Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

Man vakarykteje serijoje,viskas gerai,,,bet tas ju susitikimas miskelyje,,ji praso jo pasakyti,kad myli,kad pasiilgo,,o jis taip kazkaip nzn,gal man tik taip pasirode,su tokia aistra tik,bet taip ir nepasake nieko tik ,kad geidzia matesi is visko...galejo kazkaip kitaip parodyt ar bent pasakyt ,kad MYLIU TAVE bIHTER...smile.gif)) smile.gif
bET SIAIp tai tikiu,kad tikrai jis ja myli..
Atsakyti
QUOTE(Enrikita 1157 @ 2013 11 22, 09:52)
Man vakarykteje serijoje,viskas gerai,,,bet tas ju susitikimas miskelyje,,ji praso jo pasakyti,kad myli,kad pasiilgo,,o jis taip kazkaip nzn,gal man tik taip pasirode,su tokia aistra tik,bet taip ir nepasake nieko tik ,kad geidzia matesi is visko...galejo kazkaip kitaip parodyt ar bent pasakyt ,kad MYLIU TAVE bIHTER...smile.gif)) smile.gif
bET SIAIp tai tikiu,kad tikrai jis ja myli..

Ne visada reikia zodziu...Kartais uztenka ir zvilgsnio...Praeitoje serijoje Behliulio akys parode visus jo jausmus.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 11 22, 11:35)
Ne visada reikia zodziu...Kartais uztenka ir zvilgsnio...Praeitoje serijoje Behliulio akys parode visus jo jausmus.

Po vakaryktes serijos,forume saude saliutai ir grojo fanfaros thumbup.gif lotuliukas.gif oho kiek cia emociju vire biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 22, 11:09)
Po vakaryktes serijos,forume saude saliutai ir grojo fanfaros  thumbup.gif  lotuliukas.gif  oho kiek cia emociju vire  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai ka, palikot tik Besira ir jo seifa, ane?! biggrin.gif
Nemaciau pabaigos vakar, nes atvaziavo uosviai. biggrin.gif tai labai dziaugiuosi, kad ta filmuka idejot. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klikky: 22 lapkričio 2013 - 12:22
QUOTE(klikky @ 2013 11 22, 12:20)
Tai ka, palikot tik Besira ir jo seifa, ane?! biggrin.gif
Nemaciau pabaigos vakar, nes atvaziavo uosviai. biggrin.gif tai labai dziaugiuosi, kad ta filmuka idejot. wub.gif

Ne ne, dar yra Cetinas ir Adnanas be namu ir be saskaitu, ir Onalas biggrin.gif
Atsakyti
Pamiršom dar Hilmio vairuotoją, dabartinį Katios vyrą, na ir dar dėdulę Sulimaną lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 21, 15:55)
Ta turkiska tai nereali  wub.gif ,nors nifiga nesuprantu ka dainuoja  biggrin.gif ,o imant rusu tai beveik visos geros ,jei norisi pazliumbt tai jos kaip tik  rolleyes.gif

Čia vertimas šios dainos jei įdomu iš google toms kurios supranta angliškai:

Like A Sin

A page is severing from time
While you’re leaving me
Since the beginning of this love,
I was afraid of its ending

I’ve hidden you like a sin
No one’s seen you and me
While I was crying inside, my eyes smiled
I’ve hidden like a sin

From today nor from tomorrow
I have nothing to expect
Pictures that envied me that day
Turned pale.

Na ir į rusų kalbą! Suprantančioms rusiškai smile.gif

Как грех

Страница рвется со временем
как ты покидаешь меня
я испугалась конца этой любви
с самого начала
я скрывала тебя как грех
никто не видел тебя и меня
мои глаза улыбались, а внутри все разрывалось
я скрывала это как грех
ни сегодня ни завтра
я не жду ничего (что останется?)
фотографии, которым я завидую
обернулись в серое тоже
я скрываю тебя, как греx
никто не видел тебя и меня
мои глаза улыбались, а внутри все разрывалось
я скрывала это как грех
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 22, 13:56)
Čia vertimas šios dainos jei įdomu iš google toms kurios supran

wub.gif wub.gif wub.gif ,bet si daina nera specialiai serialui sukurta taip?
O man dar si labai labai http://www.youtube.c...h?v=Fb6T_GswQqI ,as ir kartojuos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 22 lapkričio 2013 - 13:25
QUOTE(Argent @ 2013 11 22, 00:34)
mane sitas serialas is proto varo, as taip pat mylejau, istorija analogiska..negaliu susivaldyt, taip sunku viska is naujo pergyvent  verysad.gif

mylejau ji be proto, susitike abu galvojom , kad apsvaigsim nuo meiles, lauke -30 , o mes buciuodavomes valanda  wub.gif nieks nebuvo svarbu, susitike verkdavom is laimes , kad pagaliau nugvelbem minutes, aistra nezmoniska, net dabar virpu prisiminus  unsure.gif
Oi kiek teko visko patirt  wub.gif Visko, nenoriu atviraut, tiesiog esu laiminga , kad patyriau tokia meile  wub.gif buvau tokia mylima ir mylejau ji nezmoniskai, buciau padarius viska del jo, nors turejau vyra. Kaip mes uzgesindavom sviesas prie musu namo JIS atvaziuodavo ir stovedavo prie \namo, nemiegojau , zinojau, kad tai jis ir taip visa nakti..
Pamenu , kai negalejau iseit is namu, o JIS lauke , stebejau pro uzuolaidas ir verkiau, tada per tuos 3 men.  sulysau kokiais 20 kg, nieko is manes nebuvo like..nei valgiau nei miegojau, sirdies skausmas nezmoniskas  verysad.gif
o issiskyrimas buvo baisiausias, kai grizau karta is jo vakare, vyras suzinojo, buvo baisu, nepasakosiu.. kita diena , as susirgau , temperatura 40, kliedziu, siaubas, galvojau nuprotesiu, niekam nelinkeciau to, ka patyriau as. Bet... Patyriau pacia tikriausia meile, buvau tokia laiminga, kad pati sau pavydejau  wub.gif
oi nukrypau visai nuo serialo, sakau susipatapatinau su ja, buvau  verysad.gif

Atsiprasau,kad paklausiu:o ta jusu meile baigesi?JUS ne kartu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hardute: 22 lapkričio 2013 - 14:05
QUOTE(lauravala @ 2013 11 22, 06:22)
wub.gif  wub.gif  wub.gif ,bet si daina nera specialiai serialui sukurta taip?
O man dar si labai labai http://www.youtube.c...h?v=Fb6T_GswQqI ,as ir kartojuos  ax.gif

Šita irgi gera. mirksiukas.gif

Ne, tai sena daina kurią dainuoja Ajda Pekkan, tik atrodo idealiai tiko šitam serialui, taigi ją atgaivino ir ji šį kartą ją įrašė kartu su Toygar İşıklı specialiai šiam filmui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 22 lapkričio 2013 - 14:17
QUOTE(Mockava @ 2013 11 22, 15:16)
Šita irgi gera.  mirksiukas.gif

Ne,  tai sena daina kurią dainuoja Ajda Pekkan, tik atrodo idealiai tiko šitam serialui, taigi ją atgaivino ir ji šį kartą ją įrašė kartu su Toygar İşıklı specialiai šiam filmui.

Ir gavosi nereali thumbup.gif man is pat pirmo karto ji istrigo.
Atsakyti