Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

Reik palaukti kol Biulentas uzaugs...fainuolis jis.
Atsakyti
unsure.gif Vsio -viską aptarė,viską pasidalino,o kukliom skaitinėtojom-? protest.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 21, 17:07)
Jis jau mano pirmuose postuos paimtas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Supratau,as tik pasitikslinau,kad i sriuba negaut lotuliukas.gif jerguteliau,kuri cia pasiemus,o tai liksiu netekejus lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu palikom ir Hilmį ir Adnaną ir Četiną, tik rinkitės bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Smailė @ 2013 11 21, 16:12)
Reik palaukti kol Biulentas uzaugs...fainuolis jis.

Joo Biulentas tai tikrai fainuolis.. Labai mielas berniukas ir matosi gražus vyras iš jo išaugs. Tik labai ilgai dar laukti bigsmile.gif
Atsakyti
Cia ziuriu dalinates visos, kadangi nepapuoliau i ta traukini pirmuju, tai as bandysiu is mockavos Behliuli viliot lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir dar cetino namuka kazkaip reikia atmust, bet cia jau bus sudetingiau, behliuli bus lengviau pasiimt, nei cetino turtus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2013 11 21, 15:22)
behliuli bus lengviau pasiimt, nei cetino turtus biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif Tai jau tiksliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2013 11 21, 16:22)
ir dar cetino namuka kazkaip reikia atmust

Namuka gali, saskaita mano lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(fainulkina @ 2013 11 21, 16:15)
Nu palikom ir Hilmį ir Adnaną ir Četiną, tik rinkitės  bigsmile.gif

Jei niekam Cetino nereiks, pasiimsiu kartu su saskaita ax.gif Mazu ir namas liks biggrin.gif , pasikeisiu pagal savo stiliuka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 21 lapkričio 2013 - 16:43
QUOTE(Elvita @ 2013 11 21, 17:42)
Namuka gali, saskaita mano  lotuliukas.gif
Papildyta:
Jei niekam Catino nereiks, pasiimsiu kartu su saskaita  ax.gif

as dar galvoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amapatria @ 2013 11 21, 16:12)
unsure.gif Vsio -viską aptarė,viską pasidalino,o kukliom skaitinėtojom-? protest.gif

Nera cia ko kuklintis, cia kuri pirmesne, ta gudresne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 11 21, 16:42)
Namuka gali, saskaita mano  lotuliukas.gif
Papildyta:
Jei niekam Cetino nereiks, pasiimsiu kartu su saskaita  ax.gif Mazu ir namas liks  biggrin.gif , pasikeisiu pagal savo stiliuka  lotuliukas.gif

Turint sąskaitą neturėtų kilti problema namą pertvarkinėjant.. galėtum nugriauti ir naują persistatyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2013 11 21, 16:46)
Turint sąskaitą neturėtų kilti problema namą pertvarkinėjant.. galėtum nugriauti ir naują persistatyti  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ei ei aš pirma rezervavau Cetino apartamentus, aš tai ten tikrai nieko nekeisciau ax.gif
Atsakyti