Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

QUOTE(fainulkina @ 2013 11 14, 13:42)
Peržiūrėtas tas jūsų filmas, nuo -iki. Iš kur toks nepakantumas kitokiai nuomonei.

Mockava, kaži kodėl jūs manote esanti protingesnė už kitus?

Man tai kaip tik jus atrodot nepakanti kitu nuomonei blush2.gif Labai jau pitki jusu postai, lyg Bihter jusu vyra viliotu, o mes tam pritartumem visos ir uz ja sirgtume biggrin.gif

Vat ir cia kazko nesupratau, prie ko cia kazkas uz kazka protingesnis? g.gif

QUOTE(audrikea @ 2013 11 14, 13:42)
oi,kiek daug pripliurpusios blink.gif  thumbup.gif
drinks_cheers.gif bet tai tegul ji kenkia jam,bet nesižemina,neslankioja kaip kokia rujojanti aplink  verysad.gif žiauriai putoju,kad moterys visad kažkokios maniakės vaizduojamos...

o čia-nusprendė kad ją myli ir vsio-lakstau uodegą pastačius aggressive.gif tik mane myli,nes aš-superinė,o jau su kita tai bus gyvenimo klaida..uch aggressive.gif  4u.gif

Va cia as su jumis labai sutinku. Na, bet nebegalejo jau ji kitaip, del to man ir gaila.

Taigi pats suoke ne karta, verke, krito ant zemes ir t.t. ir pan. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(fainulkina @ 2013 11 14, 14:06)
Tai, kad meilė būna nebūtinai aistringa.. Aplamai šeimos kurias sieja vien aistra ir geras seksas turi didesnį potencialą išsiskirti, nei šeimos kurios turi daugiau bendrų interesų ir santykiai remiasi ne tiek aistra, kiek bendra veikla, praeitimi ( čia tas atvėjis kai žmonės ilgą laiką būna paprasčiausia draugai, o po to netikėtai susituokia), bendrais interesais, netgi išskaičiavimais. Aistra - laikinas dalykas. Anksčiau ar vėliau ji praeina, kurstyk ją nekurstęs... Manau jis mylėjo Nihal, ne ta aistringąja meilės forma, bet mylėjo. Todėl ir norėjo ją globoti, neskaudinti, dėjo į ją didžiules pastangas.  Čia net ne tiek kaltė, kiek jie priaugę vienas prie kito buvo. Abu vieniši sieloje, vienas netekęs abiejų tėvų, kita motinos..

Na va, sitas jau nepiktas smile.gif
Ir su tuo as buciau linkusi sutikti.

O del Nihal, tai manau visos suprantame, kad jis ja mylejo. Kaip seseri. O tai, ka jis dare pabaigoje, tai pavadinciau skolos atidavimu ir kaltes malsinimu, saviitaiga.
Atsakyti
Nežinau, Milagra, kodėl aš tau labai pikta pasirodžiau, bet tikrai tokia nesu bigsmile.gif Dėl mano vyro ir Bihter, tai lai vilioja jei tokia egzistuoja. Jei viliojasi, tai toks ir vyras.. Nei piršto nepajudinčiau,nei keikčiausi, nei jūsų keikčiau mirksiukas.gif Aplamai nematau ko čia bartis, merginos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2013 11 14, 14:22)
Nežinau, Milagra, kodėl aš tau labai pikta pasirodžiau, bet tikrai tokia nesu  bigsmile.gif Dėl mano vyro ir Bihter, tai lai vilioja jei tokia egzistuoja. Jei viliojasi, tai toks ir vyras.. Nei piršto nepajudinčiau,nei keikčiausi, nei jūsų keikčiau  mirksiukas.gif Aplamai nematau ko čia bartis, merginos  tongue.gif

Na, labai jau kategoriskai viska sakote. Tik taip ir ne kitaip. Ir taskas.
Man, pavyzdziui, Bihter personazas labai idomus. Pati elgciausiai kitaip (zinoma, jei galeciau apakusi is meiles ar aistros biggrin.gif ), bet, ziuredama i ja, as isgyvenu visas imanomas emocijas - kartais man jos gaila, kartais del jos geda, kartais norisi papurtyti, o kartais labai gera rolleyes.gif

Nesipykstam mes cia, visos ziurim gera seriala ir pliurpiam. Ech, bobos wub.gif Ir menulyej bobos biggrin.gif Atsiprasau, tik nepagalvokite, kad ka nors noriu izeisti biggrin.gif Siaip issireiskimas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 14 lapkričio 2013 - 15:45
QUOTE(Milagra @ 2013 11 14, 16:11)
Man tai kaip tik jus atrodot nepakanti kitu nuomonei  blush2.gif Labai jau pitki jusu postai, lyg Bihter jusu vyra viliotu, o mes tam pritartumem visos ir uz ja sirgtume biggrin.gif
O del Nihal, tai manau visos suprantame, kad jis ja mylejo. Kaip seseri. O tai, ka jis dare pabaigoje, tai pavadinciau skolos atidavimu ir kaltes malsinimu, saviitaiga.

drinks_cheers.gif man taip pat atrodo.
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2013 11 14, 16:40)
Ech, bobos  wub.gif Ir menulyej bobos  biggrin.gif

Prasyciau blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai taip, bobos ir menulyje bobos.. drinks_cheers.gif lotuliukas.gif Is beleko problemą jei reikia padarysim, o jei nereikia visviena padarysim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2013 11 14, 08:47)
Tikrai taip, bobos ir menulyje bobos..  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  Is beleko problemą jei reikia padarysim, o jei nereikia visviena padarysim  lotuliukas.gif

Už bobas! thumbup.gif pletkus! gossip.gif ir draugystę! friends.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oho! biggrin.gif gossip.gif Bet Dzamile tai kaip i kara islydejo... biggrin.gif nezinau, nepatinka man tie tarnai. schmoll.gif biggrin.gif
O Bichter... doh.gif Sitaip zemintis pries ta skystakiausi... sad.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Už draugystę friends.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2013 11 14, 13:30)
Tai jei jau nori atversti svaru lapa gyvenime, tai kodel daro jis tai susitepes, lai pasipasakoja viska, ir jei atleis jam Nihal ir dede tegu burkuojasi tada abu, lai "myli" savo Nihal...o dabar, tu dink kur nori, nes tu cia atejusi i tuos namus sugriovei visa ramybe, o nei velnio, ji atejo, bet jei nebutu jis pirmas pradejes tai niekas nebutu sugriuve, bet kai jis toks mikstakiausis, tai aisku bando isnest sveikus savo pautus smile.gif

As versdama nauja lapa gyvenime, tikrai nepasakociau apie praeities nuodemes smile.gif

Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2013 11 14, 15:16)
As versdama nauja lapa gyvenime, tikrai nepasakociau apie praeities nuodemes smile.gif

Na bet siuo konkreciu atveju, tai jei jau taip kaltes jausmas kankina, tai as neisivaizduoju kaip normalu gyvenima gyvent ir nebejaust staiga tos kaltes ir dedei i akis ziuret - va , pamiegojau su tavo zmona, dabar su dukra miegu, bet as labai geras ir laimingai visi gyvenam biggrin.gif

Jei su kokia a la Elif butu, tai taip, kas praeity, tai praeity, o cia tai vis tiek viskas lieka tam paciam name ir toj pacioj seimoj, ir, ylai islindus is maiso, viskas lygiai taip pat subyres kaip kortu namelis, bet kuriuo momentu. Tai koks tas pamatas tos seimos?
Atsakyti
nu kų,atslenku papliurpt per vidurį serijos,kad neatsilikčiau nuo jūsų ax.gif lotuliukas.gif
na jau kaip norėjau šaukti šiandien beširui,kai ji virtuvėj buvo:"pasakyk jai,pagąsdink kad žinai,kad jai karūna nukristų",bet apsigalvojau,nes manau-namiškiai liktų nesupratę lotuliukas.gif lotuliukas.gif
man bihter-tai tikra ligonė blink.gif sėdi,linguoja blink.gif
Atsakyti