Įdėkit per kur pažiūrėt antrą penktadienio seriją
Pati kai kada per http://videozal.net/...009-onlayn.html žiūrėdavau, bet būtent 27 serijos nėra
----------------------------------------------------------------
Jau radau pati
QUOTE(lauravala @ 2013 11 09, 12:16)
Oje... oje... rusu kalboje turbut zodziu daugiau jau taip graziai ir prasmingai viska isreiskia.
Nu man Behliulio barzda paskutineje serijoje
Sutinku dėl rusų kalbos, ji tikrai labai turtinga. O dėl barzdos, tai ji man kažkokia priklijuota atrodo
QUOTE(Mockava @ 2013 11 09, 14:24)
Sutinku dėl rusų kalbos, ji tikrai labai turtinga. O dėl barzdos, tai ji man kažkokia priklijuota atrodo
Labai jau matosi,kad priklijuota
QUOTE(audrikea @ 2013 11 09, 12:37)
kažkada,jau nebebūdama piemenka,įsimylėjau čia kaip tik suveikė :niekada nesakyk niekada...nerūpėjo nei tai,kad jie dar tik prie skyrybų slenksčio,nei kad du paaugliai vaikai...juk jis ten nelaimingas,o ir aš myliu...meilė greit baigėsi,jam greičiau(todėl ir esu vieniša mama),man-vėliau...niekad nesijaučiau dėl to gerai,bet kai žiūriu šį serialą,suprantu,kaip bjauriai elgiausi...šlykštu ir tiek...pykstu,kad taip elgiausi...pykstu ir ant visų,kurios pateisinat tą meilę...žiūrint į praeitį,manau,kad ir tos meilės nebuvo aistra,smagus pasivoliojimas lovoj ir tiek meilę suprantu nenoru skaudint kitų,pagarba sau,mylimąjam,aplinkiniams...bihter vaidmeny to nematau...matau bjaurią,išlepintą mergaitę,net ne moterį,kuri svarbi tik pati sau...ir nereikėtų jai pykti dėl"tikra ponios fidevs dukra",nes tikrai tokia pat...kelios sekančios serijos tai tik patvirtins...
Gyvenimas nėra visiškai toks, kaip parodyta filmuose, aprašyta knygose. Taigi, manau visos sutiksim, kad mes aptarinėjame kažkieno sukurtą, "pagražintą", stipriai dramatizuotą istoriją. Jūs į šiuos filmo herojus žiūrite per savo prizmę, kitos per savo. Tačiau kartais taip susiklosto gyvenimas, kad būna situacijų, dėl kurių gailiesi ką padarei, o būna ir tokių, kad negali sau atleisti, kad nepadarei...
Nepagalvokite, kad mes gailinčios Bihter ir Behlulio pritariame santuokos ardymui, svetimoteriavimui - bent aš tai ne. Tačiau būtent šiame filme, jei Bihter ir Behlulis būtų šią šeimą palikę laiku, daugelio, ir jų pačių tame tarpe, gyvenimai būtų tikriausiai labai palengvėję. Nors kaip mėgsu sakyti: kas būtų, jeigu būtų.... Taigi, kas ten žino, galim tik diskutuoti. Aš tik pritariu pačiai meilei, kurią aš kažkodėl šiame seriale matau - iš pradžių gražią ir aistringą, vėliau pereinančią į negailestingą ir beviltišką, ir pagaliau tragišką...
O dabar smagaus savaitgalio visoms, reikia pasiimti "atostogas" nuo šios temos, nes irgi jau priklausoma darausi...
QUOTE(Mockava @ 2013 11 09, 15:11)
Gyvenimas nėra visiškai toks, kaip parodyta filmuose, aprašyta knygose. Taigi, manau visos sutiksim, kad mes aptarinėjame kažkieno sukurtą, "pagražintą", stipriai dramatizuotą istoriją. Jūs į šiuos filmo herojus žiūrite per savo prizmę, kitos per savo. Tačiau kartais taip susiklosto gyvenimas, kad būna situacijų, dėl kurių gailiesi ką padarei, o būna ir tokių, kad negali sau atleisti, kad nepadarei...
Nepagalvokite, kad mes gailinčios Bihter ir Behlulio pritariame santuokos ardymui, svetimoteriavimui - bent aš tai ne. Tačiau būtent šiame filme, jei Bihter ir Behlulis būtų šią šeimą palikę laiku, daugelio, ir jų pačių tame tarpe, gyvenimai būtų tikriausiai labai palengvėję. Nors kaip mėgsu sakyti: kas būtų, jeigu būtų.... Taigi, kas ten žino, galim tik diskutuoti. Aš tik pritariu pačiai meilei, kurią aš kažkodėl šiame seriale matau - iš pradžių gražią ir aistringą, vėliau pereinančią į negailestingą ir beviltišką, ir pagaliau tragišką...
O dabar smagaus savaitgalio visoms, reikia pasiimti "atostogas" nuo šios temos, nes irgi jau priklausoma darausi...
Kiek zmoniu,tiek nuomoniu,O as pritariu santuokos ardymui(nesvarbu,ar tai dede,ar dar kas artimiau),kam tokia santuoka reikalinga be meiles,tik is pgarbos,ar gailescio.Visa gyvenima gyvent be meiles-NESAMONE.,ir manau antra puse taipogi visa gyvenima jaustu,kad jo nemyli.,kam aukotis-GERIAU KARTI TIESA,NEI SALDUS MELAS.
Čia daug kas sakė kad Behliulis Bihter iš tikro nemylėjo, tai kai žiūrėjau paskutines serijas taip pat galvojau, bet sulaukusi paskutinės serijos supratau kad meilė buvo, ir tokia meilė išlieka visam gyvenimui ir neužmirštamai, o čia kaip sako kad ir ji jo nemylėjo, ji jį mylėjo savotiškai ir labai stipriai, nesaame jų kailyje ir negalime teigti kad tai buvo tik aistra kuri vedė išproto juos abudu
QUOTE(Justmina @ 2013 11 09, 15:11)
Čia daug kas sakė kad Behliulis Bihter iš tikro nemylėjo, tai kai žiūrėjau paskutines serijas taip pat galvojau, bet sulaukusi paskutinės serijos supratau kad meilė buvo, ir tokia meilė išlieka visam gyvenimui ir neužmirštamai, o čia kaip sako kad ir ji jo nemylėjo, ji jį mylėjo savotiškai ir labai stipriai, nesaame jų kailyje ir negalime teigti kad tai buvo tik aistra kuri vedė išproto juos abudu
Aš ir šitų ginčų nesuprantu, į visus klausimus atsako pats romano autorius pavadinęs jį "Uždrausta meilė" taip, kad buvo čia ta meilė, buvo...
Atleiskit busiu ne i tema,bet cia http://www.youtube.c...-bk5TIqZk8,rusu labai geras filmas apie begaline vyro meile,sio filmo negaliu pamirst jau 5 metai
QUOTE(Mockava @ 2013 11 09, 05:26)
Tarp kitko, o kas šią dainos versiją atlieka? "Eurythmics" atlikimas pažįstamas, tačiau ši aranžuotė lyg ir pirmą kartą girdima?
Man si versija irgi buvo naujiena! Bet atradau, kad atlikeja yra Emily Browning. Iki siol man geriausia sios dainos versija buvo Marilyn Manson, bet dabar jau pradedu abejoti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 09, 11:16)
Oje... oje... rusu kalboje turbut zodziu daugiau jau taip graziai ir prasmingai viska isreiskia.
Aha, as tuo isitikinau ziuredama sita seriala rusu kalba. Lietuviskai pabandziau kelias serijas ir - ne tas
Barzda tai oiiii Ir apskritai jo plaukai toje serijoje man kazkokie ryzai tamsus pasirode
QUOTE(Mockava @ 2013 11 09, 14:11)
As ir vel tik bokalais pakaukseti galiu
O apskritai tai as pikta ant Behliulio Kad jis toks bestuburis skystakiausis. Gi tikrai mylejo. Bet per daug priprates prie lengvo gyvenimo. Pernelyg didelis sazines grauzimas, kad isdave zmogu, kuris jam suteike ta gyvenima, bei kitos sunkinancios aplinkybes, kaip Besiro santazas ir ponios Firdevs spaudimas padare savo O ir motinele galejo daugiau tableciu suvalgyt
Ech, vis tiktai koks geras serialas, kad jau seniausiai perziuretas ir vis tiek man neduoda ramybes, vis galvoju kas buvo, ko nebuvo, kaip galejo buti, kas butu, jei butu buve ar nebuve Jei ne Behliulis, tai dar gal ir treciam sezonui vilties atsirastu, o dabar... Kuziejus manes nezavi, Menekse ir Halil isvis ziauru, tai kur man dabar detis Naujas tas serialas, kur sitas liudnu akiu riteris filmuojasi irgi kazko netraukia, nenoriu carines rusijos. O jei dar kokia barzda jam uzaugins, tai visai
Gerai, kad karts nuo karto tv pasirūpina geromis muilo operomis Pirmas geras serialas man buvo gal prieš 2 metus per LRT rodytas italų serialas "Meilės skonis" ir dabartininis "Uždrausta meilė" Po šių serialų tiesiog alergiškai nebegaliu pernešti meksikiečių Kai, laukdama bihter, įsiujungiu LNK ir kelias minutes pamatau tuos, amžinai su savimi kalbančius, meksikiečius, tai viskas viduje sukyla...
P.S. Kažkas kažkada čia minėjo ir labai gyrė Bihter (o gal ir visų) aprangą... O aš kaip tik žiūrėdama šitą serialą vis pagalvoju: "dieve dieve kaip negražiai rengiasi... " Tie blizgučiai... tie raukinukai... Šiuo klausimu meksikiečiams dedu pliusą, o šitam serialui - minusą. Bet tai vienintelis minusas
P.S. Kažkas kažkada čia minėjo ir labai gyrė Bihter (o gal ir visų) aprangą... O aš kaip tik žiūrėdama šitą serialą vis pagalvoju: "dieve dieve kaip negražiai rengiasi... " Tie blizgučiai... tie raukinukai... Šiuo klausimu meksikiečiams dedu pliusą, o šitam serialui - minusą. Bet tai vienintelis minusas
QUOTE(dzhiedre @ 2013 11 10, 13:31)
P.S. Kažkas kažkada čia minėjo ir labai gyrė Bihter (o gal ir visų) aprangą... O aš kaip tik žiūrėdama šitą serialą vis pagalvoju: "dieve dieve kaip negražiai rengiasi... "
Man graži apranga...Bihter ir motinėlės glamūrinė...madmuazelės elegantiška...o ir vyrai gražiai aprengti....Behliulis madingas.
QUOTE(Smailė @ 2013 11 10, 14:06)
Man graži apranga...Bihter ir motinėlės glamūrinė...madmuazelės elegantiška...o ir vyrai gražiai aprengti....Behliulis madingas.
Man irgi labai graži apranga. TIK Bichter batai... Geriausia buna, kai ji po kambari su ilgais batais vaikšto.