Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

QUOTE(Elenna @ 2013 11 14, 19:30)
ko ne nesvetimas gi suneno vaikas  lotuliukas.gif ir dar gal panasus i dede adnan gimtu nu super tevelio kopija niekam net minciu kitu negaletu kilti  thumbup.gif
Papildyta:
siaubas kad pasireiskiau  lotuliukas.gif  diena negalejau , ir filma tik nuotrupom maciau, nejau jau ji snd tai padare,,,,,, verysad.gif

Taip ,šiandieninė serija labai liūdna....

O tavo postus malonu skaityti. Ačiū už mintis, jos man artimos.
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 11 15, 03:30)
ko ne nesvetimas gi suneno vaikas  lotuliukas.gif ir dar gal panasus i dede adnan gimtu nu super tevelio kopija niekam net minciu kitu negaletu kilti  thumbup.gif
Papildyta:
siaubas kad pasireiskiau  lotuliukas.gif  diena negalejau , ir filma tik nuotrupom maciau, nejau jau ji snd tai padare,,,,,, verysad.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mes cia ir renkames pasireiksti,as tai rastu nemoku isdestyti savo minciu, taip kaip galvoju,buna rasau rasau,o paskui kai paskaitau,kazkoks zodziu kratinys nesamoningas gaunas doh.gif ,tad man smagu kitu paskaitinet rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2013 11 14, 21:32)
tėtis nežinia kodėl - Beširas  doh.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 11 15, 01:30)
ko ne nesvetimas gi suneno vaikas  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

Kaip smagiai suskaiciau viska prie kavos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 11 15, 01:39)
zinau kad lengva pasakyt ir is sono pamokint susitaikyciau gyvenciau bet taip nebutu, na tikrai ne su visais,,,jei sirdis myli negali paleisti lengvai uzmirst ir gyvent toliau lyg nieko nebutu buve jei myli zmogu be jo neisivaizduoji savo gyvenimo kiek buna zmoniu del meiles sau ir gala pasidaro arba prie to bent eina kiek pazystamu tarpe visko matyta tad man nekeista kad visom priemonen bandai meilej ir kare viskas galima  thumbup.gif

As ne visai is sono cia rasau (buvo gyvenime labai panasus periodas). sirdis gal negali, bet gyventi tai reikia, o kas belieka. Na, arba nusizudyti.
Atsakyti
mergaitem uz bendra nuomone 4u.gif drinks_cheers.gif
nera blogai ir tos kurios mato tai kitaip tiesiog tai kiekvieno kaio sakem atskira matymo prizme 4u.gif
bet kai susitikus kunai net dreba akys zaibuoja ir spinduliuoja ir dar ten visokios audros kyla na as ir matau ta meile yra ji , o kokia kitokia ji gali but jei ne tokia thumbup.gif
cia superine meile, o kiek zmoniu tokiose situacijose buna ir taip pat neisdrysta palikti saugaus uznugario saugios ateities nekeicia, greiciausiai i labai laiminga ateiti, suabejoja nerizikuoja ir taip teka pasroviui pilkai kasdien tik tiek kad gyvena ir gal mintimis vis nuklysta o garantuoju kad nuklysta pas savo tikraja meile...kitiem pasiseka labiau aplinkybes leidzia patirti ir laisvai naudotis ta meile, kaip man va lotuliukas.gif bet taip pat uz savo laime dar turejom ir pakovoti,ir tuo idomusgyvenimas su pakilimais ir nuopoliais issiskyrimais ir vel laimingais susitikimaid, mano sirdis jaute jog cia mano zmogus ir va rezultatas esam be galo laimingi rasau geltonai nes kai zmones paskaito ar kokia bloga akis uzmato ima ir nesisekti pradeda lotuliukas.gif
mano tipazas emocionalumas yra grynai bihter tipazas uz tai gal as ja labai suprantu ir palaikau nors aisku ne tokiam lygyje cia serialas bet jei reiktu galeciau buti lygiai tokia pati turbut todel jei dar iki siol sedeciau viena nemylima ziureciau ta seriala ir pati linguociau kaip ta ligone biggrin.gif bet dekui gyvenimu dievuliui ir likimui kad to netenka daryt ir galiu prisiglaust prie mylimo zmogaus wub.gif Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2013 11 15, 10:04)
lotuliukas.gif  thumbup.gif

Kaip smagiai suskaiciau viska prie kavos  thumbup.gif

as irgi clap.gif gathering.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 15 lapkričio 2013 - 13:42
sveikos,pliurpalės gossip.gif lotuliukas.gif
truputį ne į temą:vakar žiūrėjau detektyvą,kur nužudė turkų merginą.Tai laidojant,prie kapo duobės,ją iškėlė iš karsto,suvyniotą į maišą(tikriausiai specialus,bet vis tiek maišas)ir į duobę tokią nuleido blink.gif tai turkų toks laidojimo paprotys? g.gif
Bet siandienineje serijoje atrode, kad Behliuli tikrai nervina Bihter, o Nihat myli.
Nes kai cia SM rase, kad isiziurekit i jausmus, emocijas. As sio filmo i prieki visai nemacius. Ziurejau issiziojus siandien lotuliukas.gif Nu nemaciau as jokios meiles Bihter. Jei myleciau zmogu, tai bent jau uz kampo maloniai kalbeciau g.gif

drinks_cheers.gif aš ir jokios jo meilės neįžvelgiu schmoll.gif matau baimę ir pan.,bet tikrai ne meilę schmoll.gif apie jo nemeilę bihter aš savo nuomonės pasakymui laukiu paskutinės serijos mirksiukas.gif
Atsakyti
O man graži ta Bichter ir Behliulio meilė. wub.gif
Tik gaila,kad kad jai nelemta gyvent.Ir deja ji įskaudins daug žmonių, verysad.gif Jeigu jie abu būtų pasiryžę būt kartu ir pačioje padžioje apie tai pasakę dėdei ir visiems kitiems,nebūtų viso to kas yra dabar doh.gif Tada gal tik dėdei būtų daug skausmo,o dabar per daug pikčio,skausmo kitiems g.gif
Atsakyti
visos diskutuojam,matom meilę arba nemeilę,žiūrim per savo prizmę...bet aš niekad negrįžčiau į namus,kur nuolat matyčiau mylimąjį su kita schmoll.gif kam save kankint? "iš akių-ir iš širdies" mirksiukas.gif kaip rašė,berods Vemvet-pakentėk ir praeis mirksiukas.gif gal reiks metų,gal kelių-bet praeis...man labai atgrasus bihter vaidmuo blush2.gif vakar serijoj:bliauna ir "negaliu jų matyti laimingų"...negali susitaikyt su tuo-bėk...dar netgi gal stočiau visų ją ginančių pusėn:suklydo,įsimylėjo ne tą,bet va,išvyko-tapo tikra meilės kankine...o dabar-lieku,kankinuos ir kitus kankinu verysad.gif griaunu gyvenimus,nes jis pasirinko ne mane verysad.gif be to,pati motinėlei pripažino,jog mato,kad behliulis myli nihal ax.gif kas peržiūrėjot visą-visiškai sutinku su behliulio nuomone paskutinėje serijoje per jų pokalbį sode drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2013 11 15, 15:07)
O man graži ta Bichter ir Behliulio meilė. wub.gif
Tik gaila,kad kad jai nelemta gyvent.Ir deja ji įskaudins daug žmonių, verysad.gif Jeigu jie abu būtų pasiryžę būt kartu ir pačioje padžioje apie tai pasakę dėdei ir visiems kitiems,nebūtų viso to kas yra dabar doh.gif Tada gal tik dėdei būtų daug skausmo,o dabar per daug pikčio,skausmo kitiems g.gif

man irgi thumbup.gif
tik gaila kad si su nelaiminga pabaiga, meile ta savoka zodis ir jausmas platus ir su daug rusiu porusiu kaip jau kalbeta, man sitoji va butent ta stipri emocionali israiskinga graudulinga virpinanti deginanti kokia ir turi buti thumbup.gif na tai kam tada toks pavadinimas isvis jei tai meile nihal ir dedei lotuliukas.gif neuzdrausta jam ju mylet, uzdrausta mylet bihter ir jie kovoja su tuo draudimu ir savim ir ta meile
Papildyta:
QUOTE(audrikea @ 2013 11 15, 15:19)
,nes jis pasirinko ne mane verysad.gif be to,pati motinėlei pripažino,jog mato,kad behliulis myli nihal ax.gif  kas peržiūrėjot visą-visiškai sutinku su behliulio nuomone paskutinėje serijoje per jų pokalbį sode drinks_cheers.gif

ne jis pasirinko situacija aplinkybes parinko,,,kur jis buvo anksciau nemate nihal jis kaip moters salia saves niekada mate kaip seseri ir staiga sugalvojo kad verta patogu butu ja pamilti kokia cia meile is isskaiciavimo va cia tai nemeile tikrai ne,,,bent jau netokia
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2013 11 15, 14:05)
drinks_cheers.gif  aš ir jokios jo meilės neįžvelgiu schmoll.gif matau baimę ir pan.,bet tikrai ne meilę schmoll.gif apie jo nemeilę bihter aš savo nuomonės pasakymui laukiu paskutinės serijos mirksiukas.gif

Man tai aistra nebutinai = meile. As maciau didele aistra, gera seksa, Behliulis viska baige is savo puses, Bihter isikliopino smile.gif

As tik manau, kad jei tikrai myli, tai kaip ir rasiau, net uz kampo aki pamerktum, o ne atstuminetum zmogu g.gif

QUOTE(audrikea @ 2013 11 15, 14:19)
visos diskutuojam,matom meilę arba nemeilę,žiūrim per savo prizmę...bet aš niekad negrįžčiau į namus,kur nuolat matyčiau mylimąjį su kita schmoll.gif kam save kankint? "iš akių-ir iš širdies" mirksiukas.gif kaip rašė,berods Vemvet-pakentėk ir praeis  mirksiukas.gif gal reiks metų,gal kelių-bet praeis...man labai atgrasus bihter vaidmuo  blush2.gif vakar serijoj:bliauna ir "negaliu jų matyti laimingų"...negali susitaikyt su tuo-bėk...dar netgi gal stočiau visų ją ginančių pusėn:suklydo,įsimylėjo ne tą,bet va,išvyko-tapo tikra meilės kankine...o dabar-lieku,kankinuos ir kitus kankinu verysad.gif griaunu gyvenimus,nes jis pasirinko ne mane verysad.gif be to,pati motinėlei pripažino,jog mato,kad behliulis myli nihal ax.gif  kas peržiūrėjot visą-visiškai sutinku su behliulio nuomone paskutinėje serijoje per jų pokalbį sode drinks_cheers.gif

Matot, butu ji Lietuvoje. Eitu kasdien nuo 7 i darba, artu ir nebutu kada taip nervintis lotuliukas.gif Dabar sedi tam savo kambarelyje ir dauzo veidrodzius. Per visa diena ziuri per visus langus, stebi, klausosi, kas kur eina, tai is neturejimo ka veikti ir proteja ax.gif
Atsakyti
vat labiausiai drisciau teigti kad dar behliulis tik pats save myli daugiausiai o jei kalbant apie meile moteriai tai tik bihter daugiau niekam bet didesne meile sau ji nugalejo,,,gaila
Papildyta:
QUOTE(vemvet @ 2013 11 15, 15:33)
As tik manau, kad jei tikrai myli, tai kaip ir rasiau, net uz kampo aki pamerktum, o ne atstuminetum zmogu g.gif
Matot, butu ji Lietuvoje. Eitu kasdien nuo 7 i darba, artu ir nebutu kada taip nervintis  lotuliukas.gif Dabar sedi tam savo kambarelyje ir dauzo veidrodzius. Per visa diena ziuri per visus langus, stebi, klausosi, kas kur eina, tai is neturejimo ka veikti ir proteja  ax.gif

tai ir merke kol galejo, taip viskas ir prasidejo, ant kiekvieno kampo primerkta ir ne tik lotuliukas.gif o kai sitacija tapo nevaldoma paastrejo reikejo baigti, tai jei toliau but merkes zinojo kuo tai galejo baigtis turejo privalejo nemerkti, nes rura svilo
Papildyta:
Man tai aistra nebutinai = meile. As maciau didele aistra, gera seksa, Behliulis viska baige is savo puses, Bihter isikliopino smile.gif

del eilinio nuotykio isduoti dede, na nesiklijuoja man ir viskas,,,
o meile tai man graziausia tikriausia kai visa komplekte su visom jos sudedamosiom dalim

Papildyta:
Matot, butu ji Lietuvoje. Eitu kasdien nuo 7 i darba, artu ir nebutu kada taip nervintis  lotuliukas.gif Dabar sedi tam savo kambarelyje ir dauzo veidrodzius. Per visa diena ziuri per visus langus, stebi, klausosi, kas kur eina, tai is neturejimo ka veikti ir proteja  ax.gif

o cia teisybe reikia veiklos, nes kitaip ir stogas paciuozia net ir be meiles lotuliukas.gif is neturejimo ka veikt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 15 lapkričio 2013 - 14:47