Man tai apskritai visi namai, kurie rodomi sitam seriale ispudingi. Aktoriai irgi labai graziai aprengti, na aisku, ir patys labai grazus:)O madmuzele su Biulentu mano favoritai:)Nors Bither nemegstu, taciau ji man labai grazi, tokia ne"barbiska". O per Behliulio gimtadieni isvis labai graziai ji man atrode:)
Kas ka izvelgia man baldai ypac dabartines serijas rodys kaip pakeis Bihter interjera, Nihato namai, motuses sužadetinio kokie prabangus namai o jau kokie sietynai , viešbutis Vienos ( jai nemaisau kur pasipirso motusei) prabangios mašinos, jachta ir t.t
QUOTE(fainulkina @ 2013 11 21, 15:48)
Tai,kad kambarių stilistika skirtinga.. Klasika maišosi su šiokiu tokiu modernizmu, taip ir atrodo tas jų namas dviprasmiškai. Ištikro pati vieta tai žavinga...Et,kad man kas tokį namą duotų
Man tai to namuko Rivoje,kur Behliulis buvo isnuomojes,sociai pakaktu
QUOTE(lauravala @ 2013 11 21, 07:52)
O šis tai labiausiai iš visų patiko! Ir vieta ir interjeras!
QUOTE(lauravala @ 2013 11 21, 14:52)
Nea, man tas namukas išore nelabai gražus.. Aš tai jau taikyčiau į pačius rūmus, ką čia kuklintis..
QUOTE(fainulkina @ 2013 11 21, 15:03)
Nea, man tas namukas išore nelabai gražus.. Aš tai jau taikyčiau į pačius rūmus, ką čia kuklintis..
Del isores sutinku, bet vidus, mano skonio Ir dar ant juros kranto
QUOTE(lauravala @ 2013 11 21, 14:52)
Oi, tikrai pakaktu Vieta super, tik is isores tas namukas niuriai atrodo. Bet paimciau paimciau:)
Filmas i pabaiga, tai turtus dalinames
Man Madmuazele nepatinka labiausiai, jau tokio nekalto versiuko akimis ziuri Uz tai ponia Firdevs
QUOTE(Elvita @ 2013 11 21, 15:10)
Del isores sutinku, bet vidus, mano skonio Ir dar ant juros kranto
Pala tas ju pagrindinis namas juk lyg ir taipogi palei jūrą jei neklystu Pro kažkieno langus, ar ne pro Nihal jūra visai po nosimi ošia, ar ten kažkoks kitas vandens telkinys.. Nelabai gilinausi
Na, kai filmas žiūrėtas, peržiūrėtas belieka turtais draugiškai dalintis Vienok į vyrų dalinimąsi pavėlavau, ar jo dar nebuvo? Į savo pilaitę pilį pasimčiau tada gyventi Nihatą..
QUOTE(fainulkina @ 2013 11 21, 15:15)
Pala tas ju pagrindinis namas juk lyg ir taipogi palei jūrą jei neklystu Pro kažkieno langus, ar ne pro Nihal jūra visai po nosimi ošia, ar ten kažkoks kitas vandens telkinys.. Nelabai gilinausi
Na, kai filmas žiūrėtas, peržiūrėtas belieka turtais draugiškai dalintis Vienok į vyrų dalinimąsi pavėlavau, ar jo dar nebuvo? Į savo pilaitę pilį pasimčiau tada gyventi Nihatą..
Idomu, Beshira imtu kas?
QUOTE(Elvita @ 2013 11 21, 15:12)
Man Madmuazele nepatinka labiausiai, jau tokio nekalto versiuko akimis ziuri Uz tai ponia Firdevs
Firdevs, ji pati kaip persinažas įdomus ir dviprasmiškas. Man jos kaip moterys iš tikro abi labai gražios. Tik charakteris labiau madmuazelės patinka. Tas jos nuoširdumas veža.. Firdevs suktumu irgi žavi. Jai liūdniausiai ir baigsis ši istorija. Mylėjo ji tą savo dukrą, nors dukra tos jos meilės ir nelabai suprato..
Nu bet jau Nesrin, tai kaip uz tevo istekejo