mane sitas serialas is proto varo, as taip pat mylejau, istorija analogiska..negaliu susivaldyt, taip sunku viska is naujo pergyvent
mylejau ji be proto, susitike abu galvojom , kad apsvaigsim nuo meiles, lauke -30 , o mes buciuodavomes valanda
nieks nebuvo svarbu, susitike verkdavom is laimes , kad pagaliau nugvelbem minutes, aistra nezmoniska, net dabar virpu prisiminus
Oi kiek teko visko patirt
Visko, nenoriu atviraut, tiesiog esu laiminga , kad patyriau tokia meile
buvau tokia mylima ir mylejau ji nezmoniskai, buciau padarius viska del jo, nors turejau vyra. Kaip mes uzgesindavom sviesas prie musu namo JIS atvaziuodavo ir stovedavo prie \namo, nemiegojau , zinojau, kad tai jis ir taip visa nakti..
Pamenu , kai negalejau iseit is namu, o JIS lauke , stebejau pro uzuolaidas ir verkiau, tada per tuos 3 men. sulysau kokiais 20 kg, nieko is manes nebuvo like..nei valgiau nei miegojau, sirdies skausmas nezmoniskas
o issiskyrimas buvo baisiausias, kai grizau karta is jo vakare, vyras suzinojo, buvo baisu, nepasakosiu.. kita diena , as susirgau , temperatura 40, kliedziu, siaubas, galvojau nuprotesiu, niekam nelinkeciau to, ka patyriau as. Bet... Patyriau pacia tikriausia meile, buvau tokia laiminga, kad pati sau pavydejau
oi nukrypau visai nuo serialo, sakau susipatapatinau su ja, buvau