Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

[quote=Smailė,2013 11 21, 18:12]
[quote=lauravala,2013 11 21, 18:04]
kas???
Papildyta:

Net issigandau kai pabaiga pamaciau, liko tik jaustukai...ojojoj ajajaj smile.gif
[/quote]
isgazdino??? O man labai patiko smile.gif
Atsakyti
Kazkada youtube platybese buvau radus filmo paskutines serijos pristatyma. I ji rinkosi visi aktoriai. Tai Biulentas, jau tikras paauglys, tipiskas bjaurusis anciukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 11 21, 18:15)
drinks_cheers.gif Butent del to Firdevs mano favorite  thumbup.gif

Va va, man ji irgi patinka. Ji tokia...na tokia....jau metuose, bet tokia stilinga, graziai rengiasi............o akytes tokios gudrios, gudrios lotuliukas.gif

P.S. Kai pamaciau sio filmo pirmas serijas, tai jis manes visai neuzkabino, net neidomus pasirode. Bihter pasirode ale gerute naslaitele, Firdex - ragana ant sluotos, bet su laiku kazkaip pradejau ziureti, ziureti ir kaip viena forumiete parase - pradejau derinti dienotvarke pagal filma lotuliukas.gif
Atsakyti
Visu, kurios sako, kad Behliulis nemyli Bihter, noreciau paklausti ka reiskia tas zvilgsnis sio klipuko pradzioje, patikslinu 1:25 smile.gif Bucini ir visa kita vertinkim kaip aistra, pagulinejima ir t.t., bet pasakykit, prasau, tas zvilgsnis??? Ar jis yra ziurejes taip i kita moteri? ax.gif Labai atidziai ziurejau visa seriala jau beveik 3 kartus ir nepastebejau. Gal klistu ax.gif

http://www.youtube.c...h?v=Y99AzTlcSB8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 21 lapkričio 2013 - 17:27
Ech, kol as sau ramiai ziurejau, cia pasirodo dalybos vyko bigsmile.gif Bet nieko labai nepraradau, vyruko is ten jokio nusiziurejus nebuvau... Tik kiek spejau nuziuret, naujasis Katios vyrelis toks nieko bigsmile.gif Namu stiliukas irgi nelabai... Tik namukas Rivoj labai jaukus pasirode wub.gif Nihal kambarys nieko, Madmuazeles naujasis butas rolleyes.gif
Bet bernai bernais, namai namais, va ka tikrai mielai pajamciau, tai Cetino saskaita biggrin.gif Bet pavelavau jau...

Kaaaip serijos pabaiga patiko wub.gif O dar sakom Bihter nera stipri... Dar ir kaip stipri! Kad taip sugebet atsistot ir nubegt. Cia tai valios reik. As nesugebeciau turbut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 21, 10:25)
Visu, kurios sako, kad Behliulis nemyli Bihter, noreciau paklausti ka reiskia tas zvilgsnis sio klipuko pradzioje, patikslinu 1:25 smile.gif Bucini ir visa kita vertinkim kaip aistra, pagulinejima ir t.t., bet pasakykit, prasau, tas zvilgsnis??? Ar jis yra ziurejes taip i kita moteri?  ax.gif Labai atidziai ziurejau visa seriala jau beveik 3 kartus ir nepastebejau. Gal klistu  ax.gif

http://www.youtube.c...h?v=Y99AzTlcSB8

drinks_cheers.gif
Va va! Man irgi tokie jo žvilgsniai užkliūva, man jie rodo ką jis myli....
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 21, 16:32)
drinks_cheers.gif
Va va! Man irgi tokie jo žvilgsniai užkliūva, man jie rodo ką jis myli....

As specialiai sios serijos laukiau, kad uzduot sita klausima smile.gif
Atsakyti
nepritariu visiskai viskam ka daro bihter bet nepritariu ir nuomonei kaip cia kuri raset atejo i gera seima ir visus kirsina tikrai taip nebuvo, o jei senis uzsimane jaunos tai taip jam ir reikia, pats kaltas reikejp firdeps pirstis, o ne sau i dukras tinkanciai ir but viskas gerai buve behliulis be baimes galetu laisvai bihter pamilti ir visi laimingai gyventi biggrin.gif bet but nebuve is ko serialo padaryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 21, 17:25)

Neveltui ta zvilgsni tiek laiko akcentavo wub.gif

QUOTE(atverklanga @ 2013 11 21, 17:29)

*Bet bernai bernais, namai namais, va ka tikrai mielai pajamciau, tai Cetino saskaita  biggrin.gif  Bet pavelavau jau...

**Kaaaip serijos pabaiga patiko  wub.gif  O dar sakom Bihter nera stipri... Dar ir kaip stipri! Kad taip sugebet atsistot ir nubegt. Cia tai valios reik. As nesugebeciau turbut  blush2.gif

*Oj pavelavai ax.gif lotuliukas.gif

**As irgi 4u.gif
Atsakyti
Kad jau man nieko neliko, tai as jamsiu Kuzieju biggrin.gif Biski pavalgys ir gausis Behliulis, tik istikimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 21, 17:40)
Kad jau man nieko neliko, tai as jamsiu Kuzieju biggrin.gif Biski pavalgys ir gausis Behliulis, tik istikimas  lotuliukas.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 21, 10:40)
Kad jau man nieko neliko, tai as jamsiu Kuzieju biggrin.gif Biski pavalgys ir gausis Behliulis, tik istikimas  lotuliukas.gif

Oi Milagra, negaliu sustot juoktis!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif tiesiai į dešimtuką!!
Atsakyti