Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

Man tai apskritai visi namai, kurie rodomi sitam seriale ispudingi. Aktoriai irgi labai graziai aprengti, na aisku, ir patys labai grazus:)O madmuzele su Biulentu mano favoritai:)Nors Bither nemegstu, taciau ji man labai grazi, tokia ne"barbiska". O per Behliulio gimtadieni isvis labai graziai ji man atrode:)
Atsakyti
Kas ka izvelgia biggrin.gif man baldai ypac dabartines serijas rodys kaip pakeis Bihter interjera, Nihato namai, motuses sužadetinio kokie prabangus namai o jau kokie sietynai blink.gif , viešbutis Vienos ( jai nemaisau kur pasipirso motusei) prabangios mašinos, jachta ir t.t
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2013 11 21, 15:48)
Tai,kad kambarių stilistika skirtinga.. Klasika maišosi su šiokiu tokiu modernizmu, taip ir atrodo tas jų namas dviprasmiškai. g.gif  Ištikro pati vieta tai žavinga...Et,kad man kas tokį namą duotų  bigsmile.gif

Man tai to namuko Rivoje,kur Behliulis buvo isnuomojes,sociai pakaktu lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 21, 07:52)
Man tai to namuko Rivoje,kur Behliulis buvo isnuomojes,sociai pakaktu lotuliukas.gif  blush2.gif

O šis tai labiausiai iš visų patiko! Ir vieta ir interjeras! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 21, 14:52)
Man tai to namuko Rivoje,kur Behliulis buvo isnuomojes,sociai pakaktu lotuliukas.gif  blush2.gif

Nea, man tas namukas išore nelabai gražus.. rolleyes.gif Aš tai jau taikyčiau į pačius rūmus, ką čia kuklintis.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2013 11 21, 15:03)
Nea, man tas namukas išore nelabai gražus..  rolleyes.gif  Aš tai jau taikyčiau į pačius rūmus, ką čia kuklintis..  lotuliukas.gif

Del isores sutinku, bet vidus, mano skonio thumbup.gif Ir dar ant juros kranto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 21, 14:52)

Oi, tikrai pakaktu smile.gif Vieta super, tik is isores tas namukas niuriai atrodo. Bet paimciau paimciau:)

Filmas i pabaiga, tai turtus dalinames tongue.gif
Atsakyti
Man Madmuazele nepatinka labiausiai, jau tokio nekalto versiuko akimis ziuri doh.gif Uz tai ponia Firdevs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 11 21, 15:10)
Del isores sutinku, bet vidus, mano skonio  thumbup.gif Ir dar ant juros kranto  ax.gif

Pala tas ju pagrindinis namas juk lyg ir taipogi palei jūrą jei neklystu g.gif Pro kažkieno langus, ar ne pro Nihal jūra visai po nosimi ošia, ar ten kažkoks kitas vandens telkinys.. Nelabai gilinausi bigsmile.gif
Na, kai filmas žiūrėtas, peržiūrėtas belieka turtais draugiškai dalintis biggrin.gif Vienok į vyrų dalinimąsi pavėlavau, ar jo dar nebuvo? Į savo pilaitę pilį pasimčiau tada gyventi Nihatą.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2013 11 21, 15:15)
Pala tas ju pagrindinis namas juk lyg ir taipogi palei jūrą jei neklystu  g.gif  Pro kažkieno langus, ar ne pro Nihal jūra visai po nosimi ošia, ar ten kažkoks kitas vandens telkinys.. Nelabai gilinausi  bigsmile.gif
Na, kai filmas žiūrėtas, peržiūrėtas belieka turtais draugiškai dalintis biggrin.gif Vienok į vyrų dalinimąsi pavėlavau, ar jo dar nebuvo? Į savo pilaitę pilį pasimčiau tada gyventi Nihatą..  bigsmile.gif

Idomu, Beshira imtu kas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 11 21, 15:12)
Man Madmuazele nepatinka labiausiai, jau tokio nekalto versiuko akimis ziuri  doh.gif Uz tai ponia Firdevs  thumbup.gif

Firdevs, ji pati kaip persinažas įdomus ir dviprasmiškas. Man jos kaip moterys iš tikro abi labai gražios. Tik charakteris labiau madmuazelės patinka. Tas jos nuoširdumas veža.. Firdevs suktumu irgi žavi. Jai liūdniausiai ir baigsis ši istorija. Mylėjo ji tą savo dukrą, nors dukra tos jos meilės ir nelabai suprato..
Atsakyti
Nu bet jau Nesrin, tai kaip uz tevo istekejo smile.gif
Atsakyti