Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

QUOTE(Milagra @ 2013 11 21, 18:25)
Visu, kurios sako, kad Behliulis nemyli Bihter, noreciau paklausti ka reiskia tas zvilgsnis sio klipuko pradzioje, patikslinu 1:25 smile.gif Bucini ir visa kita vertinkim kaip aistra, pagulinejima ir t.t., bet pasakykit, prasau, tas zvilgsnis??? Ar jis yra ziurejes taip i kita moteri?  ax.gif Labai atidziai ziurejau visa seriala jau beveik 3 kartus ir nepastebejau. Gal klistu  ax.gif

http://www.youtube.c...h?v=Y99AzTlcSB8

jau sitas zvilgsnis wub.gif wub.gif kaip anksciau sakiau, kad man jo zvilgsnis i ja - kazkas toookio, taip ir dabar gryzau prie pradines nuomones thumbup.gif
..ir kas cia buvo mane apsede, kad abejot pradejau mastau.gif

QUOTE(atverklanga @ 2013 11 21, 18:29)
Kaaaip serijos pabaiga patiko  wub.gif  O dar sakom Bihter nera stipri... Dar ir kaip stipri! Kad taip sugebet atsistot ir nubegt. Cia tai valios reik. As nesugebeciau turbut  blush2.gif

kai ji sake, ne cia ir ne dabar, tai mintyse galvojau, kokie cia ne cia ir nedabar, davai cia! cia ir dabar!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 21 lapkričio 2013 - 17:45
Man labai patiko siame seriale, kad rezisieriai, Behliulio meile ir rupesti parodydavo ne tiesiogiai, kaip pvz. Bichter grizo is klinikos pasidarius aborta ir eidama i kambari atsireme ranka i siena, buvo akcentuojama butent tai ka pamate Behliulis, jo zvilgsniai i ja ir t.t. Atrodo smulkmenos, bet jai ju nepastebi, gali atrodyti, kad jis jos nemylejo, nors anaiptol...
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 21, 17:25)
Visu, kurios sako, kad Behliulis nemyli Bihter, noreciau paklausti ka reiskia tas zvilgsnis sio klipuko pradzioje, patikslinu 1:25 smile.gif Bucini ir visa kita vertinkim kaip aistra, pagulinejima ir t.t., bet pasakykit, prasau, tas zvilgsnis??? Ar jis yra ziurejes taip i kita moteri?  ax.gif Labai atidziai ziurejau visa seriala jau beveik 3 kartus ir nepastebejau. Gal klistu  ax.gif

Ale Jus kantri 4u.gif 3 kartus filma ziureti smile.gif As negaleciau. Va tik Nameli Prerijose ziuriu jau nezinau kelinta karta ax.gif Dar Makleodu mergytes paziureciau, patiko.

Gaila, nemaciau vel serijos, einu paziureti.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 21, 18:25)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif taip taip ir tiktai taip, kokie cia pagulinejimai,,,su dedes zmona tai tiktai meile wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 21 lapkričio 2013 - 17:51
QUOTE(Elvita @ 2013 11 21, 16:45)
Man labai patiko siame seriale, kad rezisieriai, Behliulio meile ir rupesti parodydavo ne tiesiogiai, kaip pvz. Bichter grizo is klinikos pasidarius aborta ir eidama i kambari atsireme ranka i siena, buvo akcentuojama butent tai ka pamate Behliulis, jo zvilgsniai i ja ir t.t. Atrodo smulkmenos, bet jai ju nepastebi, gali atrodyti, kad jis jos nemylejo, nors anaiptol...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, oi merginos dar tokio gero serialo nesu maciusi, visiskai prikausto, laukiu nesulaukiu 3 val. kad vel galesiu ziuret, gaila , kad jau i pabaiga, tik gerai , kad jau spejot vyrus ir ju turtus issidalint:)
P.s o kas tas Kuziejus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo icz: 21 lapkričio 2013 - 18:15
QUOTE(icz @ 2013 11 21, 18:10)

P.s o kas tas Kuziejus?

Sukudes, istikimas Behliulis biggrin.gif O jei rimtai, tai kitas turku serialas "Kuzey Guney", kuriame vaidina Kivanc.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 11 21, 17:19)
Sukudes, istikimas Behliulis  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
As taip tikejaus, kad po sito ta Kuzieju parodys. Gaila, kad ne ta nupirko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2013 11 21, 11:25)
As taip tikejaus, kad po sito ta Kuzieju parodys. Gaila, kad ne ta nupirko  verysad.gif

Aha, aš irgi, o dabar tikiuosi, kad po šito naujo pradės lotuliukas.gif ... Sako viltis durnių motina, o gera motina savo vaikų gi nepalieka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 21, 18:29)
Aha, aš irgi, o dabar tikiuosi, kad po šito naujo pradės lotuliukas.gif ... Sako viltis durnių motina, o gera motina savo vaikų gi nepalieka    lotuliukas.gif

biggrin.gif
Nu paziuresim, gal ir tas naujas kabins ax.gif Pradzioj UM man ir nesamone atrode...
Atsakyti
Butu keista, jei is eiles rodytu serialus su tuo paciu pagrindiniu aktorium. As nesitikejau smile.gif
Atsakyti