Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

QUOTE(fainulkina @ 2013 11 21, 16:15)
Pala tas ju pagrindinis namas juk lyg ir taipogi palei jūrą jei neklystu  g.gif  Pro kažkieno langus, ar ne pro Nihal jūra visai po nosimi ošia, ar ten kažkoks kitas vandens telkinys.. Nelabai gilinausi  bigsmile.gif
Na, kai filmas žiūrėtas, peržiūrėtas belieka turtais draugiškai dalintis biggrin.gif Vienok į vyrų dalinimąsi pavėlavau, ar jo dar nebuvo? Į savo pilaitę pilį pasimčiau tada gyventi Nihatą..  bigsmile.gif

Adnano vila prie Bosforo ilankos,taip pat nereali vieta,bet tas namukas man toks jaukus pasirode ax.gif
Atsakyti
Apie vyru dalybas-kadangi nihatas jau paimtas, tai as renkuosi ta naujaji vairuotoja, kur su Katia ant galo liko,visai nieko vyrukas biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai nesismulkinsiu ir pasiimciau Čiatino apartamentus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(solma @ 2013 11 21, 16:43)
Aš tai nesismulkinsiu ir pasiimciau Čiatino apartamentus biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
cia geras,taip nekukliai:)
Atsakyti
Man nama Rivoje,Bichter masina,ir Adnano banko saskaita.......o tada numirsiu is laimes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 21 lapkričio 2013 - 15:50
Man tiktu Ciatino banko saskaita ir vairuotojas, kur kalejime sedi. Palauksiu kol gris lotuliukas.gif
Atsakyti
O tai Behliulio niekam nereik? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 21, 15:57)
O tai Behliulio niekam nereik?  g.gif  g.gif  g.gif

Galiu ir Behliuli prigriebti, kol ano lauksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 21, 08:57)
O tai Behliulio niekam nereik?  g.gif  g.gif  g.gif

Jis jau mano pirmuose postuos paimtas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 21, 16:07)
Jis jau mano pirmuose postuos paimtas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mat kaip cool.gif , tada atiduodu biggrin.gif
Atsakyti
Tai gerai Mockava, kad į tavo gėrį ir nesikėsinom lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O dėl Nesrin,tas jos kapitonas ne is jaunųjų, bet ir ji tikra baba Šura bigsmile.gif
Atsakyti
Tai, kad jis pamatys kokia grazesnia ir tyresnia ir baigsis jo visos meiles tau, visiškai nepatikimas o jai dar saskaitoj neturi dauuuug doh.gif
Atsakyti