Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

QUOTE(fainulkina @ 2013 11 14, 14:39)
Na ir idomios tos moterys kartais būna.. Na, paišdykavo žmogus, pakirkino bobikę, kuri pati to norėjo... Neprievartavo gi.. Suprato, kad suklydo, tai ko čia visam pasauliui skelbtis  g.gif Kam? Jei nusprendė, kad su ja ateities nebus tik šiaip pasidulkinimas, kam nutraukti ryšius su šeima  g.gif  Tik tam, kad jo meilužei negana pasirodė? Jo vietoj lygiai taip pat būčiau padariusi. Na, ne apie kiekvieną praeities nuodėmę gi mes savo vyrams burbenam.. Kas buvo - pražuvo. O kad ji nusprendė kaip savęs negerbianti moteris šlaistytis jam po akimis, nežinia ko reikalauti, argi jo čia bėdos. Gi ne kartą jai sakė, kad kartu nebebus, nežinia dėl kokių priežąsčių moteriškė atissakė patikėti. Juokinga,kai moterys mano, kad prievarta ir šantažu privers vyrą šalia jos būti. Aplamai aš Bihter matau išpaikintą mergiūkštę ir begalinius principus. Iš principo ištekėjo už senio iš pricipo, akd tik būtų viskas pagal ją ir nusibaigė..

Tik si kart isdykaudamas uzbrido ant dedes zmonos,nei vieno is ju i lova uz plauku niekas netempe.Vadinasi kalti abu.
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2013 11 14, 06:39)
Na ir idomios tos moterys kartais būna.. Na, paišdykavo žmogus, pakirkino bobikę, kuri pati to norėjo... Neprievartavo gi.. Suprato, kad suklydo, tai ko čia visam pasauliui skelbtis  g.gif Kam? Jei nusprendė, kad su ja ateities nebus tik šiaip pasidulkinimas, kam nutraukti ryšius su šeima  g.gif  Tik tam, kad jo meilužei negana pasirodė? Jo vietoj lygiai taip pat būčiau padariusi. Na, ne apie kiekvieną praeities nuodėmę gi mes savo vyrams burbenam.. Kas buvo - pražuvo. O kad ji nusprendė kaip savęs negerbianti moteris šlaistytis jam po akimis, nežinia ko reikalauti, argi jo čia bėdos. Gi ne kartą jai sakė, kad kartu nebebus, nežinia dėl kokių priežąsčių moteriškė atissakė patikėti. Juokinga,kai moterys mano, kad prievarta ir šantažu privers vyrą šalia jos būti. Aplamai aš Bihter matau išpaikintą mergiūkštę ir begalinius principus. Iš principo ištekėjo už senio iš pricipo, akd tik būtų viskas pagal ją ir nusibaigė..

g.gif nono.gif

Aš su tuo nesutinku. Čia jau nebe išpaikinimas ar vien tik principai.... Čia yra ir daugiau, ir ne tik iš Bihter pusės, o iš Behlülio taip pat. Jie abu žinojo ką daro..o kuris sakė, kad dega, bet nejaučia skausmo? Tai dabar palikt tik Bihter kentėt? Tuo labiau, kad myli? Jis bando atsiskirt, palikt Bihter, tačiau nepajėgia. Taigi ir gaunasi toks tampymasis, jų abiejų protas sako viena, širdis kita....Puolimas geriausia gynyba, taigi ir ši taktika čia taikoma taip pat..
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2013 11 14, 12:39)

Pasikartosiu, bet as manau, kad paskutinej serijoj Behliulis pats viska aiskiai pasake ka ir kam jaute ir ka jis apie viska galvoja ax.gif Ir ne taip buvo, kaip jus cia rasote smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 14, 06:56)
Pasikartosiu, bet as manau, kad paskutinej serijoj Behliulis pats viska aiskiai pasake ka ir kam jaute ir ka jis apie viska galvoja  ax.gif Ir ne taip buvo, kaip jus cia rasote smile.gif

Sutinku. drinks_cheers.gif Ten bus viskas tiesiai šviesiai pasakyta, jeigu dabar nematot iš aktorių veismu, veido išraiškų ir t.t..

Reikia visą filmą peržiūrėti, ir dar patarčiau gana įdėmiai. Tai tikrai nėra eilinis serialas kur prabėgom žiūrėdamas suprasi tikrąją filmo mintį...
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 14, 14:23)
Ha ha ha! Tikiuosi įsitrauksi! Turi pakentėt kelias serijas, mane neužkabino po pirmos, na bet toliau blush2.gif

Oas prasdedu Fatmagul ziureti, ale kadangi nemegau bihter, sunku kazkaip ziureti i ja sitam filme, na bet gal pamilsiu g.gif
Atsakyti
Kažin kiek tų serijų yra, nes jau atrodo tuoj tuoj ir vėl kas nors išlenda naujo. Dabar tikrai Bihter nebesuprantu, kam reikia meluot, kad nesilaukia, kažkas čia bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 14, 15:02)
Sutinku.  drinks_cheers.gif  Ten  bus viskas tiesiai šviesiai pasakyta, jeigu dabar nematot iš aktorių veismu, veido išraiškų ir t.t..

Reikia visą filmą peržiūrėti, ir dar patarčiau gana įdėmiai. Tai tikrai nėra eilinis serialas kur prabėgom žiūrėdamas suprasi tikrąją filmo mintį...

drinks_cheers.gif ,tik perziurejus iki galo supranti kas ir kaip.
Tik va pabaigoje as taip ir neisgirdau is jo zodzio mylejau,jis tik sake "as taip tave... as taip tave..",gal ka praleidau? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 14 lapkričio 2013 - 14:14
Peržiūrėtas tas jūsų filmas, nuo -iki. Iš kur toks nepakantumas kitokiai nuomonei. Kiekvienas kad ir tą pačią situaciją mato vis kitaip.. Na gerai, paverkė jis prie jos kapo, taipogi gailėjosi, kad ir dėdę įskaudino, kuris jį kaip sūnų augino ir kad Nihal nelaiminga padarė, ir kad pats taip įsiskaudino.. Žmogus gailėjosi, kad išviso su ja į lovą atsigulė, kad prie jos nagus prikišo.O kas jau kaip nori tas taip mato. Kaip pats ir minėjo jis žmogus, bėgantis nuo problemų, toks visada buvo, toks ir liks. Paskutiniai jo žodžiai buvo Behliul ubegaet. O ne Bihter, jei tu gyva būtum, aš į pasaulio kraštą lėkčiau, nes taip nebūtų buvę. Ji juk žinojo su kokiu žmogum susidėjo. Tai kokio stebuklo ji tikėjosi? O,kad viską darė iš principo vien dėl to, kad negali matyti jų laimingų būdama pati nelaiminga tai irgi ne iš piršto laužta. Pati motinai prisipažino raudodama ir pagalbos prašydama. Aplamai buvo ji stervova boba tokia išliko iki galo. Tikra Firdevs dukra, nors pati labai tą neigė.Labai smerkė motiną, niekino ją žemino o pati nuo jos toli nenuriedėjo. Ėjo mamelės pėdomis ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(Mockava @ 2013 11 14, 14:02)
Sutinku.  drinks_cheers.gif  Ten  bus viskas tiesiai šviesiai pasakyta, jeigu dabar nematot iš aktorių veismu, veido išraiškų ir t.t..

Mockava, kaži kodėl jūs manote esanti protingesnė už kitus? Ir dar turinti pagrindo patarimus kažkokius dalnti. Nurimkite, čia viso labo serialas... O ir vienos tiesos niekada gyvenime nebuvo ir nebus. Supranta žmonės ir filmo mintis ir nėra kvailesni už jus vien dėl to, kad tą mintį ne lygiai tokią pat kad kaip jūs matote įžiūri bigsmile.gif
Atsakyti
oi,kiek daug pripliurpusios blink.gif thumbup.gif
o grizo ponia kad pasipriesintu jam vien perskaicius tokia zinute as irgi grisciau tik sakau buciau ziauresne vaidinciau kaip jis vaidina neleisciau jam valdyt situacijos prigalvociau visko kad ji is proto vesciau, jos rankose-pilve didesnis kozeris negu jo
drinks_cheers.gif bet tai tegul ji kenkia jam,bet nesižemina,neslankioja kaip kokia rujojanti aplink verysad.gif žiauriai putoju,kad moterys visad kažkokios maniakės vaizduojamos...
QUOTE(ZyGa @ 2013 11 14, 13:44)
Dauguma varot ant Begliulio, kad babnikas, o man atrodo, kad su Nihal jis tikrai norejo pamirsti Bihter ir norejo pradeti nauja gyvenima. Juk Bihter istekejusi uz jo dedes. Nenorejo jo skaudinti ir del to nuosirdziai bande pamilti Nihal, TIK tam trukde Bichter.

drinks_cheers.gif
dar norėčiau šiek tiek paprieštarauti,berods,Mockavai g.gif :(kol viską perskaičiau,pamiršau ir kuri rašė blush2.gif )jūs rašote,kad ką daryti,jei matai kad mylimasis daro didžiausią gyvenimo klaidą?o iš kur ji gali žinot,kad Nihal jam bus klaida?o gal jis ją labai pamils ateityje?kaip gali spręsti už kitą žmogų?juk visos sutinkam,kad posakis"niekada nesakyk niekada"-labai realus...juk kartais ir pati savim negali pasitikėt,nežinai kaip pasielgsi vienoj ar kitoj situacijoj,o čia-nusprendė kad ją myli ir vsio-lakstau uodegą pastačius aggressive.gif tik mane myli,nes aš-superinė,o jau su kita tai bus gyvenimo klaida..uch aggressive.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2013 11 14, 07:42)
Mockava, kaži kodėl jūs manote esanti protingesnė už kitus? Ir dar turinti pagrindo patarimus kažkokius dalnti. Nurimkite, čia viso labo serialas... O ir vienos tiesos niekada gyvenime nebuvo ir nebus. Supranta žmonės ir filmo mintis ir nėra kvailesni už jus vien dėl to, kad tą mintį ne lygiai tokią pat kad kaip jūs matote įžiūri  bigsmile.gif

Oi, tikrai taip negalvoju! Čia tikrai daug protingesnių už mane, aš tuo įsitikinus! Aš tik papraščiausiai pasakau savo nuomonę, kaip deja ir Jūs. Taigi ir reiškiame savo nuomones čia visos, ir atsakinėjam į viena kitos komentarus. Tikrai nenoriu piršti savos niekam.... Taip tai tik filmas, geras filmas berods, jei net tokias emocijas kelia...Galia jei įžeidžiau, jei komentarus priimat asmeniškai. verysad.gif daugiau tas nepasikartos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 14 lapkričio 2013 - 14:58
fainulkina-labai pritariu jūsų išsakytai nuomonei apie bihter 4u.gif aš antrąkart žiūriu serialą,bet niekaip nerandu jai pateisinimo verysad.gif paskaitau merginų komentarus,galvoju-gal negerai ką galvoju fool.gif lotuliukas.gif bet...na niekaip nepersilaužiu ir nepakeičiu nuomonės-negaila man jos ,nors nusišauk gun_rifle.gif ax.gif

o kas dėl paskutinėje serijoje behliulio paverkimo,tai,mano nuomone,jo tikslesnis savo būsenos apibūdinimas buvo kai jie su Beširu kalbėjosi:kai po jų pokalbio beširas liepė jam paimti iš banko diską aš sutinku,kad tarp jo ir nihal nebuvo aistros,bet jis jautėsi kaltas ir...na,toje scenoje susidėlioja visi taškai ant "i" mirksiukas.gif
Atsakyti
Niekas čia neįsižeidė ir tie liūdni veidukai ne prie ko 4u.gif Merginos čia juk viso labo serialas. O tų tiesų ir požiūrių bei patirčių kiekviena skirtingų turime. Aplamai, vienokiomis akimis šį serialą žiūri tarkime 20 - metė, dar kitokiomis 30 - metė ar 40 - metė... Čia jau daugelis aspektų figūruoja. Ir pradėti patarinėti kaip kam ką žiūrėti, kad esmę pamatyti neįžeidu, o paprasčiausiai netaktiška ir neetiška. Tik tiek mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(audrikea @ 2013 11 14, 14:55)
fainulkina-labai pritariu jūsų išsakytai nuomonei apie bihter 4u.gif aš antrąkart žiūriu serialą,bet niekaip nerandu jai pateisinimo verysad.gif paskaitau merginų komentarus,galvoju-gal negerai ką galvoju fool.gif  lotuliukas.gif bet...na niekaip nepersilaužiu ir nepakeičiu nuomonės-negaila man jos ,nors nusišauk gun_rifle.gif  ax.gif

o kas dėl paskutinėje serijoje behliulio paverkimo,tai,mano nuomone,jo tikslesnis savo būsenos apibūdinimas buvo kai jie su Beširu kalbėjosi:kai po jų pokalbio beširas liepė jam paimti iš banko diską aš sutinku,kad tarp jo ir nihal nebuvo aistros,bet jis jautėsi kaltas ir...na,toje scenoje susidėlioja visi taškai ant "i" mirksiukas.gif

Tai, kad meilė būna nebūtinai aistringa.. Aplamai šeimos kurias sieja vien aistra ir geras seksas turi didesnį potencialą išsiskirti, nei šeimos kurios turi daugiau bendrų interesų ir santykiai remiasi ne tiek aistra, kiek bendra veikla, praeitimi ( čia tas atvėjis kai žmonės ilgą laiką būna paprasčiausia draugai, o po to netikėtai susituokia), bendrais interesais, netgi išskaičiavimais. Aistra - laikinas dalykas. Anksčiau ar vėliau ji praeina, kurstyk ją nekurstęs... Manau jis mylėjo Nihal, ne ta aistringąja meilės forma, bet mylėjo. Todėl ir norėjo ją globoti, neskaudinti, dėjo į ją didžiules pastangas. Čia net ne tiek kaltė, kiek jie priaugę vienas prie kito buvo. Abu vieniši sieloje, vienas netekęs abiejų tėvų, kita motinos..
Atsakyti