Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

QUOTE(Milagra @ 2013 11 20, 19:22)
Bus gi Behliulis poroj seriju biggrin.gif Tik, jei nezinosit, tai kazin ar atpazinsit biggrin.gif

jezau, negi toks baisus bus doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

ei moteros, raminkites, taip idomu buvo anksciau diskutuot, o dabar...as tai ziuriu, bet nemyliu Bihter, bet ir nekomentuoju nes nepritariu visuotinei nuomonei, kita o as ziuriu ir myliu Bihter bet nebenoriu komentuoti o tik stebiu, nes mano nuomones nepriima...kas cia per vaiku darzelis!!! gun_bandana.gif gun_bandana.gif net filmo aptart nebegalima, be pestyniu..Visos skirtingos, visos skirtingai ir vertinam situacija susidariusia filme, tai ko cia metytis visokiais akmeneliais i kitu darza doh.gif

..o dabar apie filma biggrin.gif biggrin.gif man motinele irgi pradeda patikt, jau tokia gudri, jau tokia.. thumbup.gif thumbup.gif tik va Nihatas nuvyle, kam ta Katia reikejo vezti tam Hilmiui doh.gif nori abu su zmona ramybes, o padaro taip, kad dar didesnes pestynes butu..

Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2013 11 21, 10:05)
jezau, negi toks baisus bus doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
ei moteros, raminkites, taip idomu buvo anksciau diskutuot, o dabar...as tai ziuriu, bet nemyliu Bihter, bet ir nekomentuoju nes nepritariu visuotinei nuomonei, kita o as ziuriu ir myliu Bihter bet nebenoriu komentuoti o tik stebiu, nes mano nuomones nepriima...kas cia per vaiku darzelis!!! gun_bandana.gif  gun_bandana.gif net filmo aptart nebegalima, be pestyniu..Visos skirtingos, visos skirtingai ir vertinam situacija susidariusia filme, tai ko cia metytis visokiais akmeneliais i kitu darza doh.gif

..o dabar apie filma biggrin.gif  biggrin.gif man motinele irgi pradeda patikt, jau tokia gudri, jau tokia.. thumbup.gif  thumbup.gif tik va Nihatas nuvyle, kam ta Katia reikejo vezti tam Hilmiui doh.gif nori abu su zmona ramybes, o padaro taip, kad dar didesnes pestynes butu..

Nu gi nebutu moteros.......... rolleyes.gif
Nihatas suprato,kad jo tevas teisus. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 21, 10:19)
Nu gi nebutu moteros.......... rolleyes.gif
Nihatas suprato,kad jo tevas teisus. unsure.gif

Manau Nihatui nereikejo kistis,vien del savo pacio seimos ramybes..
Atsakyti
Manau, Nihatas, paprasčiausiai toks žmogus, pas kurį išreikštas stiprus teisingumo jausmas. Tokie žmonės negali abejingai nereaguoti į neteisybę. Todėl ir nuvežė tėvui Katia, bandydamas atstatyti viską į vietas, taipogi norėdamas parodyti, kad suprato klydęs ir norėdmas padėti tėvui, kuris buvo teisus. Šiaip, nežinau, Nihato vietoje būčiau lygiai taip pat pasielgusi. Man aplamai Nihatas su šeima ir madmuazelė šiame seriale labiausiai patinka. Tokie šilti, mieli žmonės.. Be intrigų, branginantys šeimą, dori. Žinoma, jei visi tokie būtų, nebūtų veiksmo ir pačio serialo kitavertus bigsmile.gif
Atsakyti
O aš matau Bihter dar kitomis akimis, kad ji turi psichologiniu problemu ir dabar sutinku beveik visu 100 %ka rase Madmuzele apie Bihter laiske, kad ji turi ir nepilnavertiskumo kompleksą sie dalykai jau manau motuses įtaka, blogas auklejima is vaikystes atsinestas ir didelis kišimasi i jos gyvenimą nors ir labai stengiasi jai padeti. Reikėjo tik Berliuli išvaryti is namų ir butu visa ši istoria pakrypus tikrai i geresne puse negu, kaip baigėsi. Beje esu Bihter personazo gerbėja, ir visiškai nepatiko man šios istorijos pabaiga verysad.gif labai verkiau verysad.gif , NEGALI taip serialai baigtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2013 11 21, 12:54)
Manau, Nihatas, paprasčiausiai toks žmogus, pas kurį išreikštas stiprus teisingumo jausmas. Tokie žmonės negali abejingai nereaguoti į neteisybę. Todėl ir nuvežė tėvui Katia, bandydamas atstatyti viską į vietas, taipogi norėdamas parodyti, kad suprato klydęs ir norėdmas padėti tėvui, kuris buvo teisus. Šiaip, nežinau, Nihato vietoje būčiau lygiai taip pat pasielgusi. Man aplamai Nihatas su šeima ir madmuazelė šiame seriale labiausiai patinka. Tokie šilti, mieli žmonės.. Be intrigų, branginantys šeimą, dori. Žinoma, jei visi tokie būtų, nebūtų veiksmo ir pačio serialo kitavertus  bigsmile.gif

Man madmuazele irgi super drinks_cheers.gif Nieko nepadare Bihter, o vis tiek tai neitinka doh.gif

QUOTE(solma @ 2013 11 21, 14:00)
O aš matau Bihter dar kitomis akimis, kad ji turi psichologiniu problemu ir dabar sutinku beveik visu 100 %ka rase Madmuzele apie Bihter laiske, kad ji turi ir nepilnavertiskumo kompleksą sie dalykai jau manau motuses įtaka, blogas auklejima is vaikystes atsinestas ir didelis kišimasi i jos gyvenimą nors ir labai stengiasi jai padeti. Reikėjo tik Berliuli išvaryti is namų ir butu visa ši istoria pakrypus tikrai i geresne puse negu, kaip baigėsi. Beje esu Bihter personazo gerbėja, ir visiškai nepatiko man šios istorijos pabaiga verysad.gif labai verkiau  verysad.gif , NEGALI taip serialai baigtis smile.gif

Kazka praleidau. Koks cia laiskas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(solma @ 2013 11 21, 15:00)
O aš matau Bihter dar kitomis akimis, kad ji turi psichologiniu problemu ir dabar sutinku beveik visu 100 %ka rase Madmuzele apie Bihter laiske, kad ji turi ir nepilnavertiskumo kompleksą sie dalykai jau manau motuses įtaka, blogas auklejima is vaikystes atsinestas ir didelis kišimasi i jos gyvenimą nors ir labai stengiasi jai padeti. Reikėjo tik Berliuli išvaryti is namų ir butu visa ši istoria pakrypus tikrai i geresne puse negu, kaip baigėsi. Beje esu Bihter personazo gerbėja, ir visiškai nepatiko man šios istorijos pabaiga verysad.gif labai verkiau  verysad.gif , NEGALI taip serialai baigtis smile.gif

AS NET dvi dienas negalejau atsigaut ...Na kvaila,ciajuk tik filmas,bet taip ysijauciau,kad net verkt reikia...biggrin.gif
Atsakyti
Cia tas laiškas kuri Madmuzele rasė Ednanui, kaip vede Bihter, kaip atsisveikinimo laiskas, kuriame prisipažino, kad ir myli Jį jai gerai prisimenu del sio laisko turinio ir pirma karta susibare Bihter su Ednanu
Papildyta:
QUOTE(Enrikita 1157 @ 2013 11 21, 15:17)
AS NET dvi dienas negalejau atsigaut ...Na kvaila,ciajuk tik filmas,bet taip ysijauciau,kad net verkt reikia...biggrin.gif

drinks_cheers.gif aš taip PAT jaučiausi, vis kartodama, kad tik serialas, nu negali taip baigtis serialai
pirmas serialus kuris mane taip įtraukė, išvis man jis toks realistiskas, o namų kokie interjerai visur tokia prabanga ir aktoriai gražus, nėra ka lyginti su tom muilo operom is P. Amerikos ten taip viskas aišku ir neidomu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solma: 21 lapkričio 2013 - 14:31
QUOTE(solma @ 2013 11 21, 14:27)
Cia tas laiškas kuri Madmuzele rasė Ednanui, kaip vede Bihter, kaip atsisveikinimo laiskas, kuriame prisipažino, kad ir myli Jį jai gerai prisimenu del sio laisko turinio ir pirma karta susibare Bihter su Ednanu

Pati laiska, kuriame parase, kad myli Adnana, tai atsimenu. Bet kad ten apie Bihter butu, tai ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solma @ 2013 11 21, 15:27)
o namų kokie interjerai visur tokia prabanga ir aktoriai gražus, nėra ka lyginti su tom muilo operom is P. Amerikos ten taip viskas aišku ir neidomu

Man ju jachta prabangesne uz namus pasirode,nor is tiesu,taip ir yra prie Bosforo gyvena tik labai turtingi zmones,bet as atkreipiau demesi i duris namu,tai kazkokios pabuvusios jau,laiptai i virsu ,mano nuomone ,atgyvene jau. ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 21, 07:34)
Man ju jachta prabangesne uz namus pasirode,nor is tiesu,taip ir yra prie Bosforo gyvena tik labai turtingi zmones,bet as atkreipiau demesi i duris namu,tai kazkokios pabuvusios jau,laiptai i virsu ,mano nuomone ,atgyvene jau. ax.gif  g.gif

drinks_cheers.gif man irgi seniena trenkia. Kas patinka, tai Behliulio kambarys, na ir dabar abu vakų kambariai, kai juos pakeitė, o visa kita tikrai šiaip sau įrengta. Žinoma, tai ne bet koks namas, tikrai įspūdingas ir net neabejoju kad vertingas, vien tik žemė tokioje vietoje milijonų verta!
Papildyta:
O Madmuazelė, Nihatas jo žmona ir jo mama, šiame filme tokie pusiausvyrą laikantys... Kaip kad ir šis naujasis Bihter motinos gerbėjas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 21 lapkričio 2013 - 14:45
Tai,kad kambarių stilistika skirtinga.. Klasika maišosi su šiokiu tokiu modernizmu, taip ir atrodo tas jų namas dviprasmiškai. g.gif Ištikro pati vieta tai žavinga...Et,kad man kas tokį namą duotų bigsmile.gif
Atsakyti