Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

Sveikos,
siaip niekada nerašinėju niekur jokiu komentarų, bet nepatikėsit, skaitydama Jūsų pasisakymus, neištvėriau lotuliukas.gif Niekaip nesuprantu, kas gali palaikyt Bither...Kad jos gaila tai taip, bet tikrai ne todėl, kad Behliulis, neva, iš jos labai tyčiojasi, bet todėl, kad ji pasi iš savęs tyčiojasi. Sutinku, meilė tikrai gal buvo, o gal ir yra iš jų abiejų pusės, bet vienas akivaizdžiai parodo, kad jiems ne pakeliui ir, kad jis tikrai dėl jos neaukos savo ateities. Pradžioj serialo būdavo, kad gailėdavau Bither ir vėliau, kai pastojo nuo Behliulio, na, bet dabar tai man ji niekas kitas, kaip tik "kalė - intrigantė", visiškai negerbianti nei savęs nei kitų. Apskritai, nesuprantu tokių žmonių, kurie tikslo siekia kitiems lipdama per galvas. Kurie dėl kažkokio vyro (kad jis būtų ir vienintelis pasaulyje) paaukoja kūdikio gyvybę, kad išsilieja ant silpnesnių(tarnų, Biulento, Nihal, sesers), kad nesugeba išeit drąsiai iškėlus galvą, kad pats kenčia ir kitus priverčia tai daryt. Dauguma sakot, kad Behliulis bailys, deja, cia tik ji bailė ir tai parodo kaip tik paskutinėj serijoj. O kas liečia tokią meilę, kurios pamatas tik aistra, labai būtų įdomu pažiūrėt, kas su tokia meile būtų po kelių metų. Net su vyrų vakar padiskutavom: aistra svarbi, bet deja ji anksčiau ar vėliau išblėsta ir kas po to.... Nepalaikau nei Bither, nei Behliulio, tiesiog jis man teigiamesnis personažas, nes turi bent sąžinės balsą ir aplink mato kitus, bei kartais susimąsto, kad taip pasielgdamas kitus skaudina. Serialo pabaiga man bent jau ideali, nes BEVEIK visi gavo ko nusipelnė:)Ir labai geri paskutiniai Bither žodžiai, kai ji paskambina Nihalir pasako, kad laimėjo: garbė, ištikimybė...Taip ir turėjo būt, nes man tai vienos didžiausių vertybių. Aš apskirai už gėrio nugalėjimą prieš blogį. Pačiam serialui duodu 100 balų už viską: scenarijų, režisūrą, garso takelį, aktorių miestriškumą, visas smulkmenas....Kiekvienas aktorius atskirai vertas oskaro. Po serialo pasižadėjau peržiūrėt visus kitus turku serialus:DDD
Atsakyti
Atejau ir as pasisakyti ax.gif Uzvakar nemaciau, vakar maciau rolleyes.gif

Ka as ten atsimenu. Ai, Beshirui tikrai kvankt, kad sitaip zudosi. Jam i ligonine reikia + gero psichoterapeuto. Nera net normalios priezasties sitaip elgtis.

Bihter. Nu dar baisiau nei buvo. Ji buvo skanus ir karstas nuotykis Behliului, per ta aistra gal ir meile tada atrode jam, o dabar jis akivaizdziai jos nenori vengia, o ta kaip rakstis dabar. Apsiramintu ir gyventu sau su Adnanu.
Nu kaip kitaip tokiai moteriskei pasakyti, kad atsoktu?? Niekaip nesupranta smile.gif

Nihal. Nors ir nervina jos eisena ar dar kas, bet as ja suprantu. Ji gi nezino apie ta slapta romana. Ruosiasi teketi, o kazkokia Bihter kirsina, apsimetineja. Gerai masinoje vakar pasake: ir vel sakys, tu ne taip mane supratai, linkiu laimes. Net Nihal jaucia, kokia netikra ta Bihter.

Nauja tarnaite. Uzstrigo, kai atnese prie stalo arbatinuka, ipyle ir issinese. As pagalvojau, o jei dar vieno puodelio nores? lotuliukas.gif

Ir dar. Jei taip butu atsitike, kad Behliulis liktu su Bihter, manau, aistra greitai isblestu ir per amzius kartu jie nebutu. Abu karstakosiai, mergele dar ir isterike. Behliuliui jos isterijos greitai nusibostu, eitu kitos aistros ieskoti.

Papildyta:
Ir dar pagalvojau, kad Bihter visus skaudina. Adnana apgaudineja, ant tarnu rekia, ant seses pyksta, Nihal meluoja. Kiek zmoniu skaudina unsure.gif
Atsakyti
[quote=Raimusiuxxx,2013 11 20, 14:27]
Sveikos,
siaip niekada nerašinėju niekur jokiu komentarų, bet nepatikėsit, skaitydama Jūsų pasisakymus, neištvėriau lotuliukas.gif Niekaip nesuprantu, kas gali palaikyt Bither.......

Pritariu kiekvienam žodžiui. drinks_cheers.gif

Bihter gyvatė konkreti. Jei filmo pradžioje ją dar galima buvo pakęsti, tai į filmo pabaigą, jau nebegaliu. Aš taip įsijaučiu, kad man net spaudimas pakyla po filmo. Nesuprantu tos visuotinės meilės Bihter. Manipuliatorė, intrigantė, susireikšminusi menkysta. Atėjusi į labai inteligentišką ir draugišką šeimą, baigia ją visą tarpusavy sukiršinti ir išardyti. Ji pati muša ir pati rėkia. Visą filmą veidas, lyg citrinos kandęs, o jei išspaudžia šypseną , tai tik kreivą.
O Begliulis jai dar viena eilinė užgaida-žaisliukas. Gerai, kad nors jis atsikvošėjo.
O filmas geras, taip įtraukė, kad net savo dienotvarkę derinu prie jo.
Atsakyti
Na kodėl visuotinė.. Ne visuotinė ta meilė Bihter. Tik kad tos kurios jos nemyli, pačios purvais apdrabstomos, atsilikusiomis, aklomis, be nuovokos išvadinamos mažiau reiškiasi šioje temoje. Kuri atrodo tik ir sukurta, kad šlovinti tą nestabilios psichikos moterį.. rolleyes.gif Gaila tik, kad temos pavadinimas nelabai atitinka pačią temą bigsmile.gif O šiaip 3Xmamytė 100 proc. su jumis sutinku. Šiaip kuo toliau, tuo į tą intrigantę žiūrėti vis atgrasiau. Tai geriausias moters, kuri apart save daugiau nieko nemyli, pavyzdys.. Vien jau 2 abortai apie žmogų daug ką pasako. Apie elgesį su savo artimaisiais tai išvis patyliu. Žmogus neturintis nieko brangaus apart savo užgaidas - moraliai žlugęs žmogus. Ir ko jau čia taip ją garbinti man taipogi po šiai dienai neaišku bigsmile.gif
Atsakyti
Man net keista skaityti, kad suaugusios moterys, bediskutuodamos apie filma, sugeba viena kita izeidineti...
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 11 20, 17:14)
Man net keista skaityti, kad suaugusios moterys, bediskutuodamos apie filma, sugeba viena kita izeidineti...

Va cia taip nesuprantama. Atejai, pakomentavai serija, padiskutavai APIE filma ir tiek. Cia daug moteru mato meile, bet nesumastyciau varyti ant kazko, kad jos kvailos, o va mes teisios.
As tik uz diskusija 4u.gif Visoje temoje buvo labai daug palaikanciu Bihter ir man patiko skaityti kitu pasnekoviu grazius postus apie meile 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(3xmamytė @ 2013 11 20, 09:41)
O filmas geras,  taip įtraukė, kad net savo dienotvarkę derinu prie jo.

Su šituo manau dauguma sutiks! Galbūt tai viena iš pastoviausių nuomonių apie šį filmą! lotuliukas.gif

O dėl Bihter, kiekvienas turim savo nuomonę, vienos ją myli, kitos neapkenčia, vienos mato meilę, kitos ne, ir tai manau normalu smile.gif , nes kiekvienas žmogus viską savaip interpretuoja. Todėl ir diskutuojam, reiškiam savo nuomonę kas, kodėl ir t.t. Tačiau kai forume prasidėjo įžeidinėjimai, "boksavimasis" pasidarė neskanu, manau todėl ir dauguma pritilo...
Atsakyti
Diskutuojam draugiskai 4u.gif Idomu gi nuomonem pasidalint rolleyes.gif
Va, as irgi su savo nuomone, bet tikiuosi nebusiu uzsipulta 4u.gif
Bihter vadinot manipuliatore, intrigante, lipancia per kitu galvas, kad tik gaut, ko nori ir t.t. Ziaurokai nuskambes, bet kartais gyvenime tenka lipt per kitu galvas, kad tik paciam geriau butu. Iki tam tikro lygio, aisku. Siandieninej serijoj ir man jau neskaniai ziurejosi Bihter elgesys. Bet zinant visa situacija, tai nieko keisto, kad ji taip elgiasi.
Kaip pavyzdi imkim kad ir Katia. Ja irgi dabar galima visaip isvadint, kad pas priesus perejo. Bet zmogus viska daro, kad tik paciam geriau butu. Vat ji tai labai teisingai pasielge, mano manymu ax.gif
Bet isvis, man kuo toliau, tuo labiau motinele pradeda patikt. Toookio gudrumo motera cool.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2013 11 20, 15:56)
Na kodėl visuotinė.. Ne visuotinė ta meilė Bihter. Tik kad tos kurios jos nemyli, pačios purvais apdrabstomos, atsilikusiomis, aklomis, be nuovokos išvadinamos mažiau reiškiasi šioje temoje. Kuri atrodo tik ir sukurta, kad šlovinti tą nestabilios psichikos moterį..

g.gif

QUOTE(Elvita @ 2013 11 20, 16:14)

drinks_cheers.gif

Man tai jau nieko sakyt nebesinori, tik stebiu viska tyliai biggrin.gif Tuoj jau ir nebestebesiu. Gerai, kad ir baigiasi jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2013 11 20, 17:56)
Ir ko jau čia taip ją garbinti man taipogi po šiai dienai neaišku  bigsmile.gif

...nes ji meiles auka, ji gi myli:) O jei rimtai, tai senai jau ir jos tos meiles nesimato...

Ka dar norejau pasakyti....kazkas cia vis dalinosi mintimis, jog ''jei man negerai (neva Bihter), tai ir Behliuliui uodega prispausciau...'' Nesutinku visiskai - na, bailys jis, zadejo, netesejo, issizadejo, tai ka dabar - neturi zmogus teises persigalvoti su kuo ir kokius santykius tureti? kad ir fiktyviai, kad ir nemyli Nihal...jo valia. Griaut gyvenima ir jam - cia isterija, o ne sprendimas. Reikia isvadas pasidaryti ir laikytis atokiau, valerijona galima pagerti...
Kerstas is vis primityvu yra.

Siandien serijoje - Beshirasdar gyvas, o chebra daiktus jau dalinasi:) nors prisake jis, tik jeigu jam kas nors...

Ir nervina kai kirciuoja KatiA (pagal taisykles), taigi mes visi sakom - KAAAtia smile.gif

O serialas is vis apie viska - meile, nacionalinius ypatumus, kultūrą. Bihter tiesiog žibėjo šiandien. Atsimenu, serialo pradžioje buvau šokiruota gebėjimo akis draskyti - na gal nepratus as taip - bet dabar jau nestebina, o piktina... fui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smailė: 20 lapkričio 2013 - 18:06
Vakaryksteje serijoje,Bihter pasake Behliuliui ,kad jei neberupi ,kad suzinos Adnanas apie ju romana,kad neturinti ko prarasti..O siandien Lakste ir panikavo,supratusi,kad kazkas ten su tuo Besiro raktu negerai..
Kadangi zinau pabaiga,tai dabar tik pradejau pastebet,kad kai kur visgi parodoma,jog Behliulis ja vis delto myli,kad ir ta situacija ,kai ji paklause,kad vis dar mane myli,jis tik nusuko akis ir numyke,kad ne... g.gif

Bihter tikrai elgiasi labai negraziai ir lipa visiems per galvos,bet ji tiesiog nebekontroliuoja saves,pati nesupranta ka daro,ja apsedusi mintis susigrazuižinti behliuli ir tai ji daro visais ymanomais budais...
Atsakyti
Merginos, o tame naujame seriale "Atpildas", pagrindinis aktorius ne tas pats, kuris siame seriale vaidino naujai pasamdyta vairuotoja?
Atsakyti