QUOTE(vemvet @ 2013 11 14, 12:31)
Na, jei kokia bomba islistu po metu kitu - tai kaip irodysi.
Hilmis su Nihatu tik spelioja, su zvake nestovejo gi
Bet siandienineje serijoje atrode, kad Behliuli tikrai nervina Bihter, o Nihat myli.
Nes kai cia SM rase, kad isiziurekit i jausmus, emocijas. As sio filmo i prieki visai nemacius. Ziurejau issiziojus siandien
Nu nemaciau as jokios meiles Bihter. Jei myleciau zmogu, tai bent jau uz kampo maloniai kalbeciau
Vajetau ir vėl aš kišiuosi, tik nerėkit ant manęs, nu bet matau aš tą Behlülio rūpestį ir meilę.... Užkerėjo čia mane tas Behlulis su Bihter, gaila man jų abiejų, kartais daugiau Bihter, kartais dugiau Behlülio
gerai, kad tik filmas! O romano, nebus, bandau trumpint!
Na ir šiandien, visos serijos dar nežiūrejau, bet tas momentas kai Bihter sugrįžta pasidariusi abortą, argi ne nuoširdžiai jis ja susirūpino? Jei nemylėtų, manau nė motais jam būtų, o čia čiut čiut ir vos ne į jos kambarį būtų pasukęs... Netgi Adnanas, kuris turėtų tikrai myleti, gana šaltu veidu paklausė ar ji tvarkoj, ir tik smokingą liepė atsiūst, o vat, kad jos atsakymas Behlülį įtikino, man neatrodė.... Aišku vėlesnės scenos tame baliuje, atvirkščiai rodo, tačiau ir man ten jo asistavimas Nihal, bučinys į kaktą, plaukų glostymas, nu dirbtinai atrodo, nors tu ką... Nenuoširdus jis, mano akyse, su Nihal..
Oi bėda man, didelė bėda kai aš tą meilę nežinia kur įžiūriu!!
Aišku, kuo toliau tuo daugiau tu negražių, neapykantos pilnų scenų, ką gi, toks filmas, toks herojų likimas.