QUOTE(sermuksnelis @ 2013 11 19, 10:39)
QUOTE(sermuksnelis @ 2013 11 19, 12:39)
gerai merginos NEIDOMU- pesiokites per az...
cia diskutuojam apie filma
sian dar karta susiradau sau vieta, kur tikrai pagailo Bichter...atrodo viska su ja isgyvenau...ikeliu ir jum paskutines minutes filmo...nuo tada kai Berliul ieina su Nichal...o ta muzika http://serialu.net/zapretnaja-ljubov/
oi neina ikelti butent tos serijos, kas nores tai 109-101 serija galas....mano nerealiausia ir uz sirdies labiausiai griebianti filmo vieta...
ziuriu antrakart ir galiu pasakyt nelabai matau ir nekaltinu Berliulio...jis tiesiog toks..
sian dar karta susiradau sau vieta, kur tikrai pagailo Bichter...atrodo viska su ja isgyvenau...ikeliu ir jum paskutines minutes filmo...nuo tada kai Berliul ieina su Nichal...o ta muzika http://serialu.net/zapretnaja-ljubov/
oi neina ikelti butent tos serijos, kas nores tai 109-101 serija galas....mano nerealiausia ir uz sirdies labiausiai griebianti filmo vieta...
ziuriu antrakart ir galiu pasakyt nelabai matau ir nekaltinu Berliulio...jis tiesiog toks..
Vat cia tai pritariu ,niekam neydomu tarpusavio pestynes,kalbam tik apie seriala
kaip jus ,kad sakote,jog atrodo,kad isgyvenote viska su ja,tai man lygiai taip pat...
O del behliulio,kaip jau karta minejau,jei jau kokia problema ar gresme jam,jis nuo visko bega..
QUOTE(sermuksnelis @ 2013 11 19, 12:39)
gerai merginos NEIDOMU- pesiokites per az...
pritariu visom keturiom nes man paciai jau neidomu dedam taskus ir tik apie serialia
einu ziuret tos vietos,,, gaila kad jinai visgi paluzo mano akim dar tikrai neblogai laikytis buvo pradejus tvardes,,,
QUOTE(Enrikita 1157 @ 2013 11 19, 15:56)
O jums rodo tas serijas cia 109 ir 101,tai,kad isvis tik 79 tera,na cia youtube,o tam rusiskam neuzkrauna isvis,kur dar paziuret?
nesuprantu kuri cia ta serija?
nesuprantu kuri cia ta serija?
man tai rodo, as per cia ir perziurejau visa filma, nes neistevriau...kad ir rusu nemoku gerai per rusus kazkaip dalindavo per puse tai raso daugiau seriju...
kaip jum siandienine serija per tvAS TIK PROBEGOM MACIAU.
UPS TEN 109-110
Šiandienos serijoje,pirma karta neiždegė ponios Firdevs planas ..už tai ir pasiuto iš tu nervu ant Katios
Beširas tai net nžn, iš vienos puses gaila,iš kitos tai ar reikia dabar taip aukotis..
Bihter bandė parodyti Behliuliui ,kad jei jis neberupi,bet baisiai apsikvailino kai Katia išrėžė visą tiesą..Ima siutas ant Behliulo ,kad taip ja skaudina akivaizdžiai elgiasi,kaip su skuduru...
Beširas tai net nžn, iš vienos puses gaila,iš kitos tai ar reikia dabar taip aukotis..
Bihter bandė parodyti Behliuliui ,kad jei jis neberupi,bet baisiai apsikvailino kai Katia išrėžė visą tiesą..Ima siutas ant Behliulo ,kad taip ja skaudina akivaizdžiai elgiasi,kaip su skuduru...
Sios savaites serijos truputi viska pervertint leido. Visad pateisinau Bihter elgesi, labai ja palaikiau, supratau ir t.t. Ir dabar ja, kaip moteri, suprantu. Bet nebematau as is Behliulio jokios meiles
Turbut pati toj situacijoj taip nepasielgciau, bet is sono ziurint, tai galetu Bihter isklot visa tiesa Adnanui. Jai tai kas, nedaug teprarastu, motina su tuo turcium dabar, tai pinigeliu gal netruktu Bet uztat ta suns kakuti Behliuli bent pamokytu. Fu, i tuos su Nihal tai negaliu ziuret.
Kovojo Bihter del meiles, neissikovojo, tai kas belieka. Bent uz principus pakovot. Jai blogai, o tas erzilas sau laimingas vestuves kelia? Nee... Jei jau kentet, tai bent abiems
Turbut pati toj situacijoj taip nepasielgciau, bet is sono ziurint, tai galetu Bihter isklot visa tiesa Adnanui. Jai tai kas, nedaug teprarastu, motina su tuo turcium dabar, tai pinigeliu gal netruktu Bet uztat ta suns kakuti Behliuli bent pamokytu. Fu, i tuos su Nihal tai negaliu ziuret.
Kovojo Bihter del meiles, neissikovojo, tai kas belieka. Bent uz principus pakovot. Jai blogai, o tas erzilas sau laimingas vestuves kelia? Nee... Jei jau kentet, tai bent abiems
QUOTE(atverklanga @ 2013 11 19, 18:35)
Sios savaites serijos truputi viska pervertint leido. Visad pateisinau Bihter elgesi, labai ja palaikiau, supratau ir t.t. Ir dabar ja, kaip moteri, suprantu. Bet nebematau as is Behliulio jokios meiles
neskubek as buvau ir supanikavus
Papildyta:
QUOTE(atverklanga @ 2013 11 19, 18:35)
. Fu, i tuos su Nihal tai negaliu ziuret.
Nihal tokia cioce pasidare,baisiai svarbi persona
QUOTE(lauravala @ 2013 11 19, 17:40)
neskubek as buvau ir supanikavus
Ane? Tai dar bus is jo puses kazkas?
QUOTE(atverklanga @ 2013 11 19, 16:35)
QUOTE(lauravala @ 2013 11 19, 17:44)
Va va, man ji daug labiau patiko, kai vis prie pianino sededavo