Nu jauni gi, uzsidirbtu smile.gif

Man zinot kas nelogiska? Kad i gimtadienio staigmena ji kviete Bihter? Kaip ji paaiskino pvz Nihal, kokia proga pas Bihter jis turetu atvaziuoti?
Atsakyti
QUOTE(icz @ 2013 11 22, 21:03)

Manau nemyli kaip moters, bet nori pamilti Nihal, kad galėtu išsivaduoti iš uždraustos meilės Bihter. O kas labaiu gali padėti, jei ne kitos moters meilė.
O ar apskritai gali pamilti Nihal, nežinau.. gal.. g.gif
Niekaip nesuprantu kaip įmanoma, kai kartu nuo mažumės buvo auginami kaip sesė su broliu ir visad mylėjo kaip sese ir čia taip staiga meilė ėmė ir atsiradoi. Turėtų būti labai sunku, vien tas persilaužimas. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2013 11 22, 21:01)

Man zinot kas nelogiska? Kad i gimtadienio staigmena ji kviete Bihter? Kaip ji paaiskino pvz Nihal, kokia proga pas Bihter jis turetu atvaziuoti?

Aha, nelogiska, bet gi filmas, nesigilinu biggrin.gif
Atsakyti
Mamytes padekit ir parodykit kur galima sios savaites serijas perziureti? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(medi @ 2013 11 22, 20:42)
aš manau, kad nemyli...kaip moters... tiesiog ieško jos meilėje išsigelbėjimo sau, nuo savo sąžinės priekaištų.. jei jau ką tik taip stipriai mylėjo Bihter, ėjo dėl jos iš proto, negi per mėnesį ar du gali taip staiga viską pamiršt ir iškart pamilt kitą, kai Bihter nuolat aplink visur mato? Ar jūs manot kad vienu metu galima du žmones mylėti?....

Žinok, aš ne tik galvoju, bet ir žinau, kad du žmones mylėti galima. Ir tai netgi labai dažnai gyvenime pasitaiko. Vieną myli vienaip, kitą kitaip. Bet kuris brangesnis tokiu tveju tikrai negali pasakyti.. Tai, kad myli Behliulis tą Nihal. Bihter jaučia viso labo aistrą. Ir ta pati po truputi blėsta, nes ji su savo isterijom ir reikalavimais pati viską sugadino..
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2013 11 22, 22:12)
Žinok, aš ne tik galvoju, bet ir žinau, kad du žmones mylėti galima. Ir tai netgi labai dažnai gyvenime pasitaiko. Vieną myli vienaip, kitą kitaip. Bet kuris brangesnis tokiu tveju tikrai negali pasakyti.. Tai, kad myli Behliulis tą Nihal. Bihter jaučia viso labo aistrą. Ir ta pati po truputi blėsta, nes ji su savo isterijom ir reikalavimais pati viską sugadino..

vienodai dvieju zmoniu myleti,nemanau,kad imanoma,skirtingai taip.Tai viena myli kaip moteri,o kita kaip seseri
Atsakyti