Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

QUOTE(audrikea @ 2013 11 18, 16:43)
o jūs ir gyvenime viską priimat tiesiogiai?perkeltine prasme nieko nesuprantat?visiškai ne apie seksualinių mažumų atstoves rašiau...  biggrin.gif čia išvis nieko nesupratau schmoll.gif
Papildyta:

koja dėl prarasto žaislo mirksiukas.gif
ax.gif

nu bet ir jus viska taip pat priimat lotuliukas.gif nes ziuriu pajaukaut jau cia neina, viskas tik uz gryna lotuliukas.gif
suprantu kad nelengva suprasti kito nuomone biggrin.gif
aj jus apie ta posaki 100 metu senumo, matau jo nezinot biggrin.gif 4u.gif ir interpretuoti nemokat mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 18 lapkričio 2013 - 15:55
QUOTE(audrikea @ 2013 11 18, 16:43)
Papildyta:

tai ir diskutuojam apie tą situaciją mirksiukas.gif jūs matote begalinę bihter meilę,o aš matau moters žeminimąsi dėl užgaidos mirksiukas.gif mažo vaiko trepsėjimą koja dėl prarasto žaislo mirksiukas.gif
ax.gif

Tai ne visos tokio moterys mirksiukas.gif jei rodytu,kad ji kokia nestabili,tai nereiskia,kad visos mes tokios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 18 lapkričio 2013 - 15:58
Pakrikę nervai. laugh.gif Jau šitas pasakymas... doh.gif. biggrin.gif
Gaila Bülento. sad.gif Aš pasakyčiau. O jis pasakys? (geltonai) wink.gif
Atsakyti
QUOTE(klikky @ 2013 11 18, 18:11)
Pakrikę nervai. laugh.gif Jau šitas pasakymas... doh.gif. biggrin.gif
Gaila Bülento. sad.gif  Aš pasakyčiau. O jis pasakys? (geltonai) wink.gif

Man irgi gaila verysad.gif Galėtu atsargiau visokius tokius reikaliukus aptarinėti, turėjo suprast jau seniai, kad ten vos ne ant kiekvieno kampo gali išgirst ar pasilklausyt. doh.gif
Atsakyti
O tas naujasis būsimasis serialas "Atpildas" nebus a le montekristas? Siužetas tai panašus... Vien dėl to žiūrėt nesinotrės. Gal po kokio mėnesio paskaitysiu jūsų atsiliepimus apie tą serialą, kad įsitikinčiau, kad tikrai jis nėra vertas dėmesio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare.L @ 2013 11 18, 17:23)
Man irgi gaila  verysad.gif Galėtu atsargiau visokius tokius reikaliukus aptarinėti, turėjo suprast jau seniai, kad ten vos ne ant kiekvieno kampo gali išgirst ar pasilklausyt. doh.gif

Tai tas namas popierinis, net paprastai kambaryje kalbant viskas girdisi ax.gif

Ka gero siandien rode? Man nusimuse visi Gala nustatymai ir niekas neisirase mad.gif
Atsakyti
Šiandieninėje serijoje buvo šlykštu žiūrėti į Behliulį...Jau tas jo elgesys su Bihter...O mamelė ką sumano tą padaro thumbup.gif
Atsakyti
Mamele tai tikra kale intrigante tongue.gif
Atsakyti
behliulis man irgi snd kaip apsestas kazkoks tas akis varto barzda trina tik biggrin.gif , ir ta sedef kai uzsimine apie bihter kad grazi miela moteris susikrimto ax.gif
paskui ta nihal eina viena renkas tai kelionei o tas is paskos tik seka kad lyg jam viskas dzin nieko nesitaria nepadeda apsispresti
o bihter snd kaip tik liuksovine gerai pamete akmenu i jo darza, apie ta peiker , ir paciam behliuliui gerai atkirto daug kartu, ypac kai tas pradejo bedavotis apie nihata : -nebeturiu ka prarast, pats kapstykis thumbup.gif saunuole thumbup.gif galetu visada tokia but, tada jam jau nepatinka irgi ,
o vat biulento pagailo berniuko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 18 lapkričio 2013 - 22:12
vis dar manau,kad diskutuojam,o ne į ginčus veliamės,ar ne? rolleyes.gif
QUOTE(Elenna @ 2013 11 18, 17:47)
nu bet ir jus viska taip pat priimat lotuliukas.gif nes ziuriu pajaukaut jau cia neina, viskas tik uz gryna  lotuliukas.gif

miela Elenna,mes esam visiškai nepažįstami žmonės ir aš tikrai nežinau,kas juokinga jums,o jūs-iš ko juokiasi aš mirksiukas.gif taip pat visiškai skirtingai juokaujam realybėj,kai tu matai žmogaus mimikas,emocijas ir pan.,o visai kitaip tuos juokus(aišku-kiekvienas savaip)suprantam virtualioj erdvėj mirksiukas.gif galbūt jūsų juokelius būtų lengviau suprasti,jei jūs juos atskirtumėt skyrybos ženklais g.gif nes kai viską suveliat į vieną krūvą,kitam žmogui jau tenka būti šifratorium norint jus suprasti mirksiukas.gif ax.gif
suprantu kad nelengva suprasti kito nuomone  biggrin.gif
man labai lengva išgirsti kito nuomonę mirksiukas.gif bet tai nereiškia,kad ją išgirdusi aš pakeisiu savąją rolleyes.gif
aj jus apie ta posaki 100 metu senumo, matau jo nezinot  biggrin.gif  4u.gif
tikrai ne,nežinau,tad labai apsidžiaugsiu jį išgirdusi-galbūt tą posakį pritaikysiu ateityje g.gif mirksiukas.gif
  ir interpretuoti nemokat  mirksiukas.gif
o jūs gal personalines pamokas teikiate?pasimokyčiau...nes visad esu už konstruktyvią kritiką ir manau,kad pasimokyti niekad nevėlu:mirksiukas:
visos sutinkam,kad serialas labai"užkabino",daug minčių kelia...vienos mato didelę meilę, kitos-nemeilę...nemanau,kad tema sukurta tam,kad būtų garbinama bihter...ir jei jos poelgiuose aš nematu meilės,tai taip ir rašau,bet tikrai nesistengiu priversti kitų manyti taip pat mirksiukas.gif tam ir sukurti forumai-diskusijoms mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2013 11 19, 01:08)
vis dar manau,kad diskutuojam,o ne į ginčus veliamės,ar ne?
miela Elenna,mes esam visiškai nepažįstami žmonės ir aš tikrai nežinau,kas juokinga jums,o jūs-iš ko juokiasi aš mirksiukas.gif taip pat visiškai skirtingai juokaujam realybėj,kai tu matai žmogaus mimikas,emocijas ir pan.,o visai kitaip tuos juokus(aišku-kiekvienas savaip)suprantam virtualioj erdvėj mirksiukas.gif galbūt jūsų juokelius būtų lengviau suprasti,jei jūs juos atskirtumėt skyrybos ženklais nes kai viską suveliat į vieną krūvą,kitam žmogui jau tenka būti šifratorium norint jus suprast
man labai lengva išgirsti kito nuomonę  bet tai nereiškia,kad ją išgirdusi aš pakeisiu savąją rolleyes.gif
tikrai ne,nežinau,tad labai apsidžiaugsiu jį išgirdusi-galbūt tą posakį pritaikysiu ateityje  jūs gal personalines pamokas teikiate?pasimokyčiau...nes visad esu už konstruktyvią kritiką ir manau,kad pasimokyti niekad nevėlu:mirksiukas:
visos sutinkam,kad serialas labai"užkabino",daug minčių kelia...vienos mato didelę meilę, kitos-nemeilę...nemanau,kad tema sukurta tam,kad būtų garbinama bihter...ir jei jos poelgiuose aš nematu meilės,tai taip ir rašau,bet tikrai nesistengiu priversti kitų manyti taip pat mirksiukas.gif tam ir sukurti forumai-diskusijoms mirksiukas.gif

brangi, audrikea, sakot is kablelio suprasit kada as issisiepus biggrin.gif tam smile yra wink.gif galvojat gal rasyti nemoku kokia gyvenimo ironija biggrin.gif butent lietuviu man sekes geriausiai biggrin.gif nu nerasau plazdena drugelei[COLOR=red] grazei[COLOR=red] ir panasiai biggrin.gif sutinku kad tokia nuomone ir susidaro bet niekad forumuose to nedarau ir nedarysiu nesupykit ir negalvokit jog skaitanciu taip negerbiu bet tiesiog tingiu biggrin.gif kartais dedu kad visai mintis prie minties nesiplaktu kur reikia bet siaip lb retai wink.gif nors reiketu verta susimastyti kompiuteriai ir visa kita ta ismani technika bukina zmones,,
O tas posakis kad ,,vyru motina dar nemire"
Suprasti reikia tiesiogiai skaitykit zodi po zodzio - na kad musu moteru yra ir kad vaikus gimdysim - bus tu sunu ir tu vyru, mociuciu cia ismintis wink.gif daznai mes sita naudojam kai koki nekoki vyra apsnekam ir prie netinkamu nurasom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 19 lapkričio 2013 - 03:09
gerai merginos NEIDOMU- pesiokites per az...
cia diskutuojam apie filma ax.gif
sian dar karta susiradau sau vieta, kur tikrai pagailo Bichter...atrodo viska su ja isgyvenau...ikeliu ir jum blush2.gif paskutines minutes filmo...nuo tada kai Berliul ieina su Nichal...o ta muzika wub.gif verysad.gif http://serialu.net/zapretnaja-ljubov/
oi neina ikelti butent tos serijos, kas nores tai 109-101 serija galas....mano nerealiausia ir uz sirdies labiausiai griebianti filmo vieta... smile.gif

ziuriu antrakart ir galiu pasakyt nelabai matau ir nekaltinu Berliulio...jis tiesiog toks..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sermuksnelis: 19 lapkričio 2013 - 11:42