Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

Papasakokit, kas ten su tuo Nihatu buvo. Cia vien del tevo suzeidimo jis persiverte i jo puse? Kodel Adnanas norejo ji atleisti? Vien del to, kad teva palaike?
Man kazkaip keistai atrodo.
Atsakyti
as tai isvis pakvaisus del sio filmo...ziurejau per lnk, neistverus perziurejau rusiskai. dab kai tik galiu ziuriu vel per lnk, ir dar ziuriu antrakart rusiskai nuo tada kai kazkas tarp ju pradejo megztis. doh.gif doh.gif dieviskas serijalas, skirciau apdovanojima kaip geriausio serijalo. biggrin.gif

patinka Bichter(kartais uzknisdavo)...o Berliulis wub.gif ...zodziu nzn, kaip reiks gyvent jai baigsis filmas cool.gif verysad.gif

beje as visai nenoreciau kito filmo su Berliuliu gerieciu dab...per daug isigyvenau i si filma , i toki Berliuli ir Bichter ir visai nenoriu ju matyt kitokiu... dievinu juos tokius. smile.gif
Atsakyti
Šaunuolė Bihter thumbup.gif šitaip isimylejus ji, o ji atsilaikė neisduodama Nihal doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vemvet @ 2013 11 21, 19:52)
Papasakokit, kas ten su tuo Nihatu buvo. Cia vien del tevo suzeidimo jis persiverte i jo puse? Kodel Adnanas norejo ji atleisti? Vien del to, kad teva palaike?
Man kazkaip keistai atrodo.

Aha ir man tokie ziurint seriala iskilo klausimai g.gif
Atsakyti
Kas supranta rusiskai, tai labai neblogai sudeliotas klipukas, parodantis Behliulio rupesti ir meile Bichter wub.gif

https://www.youtube....h?v=VHW6MqNp3Is
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 11 21, 18:09)
Kas supranta rusiskai, tai labai neblogai sudeliotas klipukas, parodantis Behliulio rupesti ir meile Bichter  wub.gif

https://www.youtube....h?v=VHW6MqNp3Is

Labai labai man sitas grazus, buvau kazkada imetus temoje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 21, 19:30)
Labai labai man sitas grazus, buvau kazkada imetus temoje  wub.gif

Tikrai labai wub.gif Kazkada seniai, kai baigiau ziureti filma online, tai sita klipuka kaip "dopinga" kasdien paziuredavau biggrin.gif
Atsakyti
Eii dabar visos turbūt Youtube sėdi ir tuos pačius klipukus žiūri, nes jau taaaip stringa lotuliukas.gif Serialą seniai baigiau žiūrėti, bet niekaip iš galvos neiškrenta koks geras, tai dabar užeina vakarais nostalgija, tai vėl pažiūrinėju iškarpas per Youtubą rolleyes.gif Reikia kažkaip nuo to gydytis jau biggrin.gif
Atsakyti
Gaila, lygiai už savaitės baigsis serialas verysad.gif Tikiuosi tas naujas sudomins, o jei ne, tai bus gaila schmoll.gif
Atsakyti
Man dar sitas wub.gif

https://www.youtube....h?v=WUSCJK73nFA
Atsakyti
Sitos zlatos daug labai graziu. Apskritai, ruses geriausiai padirbeje thumbup.gif
Arabai ir turkai tai arba vaizdas prastas, arba kokie logo per visa ekrana uzdeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 21, 19:48)
Sitos zlatos daug labai graziu. Apskritai, ruses geriausiai padirbeje  thumbup.gif
Arabai ir turkai tai arba vaizdas prastas, arba kokie logo per visa ekrana uzdeti biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Sitas tai neseniai idetas, dar nebuvau macius.
Atsakyti
Nu va, pavėlavau į dalybas, tai likau ir be vyro, ir be namų doh.gif lotuliukas.gif Lygtais Madmuazelės namai nieko nesudomino, tai man jie labai tinka thumbup.gif aš savo mažame butuke galvą sugebu pamest, tai ką jau ten kokie Adnano ar Čiatino namai lotuliukas.gif
Atsakyti