Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

QUOTE(fainulkina @ 2013 11 16, 00:14)
Neraukite plaukų.. Kol jauna dar nieko, su amžiumi sunkiai ataugineti pradės. bigsmile.gif  Nu kodėl jūs taip. Kiekvienas žmogus skirtingai ir reaguoja.. O gal būtent man reikėjo ne Lietuvoje gimti, kaip pagalvoju.. Nes aš iš tikro nesuprantu kartais, nu negi mūsų moterys iš tikro tokios vyrams į užpakalį lendančios.. Jei taip realiai paėmus gyvenime šio serialo situaciją. Negi jūs tikrai gimdytumėte vyrui vaiką, kuris jus stumdo, žemina, mylisi su kita, su ja planuoja vestuves, jus tik niekina.. Negi jūs iš tikro po tokių cirkų galėtumėte mėgautis su tokiu ramia šeimynine idile jei jis pas jus ir grįžtu? Kaip su tokiu po viso šito bendrauti, mylėtis, kaip nieko ir nebūtų įvykę..  g.gif Kaip tikėti, kad jis būtent jus myli, ir kad pasimaišius po kojomis kitai, situacija nepasikartos? Galų gale kur prasideda ir kur baigiasi moters savigarba, išdidumas?  Čia šiaip - lyriniai nukrypimai ir pamąstymai. Suprantu, kad ši tema apie serialą viso labo. Bet tokie pasisakymai " aš tai elgčiausi kaip ir Bihter" mane iš tikro suglumina. Negi galėtų taip ir realiame gyvenime buti.. g.gif

AS TURBUT NE TAIP ISSIREISKIAU,TAD SUKLAIDINAU JUS blush2.gif ZINOMA KAD NEGIMDYCIAU IR NIEKADA NEPAMIRSCIAU JO ISDAVYSTES.SAKIAU KAD NEISEICIAU TYLIAI DEL KERSTO.VISKA ISREZCIAU TEN SEDEDAMA SVETAINEJE SU VISAIS KARTU,ATSIPRASYCIAU ADNANO O TUOMET PALIKCIAU TUOS NAMUS.O TAS ZALTYS TEGU KAPANOJASI SAU.
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2013 11 15, 23:59)
Taip, išleisčiau.. Paprasčiausiai leisčiau būti laimingam, jei aš jam laimės nesuteikiu. Manęs niekada netenkino trupiniai nuo svetimo stalo, ir jausmų nuotrupos.. Kortų šiuo atvėju tikrai niekam neatvertinėčiau, jo vaiko būčiau taipogi negimdžiusi. Lai gyvena laimingai sau, o jei bus nelaimingas tai ir bus jam didžiausias kerštas. Tiesa,atgal jo irgi nebepriimčiau. Gyvenimas per trumpas, kad dalinti antrus šansus.. bigsmile.gif O su vyru būčiau išsiskyrusi, nes paprasčiausiai negalėčiau gyventi su nemylimu ir tikrai būčiau nepražusvusi..  mirksiukas.gif
Tiesa, žiauriu jūsų mąstymo nepavadinčiau. Tik mano nuomone jis pernelyg naivus.. ir ką jūs pasiektumėte realiai taip besidraskydama? Žmogaus kurį mylite neapykantą, panieką, žlugtumėte jo akyse galutinai. Jis tik džiaugtųsi nuo jūsų sveiką kailį išnešęs ir jau tikrai nesvajotų apie grįžimus ir susitaikymus su tokia nestabilia asmenybe.. g.gif

o jei zinotum kas suteiki didziule laime(nes taip ir buvo) tai is akiu mates pas abu, ir tai toli grazu ne trupiniai nuo stalo o pats skaniausias patiekalas thumbup.gif
dabar perziuriu visas serijas kaip viskas prasidejo uoj nzn jei tai ne meile tai as tada is kosmoso lotuliukas.gif nes net paciai siurpuliukai begioti pradejo wub.gif
negali buti nei vienas kaltas del meiles, kuri juos abu kartu uzklupo,,,,
nezinau kaip jus ziurejot ar daug praleidot, nes macau kaip meile pas juos abu augo sirdyse kol pradejo liepsnot ir negalejo nei vienas daugiau susilaikyt net nz kuris pradininkas to buvo jei skirta tai buvo abiem o aktoriai taip superiskai sugebejo perteikti scenariju kad net nedrisciau taip teigti jog tai ne meile, izeistume autorius, ka jie norejo pasakyti butent apie uzdrausta meile 4u.gif ir gerai kad galas kitoks neeilinis tai viso labo tik filmas thumbup.gif o bihter prisikele kitiem vaidmenim thumbup.gif
del viso kito dar galima ir sutikt nesutik bet kad meile neabejoju nei viena savo kuno dalele heart.gif
Papildyta:
QUOTE(lauravala @ 2013 11 15, 23:46)
Bet gyvenimas susudeda is smulkmenu  mirksiukas.gif ,ar gi ne taip apie meile aikciojama "oi kaip paziurejo,kaip pasake,kaip uz rankos paeme",visi ant tos sakes pasimove, vienaip ar kitaip esam.Ech jei tokiais atvejais visi vadovautusi TIK sveiku protu,kiek bedu butu isvengta. doh.gif

cia jau vel mes mintim apsikeitem drinks_cheers.gif
butent is paprastu ir mazu dalyku , prisilietimu zvilgsniu,,, taip atrodo visai nereiksmingi dalykai perauga i labai reiksmingus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 16 lapkričio 2013 - 02:28
Bet tokie pasisakymai " aš tai elgčiausi kaip ir Bihter" mane iš tikro suglumina. Negi galėtų taip ir realiame gyvenime buti.. g.gif

jus ir nepykit bet man jusu pasisakymai primena senmerges pedagoges pasisakymus lotuliukas.gif sakote bet pati tuo netikit tongue.gif
vieni stiprus interneto platybese, kiti galbut gyvenime, o ir neaisku kaip pati tokioj situacijoj elgtutes cia didelis klaustukas kiekvienai
sekantis klausimas man galvoj netelpa o kur jus gyvenat lotuliukas.gif nemate kaip zmones taip elgias pamise is meiles as kai macius manes nestebina, macius tiek vyru tiek moteru, aisku yra tikrai labai santuriu ir kukliu zmoniu, bet ir ta ju meile kukli santuri gera, viso sito tikrai neisivaziduoju, o vat yra jausmingu israiskingu charizmatisku asmenybiu kurie nebijo rodyt jausmu man grazu man subtilu net sakyciau wub.gif aisku biski pasidraskius smagiau kai baigias viskas geruoju realiam gyvenime
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 16 lapkričio 2013 - 03:04
QUOTE(Mockava @ 2013 11 16, 00:55)
Tikriausiai tik labai stiprūs žmonės gali valdyti savo gyvenimus, aš ne iš tokių!  Tačiau gera žinoti, kad yra žmonių kaip Jūs, savo likimo kalvių!
Papildyta:
Papildyta:

kur jie tie stiprus drasus vikrus biggrin.gif netikiu kai reiktu tai visi isibegiotu biggrin.gif vaidint stipru ir but stipriu labai skirtingi dalykai kad is isores vaidini stipru dar nereiskia kad viduje nesi silpnas pazeidziamas tik reik detis daznai kauke negali visiem rodyt, nereikia visiem zinoti, plati sypsena veide dar nereiskia kad sirdis neverkia kaip ir siam filme viskas koduota thumbup.gif o kiekviena ta koda savaip sifruojam ax.gif
Atsakyti
Neraukite plaukų.. Kol jauna dar nieko, su amžiumi sunkiai ataugineti pradės. bigsmile.gif  Nu kodėl jūs taip. Kiekvienas žmogus skirtingai ir reaguoja.. O gal būtent man reikėjo ne Lietuvoje gimti, kaip pagalvoju.. Nes aš iš tikro nesuprantu kartais, nu negi mūsų moterys iš tikro tokios vyrams į užpakalį lendančios.. Jei taip realiai paėmus gyvenime šio serialo situaciją. Negi jūs tikrai gimdytumėte vyrui vaiką, kuris jus stumdo, žemina, mylisi su kita, su ja planuoja vestuves, jus tik niekina.. Negi jūs iš tikro po tokių cirkų galėtumėte mėgautis su tokiu ramia šeimynine idile jei jis pas jus ir grįžtu? Kaip su tokiu po viso šito bendrauti, mylėtis, kaip nieko ir nebūtų įvykę..  g.gif Kaip tikėti, kad jis būtent jus myli, ir kad pasimaišius po kojomis kitai, situacija nepasikartos? Galų gale kur prasideda ir kur baigiasi moters savigarba, išdidumas?  Čia šiaip - lyriniai nukrypimai ir pamąstymai. Suprantu, kad ši tema apie serialą viso labo. Bet tokie pasisakymai " aš tai elgčiausi kaip ir Bihter" mane iš tikro suglumina. Negi galėtų taip ir realiame gyvenime buti.. g.gif

Niekada negimdyciau vaiko vyrui,tai daryciau del saves ir leliuko( kalbu apie sia situacija).Netikiu,kad per gyvenima galima praeiti vien tik iskelus galva,maziau ar daugiau darom kartais ir neapgalvotu sprendimu,ypac kai bunam labai jaui.Tai va manau sneketi yra viena,o dazniausiai buna visai kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 16 lapkričio 2013 - 09:05
vienas iš neįdomiausių serialų, kokius teko matyt doh.gif
Didingas amžius milijoną kartų geriau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Emperatriz @ 2013 11 16, 12:02)
vienas iš neįdomiausių serialų, kokius teko matyt  doh.gif
Didingas amžius milijoną kartų geriau  wub.gif

Opa,ir trecia nuomone g.gif ,man jei neidomu,as ir neziuriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emperatriz @ 2013 11 16, 11:02)
vienas iš neįdomiausių serialų, kokius teko matyt  doh.gif
Didingas amžius milijoną kartų geriau  wub.gif

Suprantu, kad nuomonių daug, bet kam komentuojat, jei nežiūrite? g.gif Man pavyzdžiui "Uždrausta meilė" kaip tik vienas iš įdomiausių serialų, kuriuos teko matyti. Šimtą kartų geriau už tuos meksikietiškus.
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2013 11 16, 12:37)
Suprantu, kad nuomonių daug, bet kam komentuojat, jei nežiūrite? g.gif Man pavyzdžiui "Uždrausta meilė" kaip tik vienas iš įdomiausių serialų, kuriuos teko matyti. Šimtą kartų geriau už tuos meksikietiškus.

nieko nesiskiria nuo meksikonu. Ta pati pasakele kiekvienoj serijoj. Tik finalas toks netikėtas - pas meksikonus baigiasi vestuvem, o cia laidotuvem smile.gif. Ir gerai. Tokia lerva man ta Bihter... as ir neziuriu labai idemiai, tiesiog kartais telikas virtuvej birzgia kai valgyt gaminu..

geriau sakykit koks po sio bus maciau nauja jau anonsuoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2013 11 16, 12:37)

Idomus tas serialas,idomus,nors pradzia nedaug zadanti buvo. Kaip ir Ezel, paziurejau pirmaja serija jau senokai, visai neuzkabino, grafo montekristo kopija, taciau gal pasidarys idomus veliau, reiks pakentet pradzioje, ir sulaukt idomumo 4u.gif
Didingas amzius ziauriai istemptas vietom, pirmi du sezonai dar buvo idomiau, o paskui...ziuriu tik del to, kad megstu viska pabaigti ka pradejus ziureti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radera: 16 lapkričio 2013 - 11:51
QUOTE(lauravala @ 2013 11 16, 09:57)
Niekada negimdyciau vaiko vyrui,tai daryciau del saves ir leliuko( kalbu apie sia situacija).Netikiu,kad per gyvenima galima praeiti vien tik iskelus galva,maziau ar daugiau darom kartais ir neapgalvotu sprendimu,ypac kai bunam labai jaui.Tai va manau sneketi yra viena,o dazniausiai buna visai kitaip mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif as ir netikiu kad visad pavyksta kaip planuoji ir nevisad pavyksta vaiksciot iskelta galva drinks_cheers.gif jei tik taip viskas lengvai sprestus gyvenime nebutu del ko net ir bedavoti smile.gif pasakei ir palijo, nu taip nebuna
Atsakyti
QUOTE(Doli24 @ 2013 11 15, 22:08)
myli, myli myli !!! wub.gif filmai tam ir skirti, kad tiketi meile, kad ir kokia ji bebutu smile.gif  mums moterims to reikia bent jau filmuose matyti ir tiketi ir grozetis meile, kuria tikrai ne kiekvienas gyvenime sutinkame wub.gif  bihter tikrai kartais elgiasi bjauriai ir nesuprantamai, bet tai filmas ir as tikiu, kad jie labai labai myli ir noriu tuo tiketi, nes taip ir sirdziai mieliau  blush2.gif

drinks_cheers.gif tai štai ir norėtųsi matyti meilę,o ne pasipūtimą,aroganciją,žeminimąsi,slankiojimą,kenkimą... verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(fainulkina @ 2013 11 16, 00:59)
Taip, išleisčiau.. Paprasčiausiai leisčiau būti laimingam, jei aš jam laimės nesuteikiu. Manęs niekada netenkino trupiniai nuo svetimo stalo, ir jausmų nuotrupos.. Kortų šiuo atvėju tikrai niekam neatvertinėčiau, jo vaiko būčiau taipogi negimdžiusi. Lai gyvena laimingai sau, o jei bus nelaimingas tai ir bus jam didžiausias kerštas. Tiesa,atgal jo irgi nebepriimčiau. Gyvenimas per trumpas, kad dalinti antrus šansus.. bigsmile.gif O su vyru būčiau išsiskyrusi, nes paprasčiausiai negalėčiau gyventi su nemylimu ir tikrai būčiau nepražusvusi..  mirksiukas.gif
Tiesa, žiauriu jūsų mąstymo nepavadinčiau. Tik mano nuomone jis pernelyg naivus.. ir ką jūs pasiektumėte realiai taip besidraskydama? Žmogaus kurį mylite neapykantą, panieką, žlugtumėte jo akyse galutinai. Jis tik džiaugtųsi nuo jūsų sveiką kailį išnešęs ir jau tikrai nesvajotų apie grįžimus ir susitaikymus su tokia nestabilia asmenybe.. g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif niekad nesidraskyčiau schmoll.gif o kam?kad spaudžiamas gryžtų?ir kam?ilgai laiminga būčiau?...
tam vadinamam mylimam žmogui tik neapykanta. Čia jau kaip manija, kažkoks apsėdimas, netgi principo reikalas.Finale atrodo, to žmogaus nelabai bereikia, bet va principai ir atsitraukti neleidžia. Negalima pernelyg būti taip prilipusiam prie kito žmogaus. Ir čia šiame atvejyje happy end'o būti tiesiog negalėjo

drinks_cheers.gif mano mintys ax.gif aš būtent tai ir matau iš bihter pusės...ir nematau jos meilės niekam ax.gif taip mylėjo tėvą,taip mylėjo,motinos nekentė,bet tėvo kapo tvarkyt nesiveržė verysad.gif tai juk ir smulkmena,bet pačios pripažįstat,kad iš jų gyvenimas ir susideda mirksiukas.gifužgaidi mergaitė ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti