Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

Ar čia nebus "Ezel", kažkoks panašus aktorius, nors šio filmo tik ištraukas esu mačiusi, taigi tik spéju...

paskaičiau aprašymą rusų saite-įtariu,kad šį ir rodys per Lnk...o matėt kas nors?įdomus?beje,šio serialo pagr.aktorius su Šechrezada kažkokiam naujam seriale vaidino-vis ruošiuos paieškot kur paspoksot ax.gif

žiūriu aš į ją(bihter)ir ji man tokia atstumianti blush2.gif tie visi poelgiai tokie...nematau meilės niekam...ir nesuprantu tų,kurios teisinat,kad po aborto bet kam gali stogas pavažiuot...nebeveronikų laikai mirksiukas.gif ir jei dar galėčiau suprasti antrąjį abortą(nesantuokinis vaikas verysad.gif ),tai niekaip nesuprantu-nedaeina nors tu ką-kodėl naikino Adnano vaiką?
Papildyta:
QUOTE(vemvet @ 2013 11 15, 19:13)
Zinot, faina si tema, kad vienos matot meile, mes cia kelios nematom. Bet faina tuo, kad niekas "nevaro", kad tu teisi ar tu neteisi. Tiesiog plepalai apie seriala ir tiek  4u.gif

tai tada visoms draugiškai teks kraustytis į naują temą-aptarinėt naują serialą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2013 11 15, 16:13)
Zinot, faina si tema, kad vienos matot meile, mes cia kelios nematom. Bet faina tuo, kad niekas "nevaro", kad tu teisi ar tu neteisi. Tiesiog plepalai apie seriala ir tiek  4u.gif

QUOTE(audrikea @ 2013 11 15, 16:36)
tai tada visoms draugiškai teks kraustytis į naują temą-aptarinėt naują serialą mirksiukas.gif

Tai va as ir sakau, kad reiks kazkokiu nauju namu ieskot biggrin.gif Kad toliau pliurpt butu galima, nes as jau pasidariau ir nuo sios temos priklausoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2013 11 15, 17:36)

žiūriu aš į ją(bihter)ir ji man tokia atstumianti blush2.gif tie visi poelgiai tokie...nematau meilės niekam...

Kai moteris pyksta juodai juodai,dar ne taip gali būti doh.gif
Atsakyti
o man pvz tokie pasisakymai atrodo nepagrystai, kad jei myletu tai taip nesielgtu , tigi mum ne po 16 zinom kaip gali but ar nebut jei ir mylint gali skaudint su meile dazniausiai del ko ir kancia keliauja kartu bet tai nereiksia viskas taskas kad nemyli mano cia nuomone man isvis visa sita fraze jeigu myli taip ar kitaip nesielgia nesamoninga zmones skirtingi kodel gali sprest uz juos kas teisinga kas ne, tai tiesiog vyksta neprognuozuojamai tu nesi robotas uzprogramuotas MYLIU reiskias negaliu daryti to ir ano, nuo kiekvienos situacijos viskas labai gali keistis kai pasiutimas ima virsu oj gali kalbet priesingai lyg pikciausias priesas butum bet sirdyje myleti iki begalybes nebutinai viskas jei myli turi stacias is š sulyst tikrai ne
netgi sau priestaraudamas ir tvirtindamas kad nemyli sirdyjen zinai kad myli ir nieko su savim net padaryt negali nes tai jau net ne musu priklauso, jei kiekvienas kaip pakalbetu taip ir butu labai butu lengva gyventi bet taip nera... nera lengva, as is neapykantos ir is meiles kartu galeciau daug ir gero ir labai blogo padaryti,,nes mylimam zmogui vienu metu gali ir viska ka turi atiduot ir viska atimt,,
bet cia labai nuo zmogaus priklauso mes esam skirtingos ir matom skirtingai viena kad myli kita kad ne, viena ramesne ramiau i viska ziuri gali taktiskai susitaikyt pamirst, as ne tokia priesingai biggrin.gif kaip ir bihter ji tokia is jausminguju ir dar kaip tik per gera as tai sakau neduok tu diev mane ten nukeltu i ta seriala tvarka tuoj padaryciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 15 lapkričio 2013 - 19:08
Kur būtų galima pažiūrėti šio serialo paskutines dalis, ir šios savaitės serija praleidau, dėl darbo ir kita savaitė vis užimta, o taip smalsu kas dedasi, neužtenka čia jūsų komentarų 4u.gif
Atsakyti
ma ir idomu per kur jus lietuviskai ziurit snd as vel apgraibom tik ba darbo turejau sveciu biski tai viena ausim tik vel nieko normaliai nepaziurejau,,,
ypac idomu ka jinai sake adnanui del sio vaikelio,,,
Atsakyti
Ezel rodys nuo 11.29. Tikiuosi, toks pat įtraukiantis kaip Uždrausta meilė ax.gif

O man Bihter gaila. Behlülis neapsisprendęs bailys. Galėjo jau seniai kartu, kaip sako, ilgai ir laimingai gyventi.
Atsakyti
o dar ir pats pavadinimas akis bado, manau parinkti pavadinima serialui taip pat nelengva uzduotis ir neveltui jis toks galejo tada tiesiog melrauzu pavadinti ir tiek jei ten tos meiles ner g.gif rolleyes.gif
SITOKS serialas apie meile sukurtas o jos mat meiles nemato protest.gif pioneers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 15 lapkričio 2013 - 19:45
QUOTE(Elenna @ 2013 11 15, 12:36)
o dar ir pats pavadinimas akis bado,  manau parinkti pavadinima serialui taip pat nelengva uzduotis ir neveltui jis toks galejo tada tiesiog melrauzu pavadinti ir tiek jei ten tos meiles ner  g.gif  rolleyes.gif
SITOKS serialas apie meile sukurtas o jos mat meiles nemato  protest.gif  pioneers.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 11 15, 20:36)
o dar ir pats pavadinimas akis bado,  manau parinkti pavadinima serialui taip pat nelengva uzduotis ir neveltui jis toks galejo tada tiesiog melrauzu pavadinti ir tiek jei ten tos meiles ner  g.gif  rolleyes.gif
SITOKS serialas apie meile sukurtas o jos mat meiles nemato  protest.gif  pioneers.gif  biggrin.gif

Mano mintys. drinks_cheers.gif thumbup.gif bet kai personažas kitiems nemalonus, tai ir meilės matyt nenori..
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 11 15, 19:36)

Tai matau as ta meile, bet siuo metu tik is vienos puses.

O siaip, ner cia ko pykti, nes daznai SM uzmusa kas nors temas, kai nesugeba priimti kito zmogaus nuomones rolleyes.gif
Atsakyti
myli, myli myli !!! wub.gif filmai tam ir skirti, kad tiketi meile, kad ir kokia ji bebutu smile.gif mums moterims to reikia bent jau filmuose matyti ir tiketi ir grozetis meile, kuria tikrai ne kiekvienas gyvenime sutinkame wub.gif bihter tikrai kartais elgiasi bjauriai ir nesuprantamai, bet tai filmas ir as tikiu, kad jie labai labai myli ir noriu tuo tiketi, nes taip ir sirdziai mieliau blush2.gif
Atsakyti