Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

QUOTE(audrikea @ 2013 11 16, 16:35)
bet tėvo kapo tvarkyt nesiveržė verysad.gif tai juk ir smulkmena.

Tikejimas kitas ir paprociai kiti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos šio serialo gerbejos:)
Noriu ir aš pasisakyti ,nžn ar cia tik man vienai,ar daugumai,bet toks jausmas ,kad žiuredama isgyvenciau viska ta paty...
Visu pirma,tai kogero ,pats geriausias serialas koky esu maciusi :)tikrai ne tos ,kaip visi tie meksikietiski,yra panasumu bet labai mazai..
Skaiciau jusu komentarus,kiekvienas viska suprantame ir interpretuojame savaip.
Kogero apie viska spresti geriausia,kai paziuri viska nuo pradziu iki galo,ziurejau tolimesnes serijas iki galo ,bet kadangi turku kalba,tai tikrai daug ko nesupratau,.skaiciau internete visa filmo istorija ,kaip kas interpretuojama del behliulio ir bihter.
Sutinku is dalies,jog Bihter dare daug klaidu,del savo skausmo yskaudino daug kitu,galbut daug kur to tikrai nenoredama,taciau jos meile buvo tikrai stipri,is pradziu gal tik aistra,bet su laiku ji pirma karta tikrai mylejo,jeigu kam yra teke patirti nelaimingos meiles skausma,tos tikrai supranta del ko ji taip elgesi bandydama susigrazinti Behliuly,tas skausmas kai ji mate jy su Nihal ja draske is vidaus,ir ji dare viska,kad juos isskirtu,tarpais nuleisdavo rankas pasidare aborta,taciau,netrukus vel viskas is pradziu.O labiausiai kai jis ilgai jos venges,vienoje serijoje,vel jei leido suprasti,jog nepaisant visko jis ja myli,tiesiog venge,bandydamas ytikinti ,kad viskas baigta ir jai nieko nejaucia,tuomet ji vel jy vis tikino ir prase pabegti...bett,na buvo kaip buvo..

BEHliulis manau tikrai ja mylejo,taciua tikrai netaip stipriai ,kaip ji jy..jei jus butu turejes drasos tai butu pabeges su ja pirmajy ar antrajy karta,ir nebutu like tiek yskaudintu zmoniu ir tokiu nelaimiu.bet cia serialas....Kaip daug kas sakeete jis bailys...perdaug jau visko norejo,jam meile Bihter nebuvo svarbiausias dalykas...Kaip seriale sakoma Behliulis vel bega,tai jis taip isttikruju visada nuo visko bego...
Atsakyti
Na ir aistros biggrin.gif Ne ka prastesnes kaip seriale biggrin.gif Net kibirkstys eina lotuliukas.gif

Jei jau kalbeti blaiviu protu kaip elgciausi as, tai, manau, vaikeli, be jokios abejones, pasilikciau. Pasinaudociau Adnano pasiulymu skirtis, apsirupinciau ateiti cool.gif Isvaziuot niekur neisvaziuociau. Kaip tik susirasciau koki chakali nebloga ir trinciausi Behliuliui apie akis, "plesciau" meile bigsmile.gif ax.gif biggrin.gif Gimus vaikui, vienokiu ar kitokiu budu supazindinciau ji su giminemis cool.gif Visiems aiskiai pasakyciau kas kaip ir is kur smile.gif

Na bet cia blaiviu protu biggrin.gif

O jei buciau apsesta meiles ir apakinta pykcio, kaip kad Bihter pabaigoje, tai nezinau kaip viskas butu. Behliulio nesauciau, geriau jau uz kiausu pakabinciau, tegul ilgiau kankinasi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Emperatriz @ 2013 11 16, 10:02)
vienas iš neįdomiausių serialų, kokius teko matyt  doh.gif
Didingas amžius milijoną kartų geriau  wub.gif

Na, cia jau skonio reikalas. As didesnes nesamones uz Didinga amziu negaleciau net isisvaizduoti smile.gif Todel jo neziuriu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 16 lapkričio 2013 - 19:08
QUOTE(Emperatriz @ 2013 11 16, 04:02)
vienas iš neįdomiausių serialų, kokius teko matyt  doh.gif
Didingas amžius milijoną kartų geriau  wub.gif

Manęs pvz "Didingas amžius" nekabino, tai ir nežiūriu. Dėl skonio nesiginčijama, taigi sėkmės visoms ir visiems žiūrint savo skonio serialus smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 11 16, 02:55)
jus ir nepykit bet man jusu pasisakymai primena senmerges pedagoges pasisakymus  lotuliukas.gif sakote bet pati tuo netikit  tongue.gif 
vieni stiprus interneto platybese, kiti galbut gyvenime, o ir neaisku kaip pati tokioj situacijoj elgtutes cia didelis klaustukas kiekvienai
sekantis klausimas man galvoj netelpa o kur jus gyvenat  lotuliukas.gif  nemate kaip zmones taip elgias pamise is meiles as kai macius manes nestebina, macius tiek vyru tiek moteru, aisku yra tikrai labai santuriu ir kukliu zmoniu, bet ir ta ju meile kukli santuri gera, viso sito tikrai neisivaziduoju, o vat yra jausmingu israiskingu charizmatisku asmenybiu kurie nebijo rodyt jausmu man grazu man subtilu net sakyciau  wub.gif aisku biski pasidraskius smagiau kai baigias viskas geruoju realiam gyvenime

Deja, turiu tave nuvilti. Nesu nei mokytoja, nei senmergė. Esu tik moteris, partyrusi gyvenime visko.. Ir prievartą, ir didžiulę meilę ir nusivylimą ir ne vieno gerbėjo persekiojimą, finale sutikau nuostabų vyrą, turiu šaunų sūnų, turiu labai gerą išsilavinimą,esu iš inteligentiškos šeimos, nesu pernelyg sena, bet ir ne ant tiek jauna, kad nežinočiau kaip kokioje situacijoje pasielgčiau. Nesu iš santūriūjų, bet ir psichiškai nestabili taipogi nesu. Paprasčiausiai esu iš tų žmonių, kurie sugeba būti savo gyvenimo ir likimo kalviais. Absoliutiškai nieko nedarau gyvenime gerai neapgalvojusi. Net kai iš meilės širdis lipa iš krūtinės, galiu išeiti, jei matau, kad man tie santykiai nieko gero neatneš. Gaila, kad jums paprasčiausiai to nesuprasti.. Žinote, kaip būna: kas neduota, tas neduota.. Apie jus jūsų postai šneka ir itin logiškai ir taisyklingai dėstomos mintys g.gif Tiek stilistikos klaidų viename sakinyje vargiai dar kur berasi.. Ir tai žmogus- ne pedagogas pastebi.. bigsmile.gif Ai tiesa, gyvenu mieste, ne kaime.. Gal dėl to 24 valandų lygis man tolimas... mirksiukas.gif Tikiuosi į visus jums iškilusius klausimus atsakiau. Ar dar norėsite mane kuom nors apšmeižti ar pakvailinti? Vien dėl to, kad mano nuomonė ir gyvenimo filosofija su jūsiške nesutampa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 16, 18:44)
Na, cia jau skonio reikalas. As didesnes nesamones uz Didinga amziu negaleciau net isisvaizduoti smile.gif Todel jo neziuriu biggrin.gif

4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2013 11 16, 22:28)
Deja, turiu tave nuvilti. Nesu nei mokytoja, nei senmergė. Esu tik moteris, partyrusi gyvenime visko.. Ir prievartą, ir didžiulę meilę ir nusivylimą ir ne vieno gerbėjo persekiojimą, finale sutikau nuostabų vyrą, turiu šaunų sūnų, turiu labai gerą išsilavinimą,esu iš inteligentiškos šeimos, nesu pernelyg sena, bet ir ne ant tiek jauna, kad nežinočiau kaip kokioje situacijoje pasielgčiau. Nesu iš santūriūjų, bet ir psichiškai nestabili taipogi nesu. Paprasčiausiai esu iš tų žmonių, kurie sugeba būti savo gyvenimo ir likimo kalviais. Absoliutiškai nieko nedarau gyvenime gerai neapgalvojusi. Net kai iš meilės širdis lipa iš krūtinės, galiu išeiti, jei matau, kad man tie santykiai nieko gero neatneš. Gaila, kad jums paprasčiausiai to nesuprasti.. Žinote, kaip būna: kas neduota, tas neduota.. Apie jus jūsų postai šneka ir itin logiškai ir taisyklingai dėstomos mintys  g.gif Tiek stilistikos klaidų viename sakinyje vargiai dar kur berasi.. Ir tai žmogus- ne pedagogas pastebi..  bigsmile.gif  Ai tiesa, gyvenu mieste, ne kaime.. Gal dėl to 24 valandų lygis man tolimas...  mirksiukas.gif  Tikiuosi į visus jums iškilusius klausimus atsakiau. Ar dar norėsite mane kuom nors apšmeižti ar pakvailinti? Vien dėl to, kad mano nuomonė ir gyvenimo filosofija su jūsiške nesutampa  g.gif

na aciu taip placiai ir issamiai nereikejo kam taip vargintis,,biggrin.gif nieks cia nezemina ir izeidinet nesiruosia bet kaip sakot visi su savo nuomone tai kam ir jus ant kitu putojat...
Nezinojau kad cia rasybos konkursas hmm tiesiog mano budui tokia snekamoji forma
Jezusmarija ka reiskia labai geras issilavinimas ir inteligentiska seima biggrin.gif kad jus parasysit mes paskaitysim biggrin.gif kam tai rupi,, kiekviena cia su tuo aukstuoju gal net su dviem wink.gif o apie mane ir mano seima tegul kiti pasako ne as pati verdiktuoju juokinga biggrin.gif
Smagu kad issikalet savo gyvenima kokio norit biggrin.gif koki pati matot, visi stengiames daryti ta pati,,,kaip kuriam atrodo tinkama ir kaip iseina nes tikrai ne viska gali suplanuoti nepamirskim tokio dalymo likimas,,,
kaimas nebutinai gyvenimoji vieta , tai gali nusakyti ir zmogaus buda , o tai jau miestas kas aukstuomene pagal jus biggrin.gif o kaimas tai 24 valandos nu tai tada labai jau ribotas jusu mastymas sorry tikrai neturiu nieko nei pries miesta nei pries kaima nei pries jus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 17 lapkričio 2013 - 03:29
Serialo finalas jau ne už kalnų, gal reikėtų, kaip Turkijoj per finalus, susibėgti visom į vieną vietą, kas su šampanu, kas su nosinaitėm ir užbaigtume šias karštas diskusijas visos labai draugiškai lotuliukas.gif

O jei rimtai, tai matau, čia kuo toliau tuo karščiau! Vos ne pačio serialo aistros verda bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 17 lapkričio 2013 - 06:10
QUOTE(Mockava @ 2013 11 17, 07:06)
Serialo finalas jau ne už kalnų, gal reikėtų, kaip Turkijoj per finalus, susibėgti visom į vieną vietą, kas su šampanu, kas su nosinaitėm ir užbaigtume šias karštas diskusijas visos labai draugiškai  lotuliukas.gif

O jei rimtai, tai matau, čia kuo toliau tuo karščiau! Vos ne pačio serialo aistros verda  bigsmile.gif

jau isivaizduoju vaizda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aplinkiniai nesuprastu kas darosi biggrin.gif biggrin.gif

siandien tik perziurejau penktadienio serija, tai mane nustebino ponia Firdevs..oo cia tai motinele thumbup.gif nei viena dukra neprilygsta jai gudrumu, tokia moteris niekad neprazutu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 11 15, 22:00)
nezinau jau kurioj serijoj taip bus ar buvo bet man istringa tokie dalykai nors jie mazi bet svarbus,o tokiu vietu irgi daug filme, kai ji jo ranka uzdejo sau ant sidies nesuprantu ten rusikai nzn ka sake  biggrin.gif nu ten jie kazka kalbejos pykos, paskui ji isejo o tas ta savo ranka uosto jos kvapa uzuodzia nu tai kas cia as durna gal ar ka

O as maciau ir kitokiu momentu. Kaip pvz namelyje Rivoje abu buvo. Kai ji sake, kad nebegris i namus. Jo zvilgsnis buvo neramus, nenorejo, kad ji liktu visam laikui. Kaip ji puodo ieskojo, kad pagamintu kazka. Jis sako: gal tu vis tik vaziuok namo. Ir daugiau tokiu momentu buvo. Kol seksas, tai OK, o po to jau vaziuok smile.gif

QUOTE(fainulkina @ 2013 11 15, 23:14)
Nes aš iš tikro nesuprantu kartais, nu negi mūsų moterys iš tikro tokios vyrams į užpakalį lendančios.. Jei taip realiai paėmus gyvenime šio serialo situaciją. Negi jūs tikrai gimdytumėte vyrui vaiką, kuris jus stumdo, žemina, mylisi su kita, su ja planuoja vestuves, jus tik niekina.. Negi jūs iš tikro po tokių cirkų galėtumėte mėgautis su tokiu ramia šeimynine idile jei jis pas jus ir grįžtu? Kaip su tokiu po viso šito bendrauti, mylėtis, kaip nieko ir nebūtų įvykę..  g.gif Kaip tikėti, kad jis būtent jus myli, ir kad pasimaišius po kojomis kitai, situacija nepasikartos? Galų gale kur prasideda ir kur baigiasi moters savigarba, išdidumas?  Čia šiaip - lyriniai nukrypimai ir pamąstymai. Suprantu, kad ši tema apie serialą viso labo. Bet tokie pasisakymai " aš tai elgčiausi kaip ir Bihter" mane iš tikro suglumina. Negi galėtų taip ir realiame gyvenime buti.. g.gif

Realiame gyvenime g.gif Moteris draskosi del kito, kuris suzadetinei atveza sunkvezimi geliu, persasi, planuoja vestuves, nenori girdeti, kad tu laukiese, ignoruoja tave, pasikalbeti nenori, net vengia.

Na, sakyciau, kad tokia moteris visai be savigarbos. Visos cia skirtingos, kam kazka irodyti, nera vienos tiesos. Vienai tai meile, kitai zeminimasis.

O siaip, nebeskani tema pasidare, nes pirma tik nuomones kas savo issake, dabar jau kandziojasi.

Taip kad reikia baigti ziureti ir laukti kito filmo 4u.gif
Atsakyti
sveikos,mergiotės 4u.gif
labai pritariu ankstesniai vemvet žinutei mirksiukas.gif ir kas dėl behliulio"meilės",ir dėl moters be savigarbos,ir dėl nebeskanių pasikanžiojimų blush2.gif visos gi sutariam,kad tai serialas mirksiukas.gif ir reiškiam nuomonę savo,o ne bandom ją įpiršti kitam mirksiukas.gif
aš vis laukiu paskutinės serijos,kad vėlgi padiskutuočiau apie jos meilę...o gal nemeilę?gal tik ambicijas?bet kaip čia nepamiršus ką norėsiu parašyt?jau minčių prikaupus esu ohoho blink.gif lotuliukas.gif jaučiu,konspektus kokius darysiu,kad nepamirščiau lotuliukas.gif

ir kas dėl skonio bei nuomonės nesutapimų...pvz.,man "fatmagul"visiškai nepatiko schmoll.gif o daugelis jį giriat,bet juk nepulsim muštis dėl to,ar ne mirksiukas.gif
visos skirtingos,bet pasistenkim gyventi draugiškai 4u.gif
Atsakyti
smalsiai skaitinėju komentarus..,nors nei garbinu,nei peikiu serijalų.D.A-iaus vieną kitą seriją pažiūriu,šio ,aptariamo -pradžios keletą ir internte-pabaigą.Nuvylė..bet komentarus paskaičius,viskas paaiškėja iš jų.Nespjaunu ir į meksikietiškus-pasakas suaugusiems.O draugiškai gyventi forume -nedera,juk tam jis ir veikia,kad savo nuomonę išsakytume,ar ne?Ginčytis ir diskutuoti,juk įmanoma ir be įžeidinėjimų.Belieka laukti naujojo serijalo,atrodo,Atpildas-jo pavadinimas
Atsakyti