QUOTE(fainulkina @ 2013 11 16, 00:14)
Neraukite plaukų.. Kol jauna dar nieko, su amžiumi sunkiai ataugineti pradės. Nu kodėl jūs taip. Kiekvienas žmogus skirtingai ir reaguoja.. O gal būtent man reikėjo ne Lietuvoje gimti, kaip pagalvoju.. Nes aš iš tikro nesuprantu kartais, nu negi mūsų moterys iš tikro tokios vyrams į užpakalį lendančios.. Jei taip realiai paėmus gyvenime šio serialo situaciją. Negi jūs tikrai gimdytumėte vyrui vaiką, kuris jus stumdo, žemina, mylisi su kita, su ja planuoja vestuves, jus tik niekina.. Negi jūs iš tikro po tokių cirkų galėtumėte mėgautis su tokiu ramia šeimynine idile jei jis pas jus ir grįžtu? Kaip su tokiu po viso šito bendrauti, mylėtis, kaip nieko ir nebūtų įvykę.. Kaip tikėti, kad jis būtent jus myli, ir kad pasimaišius po kojomis kitai, situacija nepasikartos? Galų gale kur prasideda ir kur baigiasi moters savigarba, išdidumas? Čia šiaip - lyriniai nukrypimai ir pamąstymai. Suprantu, kad ši tema apie serialą viso labo. Bet tokie pasisakymai " aš tai elgčiausi kaip ir Bihter" mane iš tikro suglumina. Negi galėtų taip ir realiame gyvenime buti..
AS TURBUT NE TAIP ISSIREISKIAU,TAD SUKLAIDINAU JUS ZINOMA KAD NEGIMDYCIAU IR NIEKADA NEPAMIRSCIAU JO ISDAVYSTES.SAKIAU KAD NEISEICIAU TYLIAI DEL KERSTO.VISKA ISREZCIAU TEN SEDEDAMA SVETAINEJE SU VISAIS KARTU,ATSIPRASYCIAU ADNANO O TUOMET PALIKCIAU TUOS NAMUS.O TAS ZALTYS TEGU KAPANOJASI SAU.