Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

QUOTE(atverklanga @ 2013 11 22, 18:36)
Bet ant galo kai Bihter tom ryskiai raudonom lupom kvatojo, tokia biskeli gasdinanti pasirode  biggrin.gif

Jau pries keleta seriju pastebejau, kad atsisuka varzteliai, pamisimas prasidejo...
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 22, 17:07)
blink.gif ne ,ne as  biggrin.gif ,as dar tik nama Rivoje pasiemiau,vyro dar nespejau issirinkt,ir jauciu nespesiu  lotuliukas.gif

Aisku, kad nespesi su tokiais tempais irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 11 22, 19:15)
Aisku, kad nespesi su tokiais tempais irnesakyk.gif lotuliukas.gif

bigsmile.gif g.gif muset liksiu netekejus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 22, 18:22)
bigsmile.gif  g.gif muset liksiu netekejus  lotuliukas.gif

Bet uz tai su namu Rivoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2013 11 22, 18:36)
Bet ant galo kai Bihter tom ryskiai raudonom lupom kvatojo, tokia biskeli gasdinanti pasirode  biggrin.gif

tai kad jau ji nestabili pasidare kai lingavo nakti ant kusetes, paskui mamukas biski ja buvo i vieta pastacius, bet kai Behliulis pasake, kad tikrai jos geidzia jau jai niekas dabar neberupi, tik jis...
Atsakyti
Bet as ir po vakar serijos is Behliulio meiles nematau unsure.gif Taip, aistra, didelis geismas... Bet siaip tai man toks vaizdas, kad pasismagino jis su Bihter, gal vienu metu ir buvo kazkas i meile panasaus, bet dabar jis nuosirdziai stengiasi nuo Bihter atitolti. Bet jai tai jau sakutes, be jo nieko daugiau nemato verysad.gif
Papildyta:
Pasipildysiu, bet nemoku as minciu reikst doh.gif Ta prasme, gal ir yra jausmai is jo puses Bihter, bet jis pats labai ju nenori. Ir jei Bihter vis neprimintu ir nereikalautu is jo jausmu, tai jis pats ja jauciu ir pamirstu. Kaip kazkuri anksciau sake, jis gal tiesiog is tokiu vyru, kurie nesugeba moters mylet. Pfu, bjaurybe... schmoll.gif

O siaip jums Kivanc simpatiskas? Jamtumet? biggrin.gif
Atsakyti
Priminkit, kokia liga Beshiras serga?

But bajeris, jei Behliulis nebutu atejes tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(atverklanga @ 2013 11 22, 19:26)
Bet as ir po vakar serijos is Behliulio meiles nematau  unsure.gif  Taip, aistra, didelis geismas... Bet siaip tai man toks vaizdas, kad pasismagino jis su Bihter, gal vienu metu ir buvo kazkas i meile panasaus, bet dabar jis nuosirdziai stengiasi nuo Bihter atitolti. Bet jai tai jau sakutes, be jo nieko daugiau nemato  verysad.gif
Papildyta:
Pasipildysiu, bet nemoku as minciu reikst  doh.gif  Ta prasme, gal ir yra jausmai is jo puses Bihter, bet jis pats labai ju nenori. Ir jei Bihter vis neprimintu ir nereikalautu is jo jausmu, tai jis pats ja jauciu ir pamirstu. Kaip kazkuri anksciau sake, jis gal tiesiog is tokiu vyru, kurie nesugeba moters mylet. Pfu, bjaurybe...  schmoll.gif

O siaip jums Kivanc simpatiskas? Jamtumet?  biggrin.gif

Na, as ir nelabai matau. Vienu metu buvau suabejojus, kai del to zvilgsnio parase. Bet vyrai ne moterys, jie tais zvilgsniais gal ka kita mato ax.gif
Atrastu nauja aistra ir i kita taip ziuretu.

Imciau imciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2013 11 22, 19:26)
O siaip jums Kivanc simpatiskas? Jamtumet?  biggrin.gif

Ujjj, jamciau biggrin.gif

P.s. bet jis Mockavos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vemvet @ 2013 11 22, 19:37)

Atrastu nauja aistra ir i kita taip ziuretu.

Kad jis siame filme nemazai moteru turejes, bet nei i viena taip neziurejo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 22 lapkričio 2013 - 19:42
Ligos tikslios nezinau ir as ax.gif
Man ir del to zvilgsnio mintis buvo pamaise. As TA zvilgsni irgi izvelgiau, lieku prie savo teorijos - gal jis kazka ir jaucia, bet nuosirdziai to nenori, bando pabegt, isvengt...

O man tai Kivanc nera labai jau wow. Nezinau, man kazko toks jausmas, kad su laiku jis labai isstoret gali biggrin.gif Jis man toks... Sviesiapukis rubuiliukas biggrin.gif blush2.gif Ir kazkas su jo figura negerai... Papai jo negrazus blush2.gif biggrin.gif Va kas tikrai liuks pas ji, tai uuugis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2013 11 22, 19:47)
  Jis man toks... Sviesiapukis rubuiliukas  biggrin.gif  blush2.gif 

Man, kai kudi nepatinka, tai man geriau jis atrodo Behliulio veidmenyje, nei Kuziejaus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 11 22, 19:48)
Man, kai kudi nepatinka, tai man geriau jis atrodo Behliulio veidmenyje, nei Kuziejaus  cool.gif

Man kudi irgi nepatinka, bet nemoku paaiskint blush2.gif Behliulis cia ir nera gi stambus, tiesiog man nuo jo tokiu genetiniu stambumu dvelkia biggrin.gif Mano vaizduote piesia, kad labai negraziai jis isstoret gali. Ne tai, kad taip "standziai" pastambet, bet tiesiog isliurlet i sonus biggrin.gif
Atsakyti
Behliulis, pats pradetu ieskoti Bihter, jei si neberodytu jam savo geiduliu.Tiesiog jai reikejo islaukti.
Ka manot ar jis myli ir ar galetu pamilt Nihal?Ar tik bijo prarast padeti, pinigus, uztikrinta ateiti..........
Atsakyti