Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

QUOTE(lauravala @ 2013 11 19, 17:57)

Aisku rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2013 11 19, 19:00)
Aisku  rolleyes.gif  biggrin.gif

kadangi nesu maksimaliste,man uzteko tiek kiek maciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 19, 11:14)
kadangi nesu maksimaliste,man uzteko tiek kiek maciau  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif man irgi ....
Atsakyti
QUOTE(Enrikita 1157 @ 2013 11 19, 10:18)
Šiandienos serijoje,pirma karta neiždegė ponios Firdevs planas ..už tai ir pasiuto iš tu nervu ant Katios biggrin.gif
Beširas tai net nžn, iš vienos puses gaila,iš kitos tai ar reikia dabar taip aukotis..
Bihter bandė parodyti Behliuliui ,kad jei jis neberupi,bet baisiai apsikvailino kai Katia išrėžė visą tiesą..Ima siutas ant Behliulo ,kad taip ja skaudina akivaizdžiai elgiasi,kaip su skuduru...

Taip, ponios Firdevs planas neišdegė, pradeda ir jai žemė iš po kojų slysti..
Tačiau, kai Katia jas išdavė, man Behliulis nepasirodė įsižeidęs ar supykęs, daugiau aš mačiau pasitenkinimo jo veide, nes po Bihter žodžių pasakytų prieš pora sekundžių, kad jis jai nerūpi, kad jis jai mires, tik įrodė jam, kad Bihter meluoja, kad ji dar vis pavydi jo....
Atsakyti

Jei anksčiau būčiau gulčiusi galva,kad jis myli Bihter,tai jau kuris laikas vis galvoju,kad jam ji turbūt buvo kaip užgaida,kažkada norėjo,reikėjo...o dabar jau turi kita žaisliuka,nematau pas ji nei meilės nei domėjimosi ja,man dabar Bihter kaip kažkuri rašė,mergaitė užsimanė žaisliuko ir trepsi koja namytei noriu noriu noriu...

Nihal tai vapsie man tokia nerviškai mane veikianti...vaikšto kaip karve su aukštakulniais tais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2013 11 19, 20:39)
,man dabar Bihter kaip kažkuri rašė,mergaitė užsimanė žaisliuko ir trepsi koja namytei noriu noriu noriu...

Gal ir taip, bet siuo atveju as ta trepsincia mergaite palaikau ir noriu, kad ji ta zaisliuka gautu. O kodel ne? Viena islepinta mergiote vis alpinejo, kol savo gavo, dabar Bihter tegu kojyte patrepsi...
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 19, 21:06)
Taip,  ponios Firdevs planas neišdegė, pradeda ir jai žemė iš po kojų slysti..
Tačiau, kai Katia jas išdavė, man Behliulis nepasirodė įsižeidęs ar supykęs, daugiau aš mačiau pasitenkinimo jo veide, nes po Bihter žodžių pasakytų prieš pora sekundžių, kad jis jai nerūpi, kad jis jai mires, tik įrodė jam, kad Bihter meluoja, kad ji dar vis pavydi jo....

drinks_cheers.gif gerai pasakyta
Papildyta:
QUOTE(atverklanga @ 2013 11 19, 21:53)
Gal ir taip, bet siuo atveju as ta trepsincia mergaite palaikau ir noriu, kad ji ta zaisliuka gautu. O kodel ne? Viena islepinta mergiote vis alpinejo, kol savo gavo, dabar Bihter tegu kojyte patrepsi...

pakauksesiu as dabar bokaliukais biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2013 11 19, 21:53)

as irgi drinks_cheers.gif jei taip greit atsisakytume visko kaip greit nuomone keiciam del vienadienes nesekmes taip nieko ir neturetume, as lieku kol kas prie savo, jei jau paciam gale bus aisku kad nemylejo kad nesuklydo tada ka jau teks susitaikyt bet vistiek zinant kaip viskas prasidejo dar vis tikiu ta ju meile, nors ir nelaiminga, kazkodel neprirasau to tik eiliniam nuotykiui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 19 lapkričio 2013 - 21:27

Ale rimtai, kai perskaiciau - prisimimiau jo Ta zvilgsni... :wub
Bet kaip slyksciai jos (mamele su Bichter) elgiasi. Visiskai nebesistengia tyliau ar atsargiau sneket...
Neberandu pateisinimo Bichter taip elgtis. Jau tikrai galetu papasakot Adnanui viska, kas buvo...
Atsakyti
as labai tikiuosi, kad mano nuomone dar grys prie pirmines, labai noreciau, kad tai butu tik Behliulio vaidyba pries Bihter, kad jos nemyli, bet bent jau pastarosios savaites ivykiai keicia mano nuomone, bet jei jau sakote, kad dar palaukti reikia, na tai laukiu tada biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2013 11 20, 09:59)
as labai tikiuosi, kad mano nuomone dar grys prie pirmines, labai noreciau, kad tai butu tik Behliulio vaidyba pries Bihter, kad jos nemyli, bet bent jau pastarosios savaites ivykiai keicia mano nuomone, bet jei jau sakote, kad dar palaukti reikia, na tai laukiu tada biggrin.gif  biggrin.gif

Jau nedaug beliko,ir kai pasibaigs, jau gales kartoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 20 lapkričio 2013 - 09:10

drinks_cheers.gif ta jo israiska ,atrodo turejo,buti pikta ar kazkas panasaus,visgi jam cia tiek koses privire,o jis taip Hytrai nusisypsojo biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(širlė @ 2013 11 20, 09:59)
as labai tikiuosi, kad mano nuomone dar grys prie pirmines, labai noreciau, kad tai butu tik Behliulio vaidyba pries Bihter, kad jos nemyli, bet bent jau pastarosios savaites ivykiai keicia mano nuomone, bet jei jau sakote, kad dar palaukti reikia, na tai laukiu tada biggrin.gif  biggrin.gif

Labai jau jis parode,kad jos nebemyli,tiksliau bande gerai suvaidinti pries Bihter...Bet kaip sakoma ,,,dar ne vakaras.... smile.gif
Atsakyti