vat labiausiai drisciau teigti kad dar behliulis tik pats save myli daugiausiai o jei kalbant apie meile moteriai tai tik bihter daugiau niekam bet didesne meile sau ji nugalejo,,,gaila
Papildyta:
QUOTE(vemvet @ 2013 11 15, 15:33)
As tik manau, kad jei tikrai myli, tai kaip ir rasiau, net uz kampo aki pamerktum, o ne atstuminetum zmogu
Matot, butu ji Lietuvoje. Eitu kasdien nuo 7 i darba, artu ir nebutu kada taip nervintis
Dabar sedi tam savo kambarelyje ir dauzo veidrodzius. Per visa diena ziuri per visus langus, stebi, klausosi, kas kur eina, tai is neturejimo ka veikti ir proteja
tai ir merke kol galejo, taip viskas ir prasidejo, ant kiekvieno kampo primerkta ir ne tik
o kai sitacija tapo nevaldoma paastrejo reikejo baigti, tai jei toliau but merkes zinojo kuo tai galejo baigtis turejo privalejo nemerkti, nes rura svilo
Papildyta:
Man tai aistra nebutinai = meile. As maciau didele aistra, gera seksa, Behliulis viska baige is savo puses, Bihter isikliopino
del eilinio nuotykio isduoti dede, na nesiklijuoja man ir viskas,,,
o meile tai man graziausia tikriausia kai visa komplekte su visom jos sudedamosiom dalim
Papildyta:
Matot, butu ji Lietuvoje. Eitu kasdien nuo 7 i darba, artu ir nebutu kada taip nervintis
Dabar sedi tam savo kambarelyje ir dauzo veidrodzius. Per visa diena ziuri per visus langus, stebi, klausosi, kas kur eina, tai is neturejimo ka veikti ir proteja
o cia teisybe reikia veiklos, nes kitaip ir stogas paciuozia net ir be meiles
is neturejimo ka veikt