QUOTE(fainulkina @ 2013 11 14, 13:42)
Peržiūrėtas tas jūsų filmas, nuo -iki. Iš kur toks nepakantumas kitokiai nuomonei.
Mockava, kaži kodėl jūs manote esanti protingesnė už kitus?
Mockava, kaži kodėl jūs manote esanti protingesnė už kitus?
Man tai kaip tik jus atrodot nepakanti kitu nuomonei Labai jau pitki jusu postai, lyg Bihter jusu vyra viliotu, o mes tam pritartumem visos ir uz ja sirgtume
Vat ir cia kazko nesupratau, prie ko cia kazkas uz kazka protingesnis?
QUOTE(audrikea @ 2013 11 14, 13:42)
oi,kiek daug pripliurpusios
bet tai tegul ji kenkia jam,bet nesižemina,neslankioja kaip kokia rujojanti aplink žiauriai putoju,kad moterys visad kažkokios maniakės vaizduojamos...
o čia-nusprendė kad ją myli ir vsio-lakstau uodegą pastačius tik mane myli,nes aš-superinė,o jau su kita tai bus gyvenimo klaida..uch
bet tai tegul ji kenkia jam,bet nesižemina,neslankioja kaip kokia rujojanti aplink žiauriai putoju,kad moterys visad kažkokios maniakės vaizduojamos...
o čia-nusprendė kad ją myli ir vsio-lakstau uodegą pastačius tik mane myli,nes aš-superinė,o jau su kita tai bus gyvenimo klaida..uch
Va cia as su jumis labai sutinku. Na, bet nebegalejo jau ji kitaip, del to man ir gaila.
Taigi pats suoke ne karta, verke, krito ant zemes ir t.t. ir pan.
Papildyta:
QUOTE(fainulkina @ 2013 11 14, 14:06)
Tai, kad meilė būna nebūtinai aistringa.. Aplamai šeimos kurias sieja vien aistra ir geras seksas turi didesnį potencialą išsiskirti, nei šeimos kurios turi daugiau bendrų interesų ir santykiai remiasi ne tiek aistra, kiek bendra veikla, praeitimi ( čia tas atvėjis kai žmonės ilgą laiką būna paprasčiausia draugai, o po to netikėtai susituokia), bendrais interesais, netgi išskaičiavimais. Aistra - laikinas dalykas. Anksčiau ar vėliau ji praeina, kurstyk ją nekurstęs... Manau jis mylėjo Nihal, ne ta aistringąja meilės forma, bet mylėjo. Todėl ir norėjo ją globoti, neskaudinti, dėjo į ją didžiules pastangas. Čia net ne tiek kaltė, kiek jie priaugę vienas prie kito buvo. Abu vieniši sieloje, vienas netekęs abiejų tėvų, kita motinos..
Na va, sitas jau nepiktas
Ir su tuo as buciau linkusi sutikti.
O del Nihal, tai manau visos suprantame, kad jis ja mylejo. Kaip seseri. O tai, ka jis dare pabaigoje, tai pavadinciau skolos atidavimu ir kaltes malsinimu, saviitaiga.