Reik palaukti kol Biulentas uzaugs...fainuolis jis.
Vsio -viską aptarė,viską pasidalino,o kukliom skaitinėtojom-?
QUOTE(Mockava @ 2013 11 21, 17:07)
Jis jau mano pirmuose postuos paimtas
Supratau,as tik pasitikslinau,kad i sriuba negaut jerguteliau,kuri cia pasiemus,o tai liksiu netekejus
Nu palikom ir Hilmį ir Adnaną ir Četiną, tik rinkitės
Papildyta:
Joo Biulentas tai tikrai fainuolis.. Labai mielas berniukas ir matosi gražus vyras iš jo išaugs. Tik labai ilgai dar laukti
Papildyta:
QUOTE(Smailė @ 2013 11 21, 16:12)
Reik palaukti kol Biulentas uzaugs...fainuolis jis.
Joo Biulentas tai tikrai fainuolis.. Labai mielas berniukas ir matosi gražus vyras iš jo išaugs. Tik labai ilgai dar laukti
Cia ziuriu dalinates visos, kadangi nepapuoliau i ta traukini pirmuju, tai as bandysiu is mockavos Behliuli viliot ir dar cetino namuka kazkaip reikia atmust, bet cia jau bus sudetingiau, behliuli bus lengviau pasiimt, nei cetino turtus
QUOTE(širlė @ 2013 11 21, 15:22)
behliuli bus lengviau pasiimt, nei cetino turtus
Tai jau tiksliai
QUOTE(širlė @ 2013 11 21, 16:22)
ir dar cetino namuka kazkaip reikia atmust
Namuka gali, saskaita mano
Papildyta:
QUOTE(fainulkina @ 2013 11 21, 16:15)
Nu palikom ir Hilmį ir Adnaną ir Četiną, tik rinkitės
Jei niekam Cetino nereiks, pasiimsiu kartu su saskaita Mazu ir namas liks , pasikeisiu pagal savo stiliuka
QUOTE(Elvita @ 2013 11 21, 17:42)
Papildyta:
Jei niekam Catino nereiks, pasiimsiu kartu su saskaita
Papildyta:
Jei niekam Catino nereiks, pasiimsiu kartu su saskaita
as dar galvoju
QUOTE(Amapatria @ 2013 11 21, 16:12)
Vsio -viską aptarė,viską pasidalino,o kukliom skaitinėtojom-?
Nera cia ko kuklintis, cia kuri pirmesne, ta gudresne
QUOTE(Elvita @ 2013 11 21, 16:42)
Papildyta:
Jei niekam Cetino nereiks, pasiimsiu kartu su saskaita Mazu ir namas liks , pasikeisiu pagal savo stiliuka
Papildyta:
Turint sąskaitą neturėtų kilti problema namą pertvarkinėjant.. galėtum nugriauti ir naują persistatyti
QUOTE(fainulkina @ 2013 11 21, 16:46)
Turint sąskaitą neturėtų kilti problema namą pertvarkinėjant.. galėtum nugriauti ir naują persistatyti
Ei ei aš pirma rezervavau Cetino apartamentus, aš tai ten tikrai nieko nekeisciau