QUOTE(fainulkina @ 2013 11 16, 22:28)
Deja, turiu tave nuvilti. Nesu nei mokytoja, nei senmergė. Esu tik moteris, partyrusi gyvenime visko.. Ir prievartą, ir didžiulę meilę ir nusivylimą ir ne vieno gerbėjo persekiojimą, finale sutikau nuostabų vyrą, turiu šaunų sūnų, turiu labai gerą išsilavinimą,esu iš inteligentiškos šeimos, nesu pernelyg sena, bet ir ne ant tiek jauna, kad nežinočiau kaip kokioje situacijoje pasielgčiau. Nesu iš santūriūjų, bet ir psichiškai nestabili taipogi nesu. Paprasčiausiai esu iš tų žmonių, kurie sugeba būti savo gyvenimo ir likimo kalviais. Absoliutiškai nieko nedarau gyvenime gerai neapgalvojusi. Net kai iš meilės širdis lipa iš krūtinės, galiu išeiti, jei matau, kad man tie santykiai nieko gero neatneš. Gaila, kad jums paprasčiausiai to nesuprasti.. Žinote, kaip būna: kas neduota, tas neduota.. Apie jus jūsų postai šneka ir itin logiškai ir taisyklingai dėstomos mintys
Tiek stilistikos klaidų viename sakinyje vargiai dar kur berasi.. Ir tai žmogus- ne pedagogas pastebi..
Ai tiesa, gyvenu mieste, ne kaime.. Gal dėl to 24 valandų lygis man tolimas...
Tikiuosi į visus jums iškilusius klausimus atsakiau. Ar dar norėsite mane kuom nors apšmeižti ar pakvailinti? Vien dėl to, kad mano nuomonė ir gyvenimo filosofija su jūsiške nesutampa
na aciu taip placiai ir issamiai nereikejo kam taip vargintis,,
nieks cia nezemina ir izeidinet nesiruosia bet kaip sakot visi su savo nuomone tai kam ir jus ant kitu putojat...
Nezinojau kad cia rasybos konkursas hmm tiesiog mano budui tokia snekamoji forma
Jezusmarija ka reiskia labai geras issilavinimas ir inteligentiska seima
kad jus parasysit mes paskaitysim
kam tai rupi,, kiekviena cia su tuo aukstuoju gal net su dviem
o apie mane ir mano seima tegul kiti pasako ne as pati verdiktuoju juokinga
Smagu kad issikalet savo gyvenima kokio norit
koki pati matot, visi stengiames daryti ta pati,,,kaip kuriam atrodo tinkama ir kaip iseina nes tikrai ne viska gali suplanuoti nepamirskim tokio dalymo likimas,,,
kaimas nebutinai gyvenimoji vieta , tai gali nusakyti ir zmogaus buda , o tai jau miestas kas aukstuomene pagal jus
o kaimas tai 24 valandos nu tai tada labai jau ribotas jusu mastymas sorry tikrai neturiu nieko nei pries miesta nei pries kaima nei pries jus