Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

Pritariu..ji kovoja uz savo meile,nors daug kas cia sake,jog nemato cia tos meiles,bet as kad ir bjauriausiuose jos poelgiuose ja izvelgiu,,|JUk ir filmo pavadinimas ne siaip sau toks... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enrikita 1157: 20 lapkričio 2013 - 18:13
QUOTE(Elvita @ 2013 11 20, 17:10)
Merginos, o tame naujame seriale "Atpildas", pagrindinis aktorius ne tas pats, kuris siame seriale vaidino naujai pasamdyta vairuotoja?

Ne.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 20, 18:14)

Aisku. ne taip nuziurejau biggrin.gif
Atsakyti
kadangi nemėgstu savęs apsunkinti blogai bebaigiančiais serijalais-ką supratau peržiūrėjusi pirmas ir paskutines serijas,tęsiau filmo peržiūrą jūsų komentaruose...nuostabus jausmas-viskas aišku ...ir nereikia valerijonų gerti thumbup.gif Daugelio mintys sutampa su manosiomis,kai kurių -ne,bet tikrai nesiimčiau jų viešai įžeidinėti sad.gif ,šiaip ar taip tai tik pasaka mums,suaugusiom tetoms tongue.gif .Visom ačiū už žiūrėjimą ir komentarus.
Atsakyti
|Panasus, bet ne tas... o bus kazin kokiu aktoriu is :Uzdraustos meiles.. tame naujame seriale?
Atsakyti
QUOTE(Enrikita 1157 @ 2013 11 20, 17:17)
|Panasus,  bet ne tas... o bus kazin kokiu aktoriu is :Uzdraustos meiles.. tame naujame seriale?

Bus gi Behliulis poroj seriju biggrin.gif Tik, jei nezinosit, tai kazin ar atpazinsit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 20, 11:22)
Bus gi Behliulis poroj seriju biggrin.gif Tik, jei nezinosit, tai kazin ar atpazinsit biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Enrikita 1157 @ 2013 11 20, 18:17)
|Panasus,  bet ne tas...

Bet labai panasus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 11 20, 19:21)
Bet labai  panasus  cool.gif

Man tas vairuotojas visai simpatiskas buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2013 11 20, 19:23)
Man tas vairuotojas visai simpatiskas buvo  rolleyes.gif

Aha ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 20, 18:34)
g.gif
drinks_cheers.gif

Man tai jau nieko sakyt nebesinori, tik stebiu viska tyliai biggrin.gif Tuoj jau ir nebestebesiu. Gerai, kad ir baigiasi jau biggrin.gif

zadejom rinktis naujo serialo aptart ax.gif
Papildyta:
QUOTE(atverklanga @ 2013 11 20, 18:32)
Bet isvis, man kuo toliau, tuo labiau motinele pradeda patikt. Toookio gudrumo motera  cool.gif

drinks_cheers.gif aha motinele neeilinis personazas,tas akis,kad suvartys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2013 11 20, 17:56)
Na kodėl visuotinė.. Ne visuotinė ta meilė Bihter. Tik kad tos kurios jos nemyli, pačios purvais apdrabstomos, atsilikusiomis, aklomis, be nuovokos išvadinamos mažiau reiškiasi šioje temoje. Kuri atrodo tik ir sukurta, kad šlovinti tą nestabilios psichikos moterį..  rolleyes.gif Gaila tik, kad temos pavadinimas nelabai atitinka pačią temą  bigsmile.gif O šiaip 3Xmamytė 100 proc. su jumis sutinku. Šiaip kuo toliau, tuo į tą intrigantę žiūrėti vis atgrasiau. Tai geriausias moters, kuri apart save daugiau nieko nemyli, pavyzdys.. Vien jau 2 abortai apie žmogų daug ką pasako. Apie elgesį su savo artimaisiais tai išvis patyliu. Žmogus neturintis nieko brangaus apart savo užgaidas - moraliai žlugęs žmogus. Ir ko jau čia taip ją garbinti man taipogi po šiai dienai neaišku  bigsmile.gif

As kadangi nemoku, nenoriu, ir net neturiu kada gincytis,tai syki issakiau savo nuomone apie bihter, ir nutilau, nes dauguma ja cia liaupsina, ir neigiamos nuomones api numyleta personaza nepriima. Pritariu 100%audrikea mintims, jas skaitant net gera darosi, artima fainulkinos nuomonei, o dauguma mato tik mylincia,kenciancia, pazeminta moteri. As perziurejau rusu kalba, ir dabar per tv jau netraukia ziureti i moteri, kuri suarde ne tik savo gyvenima,bet ir visu aplink ja. Va, pasisakiau, ir nutilau , tikiuosi nesukirsinsiu gerbeju biggrin.gif
Atsakyti