Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

Matot, butu ji Lietuvoje. Eitu kasdien nuo 7 i darba, artu ir nebutu kada taip nervintis lotuliukas.gif Dabar sedi tam savo kambarelyje ir dauzo veidrodzius. Per visa diena ziuri per visus langus, stebi, klausosi, kas kur eina, tai is neturejimo ka veikti ir proteja ax.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man ta jos"meilė"-iš dyko buvimo blush2.gif 4u.gif
merke kol galejo, taip viskas ir prasidejo, o kai sitacija tapo nevaldoma paastrejo reikejo baigti, tai jei toliau but merkes zinojo kuo tai galejo baigtis turejo privalejo nemerkti, nes rura svilo
tai ko tada dar paskui jį lakstyt?
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2013 11 15, 15:48)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif man ta jos"meilė"-iš dyko buvimo blush2.gif  4u.gif
tai ko tada dar paskui jį lakstyt?

nematau as ir to per didelio lakstymo realiai, matau tik kai ji viena kencia, ir jis vienas kencia, o jam ji ir ragus parodo ir uzsukta nosim nueina galva pakelus, ir jis pasku ja lakste nn kartu del to man jie visiskai vienodi, tik ji i gala pavargo vaidinti, o ir tokie dalykai moteri paveikia kaip leliaus atsisakymas manau daug dadejo, galejo ji auginti pabaiga but linksmesne buvus noreciau matyt behliulo roza vis matant po soda begiojanti savo vaika rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 11 15, 13:57)
nematau as ir to per didelio lakstymo realiai, matau tik kai ji viena kencia, ir jis vienas kencia, o jam ji ir ragus parodo ir uzsukta nosim nueina galva pakelus, ir jis pasku ja lakste nn kartu del to man jie visiskai vienodi, tik ji i gala pavargo vaidinti, o ir tokie dalykai moteri paveikia kaip leliaus atsisakymas manau daug dadejo, galejo ji auginti pabaiga but linksmesne buvus noreciau matyt behliulo roza vis matant po soda begiojanti savo vaika  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2013 11 15, 15:33)
Eitu kasdien nuo 7 i darba, artu ir nebutu kada taip nervintis  lotuliukas.gif Dabar sedi tam savo kambarelyje ir dauzo veidrodzius. Per visa diena ziuri per visus langus, stebi, klausosi, kas kur eina, tai is neturejimo ka veikti ir proteja  ax.gif

drinks_cheers.gif. Mano mintys, mano zodziai.
Atsakyti
Štai ir paaiškėjo ką rodys po UM...Atpildas Turku serialas nuo 11-29. Geras kaži?
Atsakyti
Ką tik mačiau anonsą - po "Uždraustos meilės" rodys kitą turkišką serialą, vadinsis "Atpildas". Kažkas tokio apie vyrą, kuris sėdėjo kalėjime, o paskui keršys g.gif Gal kas žino kaip turkiškai vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2013 11 15, 17:20)
Štai ir paaiškėjo ką rodys po UM...Atpildas Turku serialas nuo 11-29. Geras kaži?

Šiuolaikiška turkiška "Grafo Montekristo" versija 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Paskaitineju cia vis ir dziaugiuosi, kad ne as viena isprotejus del to serialo...
HELP! Neisgirdau, ka Bihter turejo pazadeti motinai uz tai, kad si sustabdys tas vestuves...
Gal galit parasyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2013 11 15, 08:21)
Ką tik mačiau anonsą - po "Uždraustos meilės" rodys kitą turkišką serialą, vadinsis "Atpildas". Kažkas tokio apie vyrą, kuris sėdėjo kalėjime, o paskui keršys g.gif Gal kas žino kaip turkiškai vadinasi?

Ar čia nebus "Ezel", kažkoks panašus aktorius, nors šio filmo tik ištraukas esu mačiusi, taigi tik spéju...
Papildyta:
QUOTE(Pavasarris @ 2013 11 15, 08:26)
Sveikos merginos,

Paskaitineju cia vis ir dziaugiuosi, kad ne as viena isprotejus del to serialo...
HELP! Neisgirdau, ka Bihter turejo pazadeti motinai uz tai, kad si sustabdys tas vestuves...

Kad ji pati irgi išsikapstys iš šio liūno.... Taigi atsisakys Behlülio...
Atsakyti
QUOTE(Pavasarris @ 2013 11 15, 16:26)
Sveikos merginos,

ji tures atsisakyti visam laikui Behliulio
Papildyta:
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif susidubliavom su Mockava
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 15 lapkričio 2013 - 15:43
QUOTE(lauravala @ 2013 11 15, 15:40)
ji tures atsisakyti visam laikui Behliulio
Papildyta:
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif susidubliavom su Mockava

Oi, aciu, galesiu ramiai miegot zinodama smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasarris: 15 lapkričio 2013 - 16:10
QUOTE(Elenna @ 2013 11 15, 14:44)
tai ir merke kol galejo, taip viskas ir prasidejo, ant kiekvieno kampo primerkta ir ne tik  lotuliukas.gif o kai sitacija tapo nevaldoma paastrejo reikejo baigti, tai jei toliau but merkes zinojo kuo tai galejo baigtis turejo privalejo nemerkti, nes rura svilo

Bet pvz siandien, nu jeimyli, tai kam kasti dar. Prie visu Behliulis pasake, kad tas namas jam sukelia slogius prisiminimus. Nu negi butinai reikejo pasakyti tai girdint Bihter. Negi tai meile? smile.gif

QUOTE(Elenna @ 2013 11 15, 14:57)
nematau as ir to per didelio lakstymo realiai, matau tik kai ji viena kencia, ir jis vienas kencia, o jam ji ir ragus parodo ir uzsukta nosim nueina galva pakelus, ir jis pasku ja lakste nn kartu del to man jie visiskai vienodi, tik ji i gala pavargo vaidinti, o ir tokie dalykai moteri paveikia kaip leliaus atsisakymas manau daug dadejo, galejo ji auginti pabaiga but linksmesne buvus noreciau matyt behliulo roza vis matant po soda begiojanti savo vaika  rolleyes.gif

Jo, tokie dalykai kerta per smegenis, bet cia ji taip nusprede.

Zinot, faina si tema, kad vienos matot meile, mes cia kelios nematom. Bet faina tuo, kad niekas "nevaro", kad tu teisi ar tu neteisi. Tiesiog plepalai apie seriala ir tiek 4u.gif
Atsakyti