Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif rodys po sio serialo ir vel turkiska seriala thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kazkoki atpildas, nu kaip faina, tikiuosi bus geras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 17 lapkričio 2013 - 18:16
QUOTE(vemvet @ 2013 11 17, 14:04)
Realiame gyvenime g.gif Moteris draskosi del kito, kuris suzadetinei atveza sunkvezimi geliu, persasi, planuoja vestuves, nenori girdeti, kad tu laukiese, ignoruoja tave, pasikalbeti nenori, net vengia.

Na, sakyciau, kad tokia moteris visai be savigarbos. Visos cia skirtingos, kam kazka irodyti, nera vienos tiesos. Vienai tai meile, kitai zeminimasis.

O siaip, nebeskani tema pasidare, nes pirma tik nuomones kas savo issake, dabar jau kandziojasi.

Taip kad reikia baigti ziureti ir laukti kito filmo 4u.gif

as tai suzadetines nematau, matau tik ,,priemone:" kaip is balos islipti sausam ax.gif
man jie abu labu toki, nepateisinu aklai nei vieno nei kito tikrai, abu daug klaidu padare, o jam tai isvis uzteko orumo viska pradeti ir kesintis i dedes zmona doh.gif o toji vargse nesupratus paliko gryzus i kambariu tas lupas prause tryne unsure.gif nemanau kad cia moters be savigarbos pozymis,,,o vat jis ka jei cia tik aistra nerado aistringu moteru daugiau juk jam tai ne problema, dedes zmona ne be reikalo parupo,, taigi siuo kl behliulis visai be savigarbos, bet kodel tik moteris daznai matom kad ji zeminas ir panasiai o stai vyram tai viskas galima netgi pliusas kad toks erzilas verysad.gif
man bihter kaip tik dar labai stipri ir aikstinga su savo tikslu visada
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 17 lapkričio 2013 - 20:23
bet kodel tik moteris daznai matom kad ji zeminas ir panasiai o stai vyram tai viskas galima netgi pliusas kad toks erzilas

aš nemanau,kad vyrams yra pliusas,jei jis eržilas...man tokių gaila,nes gyvenimo pabaigoj supras,kad nieko ir neturėjo tikro verysad.gif o kad kaltinu moteris...argi ne mes kaltos?juk prievarta niekas netempia-savo noru nueinam verysad.gif ir jei moterys turėtų daugiau savigarbos-tiems eržilams nebūtų kur vaikščiot mirksiukas.gif juk statistiškai vyrų mažiau ir yra,tad moterys ir gaudo,žeminasi...mano nuomone,kad taip kaip bihter,elgiasi tik tos,kurios save gyvenime įsivaizduoja tik kaip vyro žmoną,nes be vyro gyventi nemoka g.gif ir tikrai nesu kokia feminisčių aktyvistė lotuliukas.gif ir nesuprantu posakio-"dėl meilės reikia pakovot" schmoll.gif o kaip kovot-taip kaip bihter?
mano nuomone,jos vaidmuo ir yra ne meilės kankinės,o tokios namų šeimininkės(gink dieve-neįžeidinėju jų),kurios nieko nenori,nieko joms nereikia,tik save patenkint ir vsio tongue.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
pasikartosiu-labai pykstu,kad bihter vaidmenyje mes,moterys,parodytos tokios bjaurybės aggressive.gif nepateisinu ir nepateisinsiu tokio moters žeminimosi jokia meile schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audrikea: 17 lapkričio 2013 - 20:54
QUOTE(audrikea @ 2013 11 17, 21:50)
aš nemanau,kad vyrams yra pliusas,jei jis eržilas...man tokių gaila,nes gyvenimo pabaigoj supras,kad nieko ir neturėjo tikro verysad.gif o kad kaltinu moteris...argi ne mes kaltos?juk prievarta niekas netempia-savo noru nueinam verysad.gif ir jei moterys turėtų daugiau savigarbos-tiems eržilams nebūtų kur vaikščiot mirksiukas.gif juk statistiškai vyrų mažiau ir yra,tad moterys ir gaudo,žeminasi...mano nuomone,kad taip kaip bihter,elgiasi tik tos,kurios save gyvenime įsivaizduoja tik kaip vyro žmoną,nes be vyro gyventi nemoka g.gif ir tikrai nesu kokia feminisčių aktyvistė lotuliukas.gif ir nesuprantu posakio-"dėl meilės reikia pakovot o kaip kovot-taip kaip bihter?
mano nuomone,jos vaidmuo ir yra ne meilės kankinės,o tokios namų šeimininkės(gink dieve-neįžeidinėju jų),kurios nieko nenori,nieko joms nereikia,tik save patenkint ir vsio tongue.gif  mirksiukas.gif

na man irgi vyro vistik reiketu su moterim sunkiai save isivaizduoju biggrin.gif o vyru motina dar nemire uzteks visom thumbup.gif tik nzn kur jus matet bihter kad ji iskart puole su juo gultis, viskas vyko palaipsniui jausmingai meile augo ir skleides, tik gaila kad piktzolem leido apzelti, mazai tepazydejo...
o pakovot uz savo laime reikia, nesakau kad kaip bihter tiesiogiai butinai bet nesakau kad ir ne, nieks nezino kol to neisgyveno pats, taip zmones skirtingi bet kas keiciausi kad dauguma visgi elgias labai panasiai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(audrikea @ 2013 11 17, 21:53)
Papildyta:
pasikartosiu-labai pykstu,kad bihter vaidmenyje mes,moterys,parodytos tokios bjaurybės aggressive.gif nepateisinu ir nepateisinsiu tokio moters žeminimosi jokia meile

tai ir gerai sikart parode tokioj rolej kita karta parodys kitoj, nesuprantu problemos argi idomu butu ziureti visada viena ir ta pati,, doh.gif o jei rodo gal visgi yra tokiu moteru, serialas ne is fantastikos srities, as save galeciau isivaizduoti is dalies, nebutinai visame kame, nezinau kaip butu jei butu bet kai kuriose sitaucijose tikrai kitaip biski elgciaus kaip ir sakiau seniau koreguociau kitaip,,, na o cia noreta ja parodyt taip ir yra tiesiog taip 4u.gif
bet pats jos jausmingumas mane zavi tos mimikos tos krutinamos lupos kad vos vos nepravirks nu man super graziai isvaidinta tikroviskai is sirdies, nejau nei viena niekada irgi ju taip nekrutinot biggrin.gif ir ta jos eisena as net pati siandien jau taip pradejau vaikscioti po namus biggrin.gif is pradziu tarsi man irgi kliuvo, o dabar kad grazu pasidare kai judina ji tuos savo klubus graksciai ir prabangiai taip savitai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 17 lapkričio 2013 - 21:52
QUOTE(audrikea @ 2013 11 17, 21:53)
Papildyta:
pasikartosiu-labai pykstu,kad bihter vaidmenyje mes,moterys,parodytos tokios bjaurybės aggressive.gif nepateisinu ir nepateisinsiu tokio moters žeminimosi jokia meile schmoll.gif

Tai,kad filmas ne apie moterys,ar kokios jos,tiesiog parodyta tam tikra situacija.Kazkaip nepritaikau to niekam,ziuriu,nes idomu.
As vakar netycia youtubeje uzmaciau sena versija,ten dar su labai ilgais sijonais laksto biggrin.gif ,tai rode jog Nihal isgirdo tuos du isimylejelius snekancius(tik nesuprantau ka kalbejo) ir specialiai nukrito nuo laiptu VAT!!!!!! si versija pagrazinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 17, 22:46)
Tai,kad filmas ne apie moterys,ar kokios jos,tiesiog parodyta tam tikra situacija.Kazkaip nepritaikau to niekam,ziuriu,nes idomu.
As vakar netycia youtubeje uzmaciau sena versija,ten dar su labai ilgais sijonais laksto biggrin.gif ,tai rode jog Nihal isgirdo tuos du isimylejelius snekancius(tik nesuprantau ka kalbejo) ir specialiai nukrito nuo laiptu VAT!!!!!! si versija pagrazinta  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
kartais man atrodo per daug cia kapstinejamasi jeigu o jeigu, jei myletu nemyletu, as irgi ziuriu ir megaujuos tiesiog drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 17 lapkričio 2013 - 21:56
tame naujame seriale vaidins Kivanç Tatlitug 2 epizoduose.
Atsakyti
QUOTE(ramse28 @ 2013 11 18, 11:59)
tame naujame seriale vaidins Kivanç Tatlitug 2 epizoduose.

Pats baisus ir vaidmuo baisus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 18, 14:16)

Ka tokio baisaus vaidins????? Milagra esi macius ta filma?Ar idomus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 18 lapkričio 2013 - 13:27
QUOTE(lauravala @ 2013 11 18, 12:26)
Ka tokio baisaus vaidins????? Milagra esi macius ta filma?Ar idomus?

Psichopata kazkoki biggrin.gif Prabegomis taip ziurejau, manes nekabino. Bet tai dar nereiskia, kad blogas. Skonio reikalas. Man tas pagrindinis aktorius nepatinka, nors ir labai jau jis zymus Turkijoj. Su Kivanc vis stumdosi pacioje virsuneje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 18, 14:16)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 11 17, 23:21)
na man irgi vyro vistik reiketu su moterim sunkiai save isivaizduoju
o jūs ir gyvenime viską priimat tiesiogiai?perkeltine prasme nieko nesuprantat?visiškai ne apie seksualinių mažumų atstoves rašiau... biggrin.gif
QUOTE(Elenna @ 2013 11 17, 23:21)
o vyru motina dar nemire uzteks visom thumbup.gif
čia išvis nieko nesupratau schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(lauravala @ 2013 11 17, 23:46)
As vakar netycia youtubeje uzmaciau sena versija,ten dar su labai ilgais sijonais laksto biggrin.gif ,tai rode jog Nihal isgirdo tuos du isimylejelius snekancius(tik nesuprantau ka kalbejo) ir specialiai nukrito nuo laiptu VAT!!!!!! si versija pagrazinta  biggrin.gif

tai ir diskutuojam apie tą situaciją mirksiukas.gif jūs matote begalinę bihter meilę,o aš matau moters žeminimąsi dėl užgaidos mirksiukas.gif mažo vaiko trepsėjimą koja dėl prarasto žaislo mirksiukas.gif
ax.gif
Atsakyti