Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

QUOTE(Elvita @ 2013 11 21, 17:42)
Namuka gali, saskaita mano  lotuliukas.gif
Papildyta:
Jei niekam Cetino nereiks, pasiimsiu kartu su saskaita  ax.gif Mazu ir namas liks  biggrin.gif , pasikeisiu pagal savo stiliuka  lotuliukas.gif

tai namuka pasiimu, jei jau baigsis mano saskaita, parduosiu namuka, ir nusipirksiu paprastesni thumbup.gif dabar liko Behliuli atkovot, bet cia jau mazesne problema triniti.gif flirt.gif
Atsakyti
Oiii....
Atsakyti
ir kaip as galejau sudvejoti Behliulio meile wub.gif wub.gif wub.gif..gaila tik kiausai pas ji minksti doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 21 lapkričio 2013 - 17:04
QUOTE(Smailė @ 2013 11 21, 18:01)

kas???
Papildyta:
QUOTE(širlė @ 2013 11 21, 18:02)
ir kaip as galejau sudvejoti Behliulio meile wub.gif  wub.gif  wub.gif

as net apsiblioviau wub.gif
Atsakyti
Jau kaip patiko pabaiga. Gražiai Bihter sužaidė. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 21, 16:43)
as dar galvoju  lotuliukas.gif

Ilgai negalvok, nes liks tik Adnanas ir Onalas biggrin.gif

QUOTE(solma @ 2013 11 21, 16:54)
Ei ei aš pirma rezervavau Cetino apartamentus, aš tai ten tikrai nieko nekeisciau ax.gif

As nesikesinu i juos, tik sakau, kad prie saskaitos ir Cetino, maz ir namukas jo liks lotuliukas.gif

QUOTE(širlė @ 2013 11 21, 16:56)
tai namuka pasiimu, jei jau baigsis mano saskaita, parduosiu namuka, ir nusipirksiu paprastesni thumbup.gif  dabar liko Behliuli atkovot, bet cia jau mazesne problema triniti.gif  flirt.gif

Namukas jau paimtas, kovok del Behliulio mirksiukas.gif

As tai visada tikejau jo meile Bichter smile.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2013 11 21, 18:02)
ir kaip as galejau sudvejoti Behliulio meile wub.gif  wub.gif  wub.gif

nu as irgi taip sakau, kaip gi tu sitaip biggrin.gif 4u.gif
nzn tom kurios sako , kad nemyli snd buvo dar kart irodyta kad jis be jos negali, nors ir labai nori ignoruot ir pamirst, aplinkybes taip vercia, nu bet rupi jam ir del ko ji verkia ir kad pasiilgo ir kad labai jos geidzia myli ir visa kita wub.gif
Atsakyti
Oi merginos, kas man patinka, tai Firdex gudrumas, va tokios ir turi buti moterys, gyvenimas - kaip sachmatu lenta, reikia moketi strateguoti ir stumdyti reikiamas figuras.
Biulentas......... fainuolis berniukas, toks grazus nesugadintas vaikis, linksmuolis is viso to burio....
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 11 21, 18:07)
Ilgai negalvok, nes liks tik Adnanas ir Onalas  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=lauravala,2013 11 21, 18:04]
kas???
Papildyta:

Net issigandau kai pabaiga pamaciau, liko tik jaustukai...ojojoj ajajaj smile.gif

myli/nemyli - tarkime...bet siandien grazu buvo, kai paskambino telefonu, ar viskas gerai...kazkaip tokius momentus vertinu labiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smailė: 21 lapkričio 2013 - 17:18
QUOTE(solma @ 2013 11 21, 16:43)
Aš tai nesismulkinsiu ir pasiimciau Čiatino apartamentus biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
pavelavau viskas issidalinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2013 11 21, 17:09)
Oi merginos, kas man patinka, tai Firdex gudrumas, va tokios ir turi buti moterys, gyvenimas - kaip sachmatu lenta, reikia moketi strateguoti  ir stumdyti reikiamas figuras.

drinks_cheers.gif Butent del to Firdevs mano favorite thumbup.gif
Atsakyti