QUOTE(Justmina @ 2013 11 15, 22:44)
Aš tai irgi nesuprantu ko jums prilipo ta erotika taip o kad žmonės mylisi tai čia normalu, man kaip tik norėjosi kuo daugiau meilės scenu pamatyti, manau čia jų tikrai nedaug buvo kiek kituose serialuose būna.
aga as ir taip manau
, nebuvo to akcentuojama o kaip tik ejo viska labiau per jausmus isgyvenimus ne per lova bet cia velgi kiekviena is savo parapijos ziuri
Papildyta:
nezinau jau kurioj serijoj taip bus ar buvo bet man istringa tokie dalykai nors jie mazi bet svarbus,o tokiu vietu irgi daug filme, kai ji jo ranka uzdejo sau ant sidies nesuprantu ten rusikai nzn ka sake
nu ten jie kazka kalbejos pykos, paskui ji isejo o tas ta savo ranka uosto jos kvapa uzuodzia nu tai kas cia as durna gal ar ka, jei jam dzin nesugalvos uostyt nei is sio nei is to jam ir skaudu ir jis galvoja ir myli labai net stipriai vat tik jis bailys o tokio tipo vyro nn kuriem reik gero spyrio i uzpakali kad dasustu ka daro ne taip, palydet tinkama linkme o cia kryptis lyg tycia bauginati todel jis ir stabdo save nes zino kokia viso to kaina, bet myli ir taskas
cia netinka tas jeigu myletu darytu kitaip bla bla bla mociutem galit pasekt sitas pasakas arba kokiai 14 metei
as savo vyrui irgi sakau jeigu tikrai mane myletum leistum visas akropolio sukneles issimatuot ir neburbedamas lauktum,bet ne,,, isivaizduojat