Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

QUOTE(Elenna @ 2013 11 15, 18:36)
o dar ir pats pavadinimas akis bado,  manau parinkti pavadinima serialui taip pat nelengva uzduotis ir neveltui jis toks galejo tada tiesiog melrauzu pavadinti ir tiek jei ten tos meiles ner  g.gif  rolleyes.gif
SITOKS serialas apie meile sukurtas o jos mat meiles nemato  protest.gif  pioneers.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 11 15, 20:36)
o dar ir pats pavadinimas akis bado,  manau parinkti pavadinima serialui taip pat nelengva uzduotis ir neveltui jis toks galejo tada tiesiog melrauzu pavadinti ir tiek jei ten tos meiles ner  g.gif  rolleyes.gif
SITOKS serialas apie meile sukurtas o jos mat meiles nemato  protest.gif  pioneers.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 15 lapkričio 2013 - 21:15
QUOTE(Elenna @ 2013 11 15, 19:36)

Eik jau, gudrute, nu nepavadins gi serialo " Pasidulkinkim brangieji" bigsmile.gif Sorry už tokį negražų išsireiškimą.. Nu tokia meilė, kokia parodyta šiame seriale, net nežinau ar meile gali pavadinti. Esu pati patyrusi kažką labai panašaus, tik va tokie jausmai žinokite atrodo sudegina visa kas tavyje gera. Ir finale belieka tam vadinamam mylimam žmogui tik neapykanta. Čia jau kaip manija, kažkoks apsėdimas, netgi principo reikalas.Finale atrodo, to žmogaus nelabai bereikia, bet va principai ir atsitraukti neleidžia. Negalima pernelyg būti taip prilipusiam prie kito žmogaus. Ir čia šiame atvejyje happy end'o būti tiesiog negalėjo.
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2013 11 15, 20:18)
Eik jau, gudrute, nu nepavadins gi serialo " Pasidulkinkim brangieji"   bigsmile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2013 11 15, 22:18)
Eik jau, gudrute, nu nepavadins gi serialo " Pasidulkinkim brangieji"   bigsmile.gif  Sorry už tokį negražų išsireiškimą.. Nu tokia meilė, kokia parodyta šiame seriale, net nežinau ar meile gali pavadinti. Esu pati patyrusi kažką labai panašaus, tik va tokie jausmai žinokite atrodo sudegina visa kas tavyje gera. Ir finale belieka tam vadinamam mylimam žmogui tik neapykanta. Čia jau kaip manija, kažkoks apsėdimas, netgi principo reikalas.Finale atrodo, to žmogaus nelabai bereikia, bet va principai ir atsitraukti neleidžia. Negalima pernelyg būti taip prilipusiam prie kito žmogaus. Ir čia šiame atvejyje happy end'o būti tiesiog negalėjo.

nu jau nu jau , kad net n-14 neuzdeta prie ko cia toks pavadinimas jau jum visai kvanku, rodo tokio metu kai vaikai is mokyklos gryzta sakot erotika lotuliukas.gif nu nebent jusu matymo prizme tik per ta dalyka eina thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu tik neapsimeskime,kad ta prizmė mums moteroms visiškai neaktuli irnesakyk.gif Nu ne tik per tą dalyką, bet pripažinkim, visas veiksmas apie tą dalyką ir sukosi.. lotuliukas.gif Suk čia kaip nori bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tai irgi nesuprantu ko jums prilipo ta erotika taip o kad žmonės mylisi tai čia normalu, man kaip tik norėjosi kuo daugiau meilės scenu pamatyti, manau čia jų tikrai nedaug buvo kiek kituose serialuose būna.
Atsakyti
ir viskas cia gerai parodyta nebijokit atsimerk ir paziuret rodo gryna gyvenima mane galit akmenim uzmetyt ar ant lauzo degt savotiskai grazi nors ir skaudi meiles istorija ne visos baigias laimingai, tai nereiskia kad meiles nebuvo , va meksikieciu meiles istorijos matau tiktu kai kam ten tobulai viskas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Justmina o kas sako, kad ji (erotika) prilipo ar tai neprilipo? Nepriimkite kiekvieno žodžio pernelyg rimtai.. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Elenna @ 2013 11 15, 21:45)
ir viskas cia gerai parodyta nebijokit atsimerk ir paziuret rodo gryna gyvenima mane galit akmenim uzmetyt ar ant lauzo degt savotiskai grazi nors ir skaudi meiles istorija ne visos baigias laimingai, tai nereiskia kad meiles nebuvo , va meksikieciu meiles istorijos matau tiktu kai kam ten tobulai viskas  biggrin.gif  4u.gif

Netiktų, bent jau man.. Tie tai aplamai alergines reakcijas su visais savo pasicypavimais sukelia. bigsmile.gif O ši istorija, argi kas galėtų neigti, be galo įtraukianti ir įdomi, netgi teisinga sakyčiau. Tik kiekviena skirtingas interpretacijas pasidarom mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fainulkina: 15 lapkričio 2013 - 21:49
QUOTE(Justmina @ 2013 11 15, 22:44)
Aš tai irgi nesuprantu ko jums prilipo ta erotika taip o kad žmonės mylisi tai čia normalu, man kaip tik norėjosi kuo daugiau meilės scenu pamatyti, manau čia jų tikrai nedaug buvo kiek kituose serialuose būna.

aga as ir taip manau drinks_cheers.gif , nebuvo to akcentuojama o kaip tik ejo viska labiau per jausmus isgyvenimus ne per lova bet cia velgi kiekviena is savo parapijos ziuri
Papildyta:
nezinau jau kurioj serijoj taip bus ar buvo bet man istringa tokie dalykai nors jie mazi bet svarbus,o tokiu vietu irgi daug filme, kai ji jo ranka uzdejo sau ant sidies nesuprantu ten rusikai nzn ka sake biggrin.gif nu ten jie kazka kalbejos pykos, paskui ji isejo o tas ta savo ranka uosto jos kvapa uzuodzia nu tai kas cia as durna gal ar ka, jei jam dzin nesugalvos uostyt nei is sio nei is to jam ir skaudu ir jis galvoja ir myli labai net stipriai vat tik jis bailys o tokio tipo vyro nn kuriem reik gero spyrio i uzpakali kad dasustu ka daro ne taip, palydet tinkama linkme o cia kryptis lyg tycia bauginati todel jis ir stabdo save nes zino kokia viso to kaina, bet myli ir taskas thumbup.gif cia netinka tas jeigu myletu darytu kitaip bla bla bla mociutem galit pasekt sitas pasakas arba kokiai 14 metei tongue.gif
as savo vyrui irgi sakau jeigu tikrai mane myletum leistum visas akropolio sukneles issimatuot ir neburbedamas lauktum,bet ne,,, isivaizduojat blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 15 lapkričio 2013 - 22:04
QUOTE(Elenna @ 2013 11 15, 22:45)
ir viskas cia gerai parodyta nebijokit atsimerk ir paziuret rodo gryna gyvenima mane galit akmenim uzmetyt ar ant lauzo degt savotiskai grazi nors ir skaudi meiles istorija ne visos baigias laimingai, tai nereiskia kad meiles nebuvo , va meksikieciu meiles istorijos matau tiktu kai kam ten tobulai viskas  biggrin.gif  4u.gif

NU SAUNUOLE TU ELENA lotuliukas.gif VISKA RASAI LABAI TEISINGAI,PRITARIU 100%
Papildyta:
AS UZ TOKIA MEILE IRGI KOVOCIAU VISU PAJEGUMU IR DORAI IR LIPDAMA PER GALVAS.NA TIKRAI NEGALECIAU RAMIAI PASITRAUKTI IR PALINKETI BEHLIULIUI LAIMES,NE UZ KA!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti