Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

QUOTE(ZyGa @ 2013 11 14, 12:44)
Dauguma varot ant Begliulio, kad babnikas, o man atrodo, kad su Nihal jis tikrai norejo pamirsti Bihter ir norejo pradeti nauja gyvenima. Juk Bihter istekejusi uz jo dedes. Nenorejo jo skaudinti ir del to nuosirdziai bande pamilti Nihal, TIK tam trukde Bichter.

Tai jam reikejo,is pradziu su galva galvot,kad tai jo dedes zmona mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 14, 12:35)
Tai jam reikejo,is pradziu su galva galvot,kad tai jo dedes zmona  mirksiukas.gif

Sirdziai neisakysi, isikliopino, bet poto suprato, kad toliau taip negalima. Ir bande pamirst Bichter, bet ji jo nepaleido.
Atsakyti
QUOTE(ZyGa @ 2013 11 14, 13:40)
Sirdziai neisakysi, isikliopino, bet poto suprato, kad toliau taip negalima. Ir bande pamirst Bichter, bet ji jo nepaleido.

O kas buvo "po to",jau nebeistaisysi,tai kodel uz viska atsakyti turi tik Bichter,kodel uz ju abieju nuodeme,kalta tik jinai?
Papildyta:

viena nere,teisingai pasake,jie visa filma begiojo vienas pas kita
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 14 lapkričio 2013 - 12:46
QUOTE(lauravala @ 2013 11 14, 01:01)
geras,tai prides peruku,priklijuos barzdu,bus karikatura is jo  biggrin.gif ,aciu uz nuoroda :mirksiukas:Drugelio sapna ir buvau isijungus,bet tokia prasta kokybe filmo,kad vos iziuri ,gal turit ir jo geresne kokybe kur paziuret????

Aš lygtai čia žiūrėjau ir kiek prisimenu, kokybė nebuvo tokia ir prasta..
Сон бабочки
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 14, 13:47)
Aš lygtai čia žiūrėjau ir kiek prisimenu, kokybė nebuvo tokia ir prasta..
Сон бабочки

Aciu,taip cia zymiai geresne thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 14, 05:48)
Aciu,taip cia zymiai geresne  thumbup.gif

Į sveikatą! Na net įdomu, kaip vertinsi šį fimą, aš asmeniškai kažko daugiau tikėjausi iš "Drugelio sapno"
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 14, 13:56)
Į sveikatą! Na net įdomu, kaip vertinsi šį fimą, aš asmeniškai kažko daugiau tikėjausi iš "Drugelio sapno"

jis ilgas? Tokia is manes ir vertintoja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ZyGa @ 2013 11 14, 13:40)

Po to buvo, uzuomazgos atomazga va lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 14, 05:59)
jis ilgas? Tokia is manes ir vertintoja biggrin.gif

Ne, 1.5 ar 2 valandos, jau net neprisimenu....
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 14, 11:45)
O kas buvo "po to",jau nebeistaisysi,tai kodel uz viska atsakyti turi tik Bichter,kodel uz ju abieju nuodeme,kalta tik jinai?

drinks_cheers.gif

Nepatikesit ka darau - Kuzeyju ziuriu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 14 lapkričio 2013 - 13:18
QUOTE(Milagra @ 2013 11 14, 06:14)
drinks_cheers.gif

Nepatikesit ka darau - Kuzeyju ziuriu biggrin.gif

Ha ha ha! Tikiuosi įsitrauksi! Turi pakentėt kelias serijas, mane neužkabino po pirmos, na bet toliau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 14 lapkričio 2013 - 13:25
QUOTE(ZyGa @ 2013 11 14, 12:44)
Dauguma varot ant Begliulio, kad babnikas, o man atrodo, kad su Nihal jis tikrai norejo pamirsti Bihter ir norejo pradeti nauja gyvenima. Juk Bihter istekejusi uz jo dedes. Nenorejo jo skaudinti ir del to nuosirdziai bande pamilti Nihal, TIK tam trukde Bichter.

Tai jei jau nori atversti svaru lapa gyvenime, tai kodel daro jis tai susitepes, lai pasipasakoja viska, ir jei atleis jam Nihal ir dede tegu burkuojasi tada abu, lai "myli" savo Nihal...o dabar, tu dink kur nori, nes tu cia atejusi i tuos namus sugriovei visa ramybe, o nei velnio, ji atejo, bet jei nebutu jis pirmas pradejes tai niekas nebutu sugriuve, bet kai jis toks mikstakiausis, tai aisku bando isnest sveikus savo pautus smile.gif
Atsakyti
Na ir idomios tos moterys kartais būna.. Na, paišdykavo žmogus, pakirkino bobikę, kuri pati to norėjo... Neprievartavo gi.. Suprato, kad suklydo, tai ko čia visam pasauliui skelbtis g.gif Kam? Jei nusprendė, kad su ja ateities nebus tik šiaip pasidulkinimas, kam nutraukti ryšius su šeima g.gif Tik tam, kad jo meilužei negana pasirodė? Jo vietoj lygiai taip pat būčiau padariusi. Na, ne apie kiekvieną praeities nuodėmę gi mes savo vyrams burbenam.. Kas buvo - pražuvo. O kad ji nusprendė kaip savęs negerbianti moteris šlaistytis jam po akimis, nežinia ko reikalauti, argi jo čia bėdos. Gi ne kartą jai sakė, kad kartu nebebus, nežinia dėl kokių priežąsčių moteriškė atissakė patikėti. Juokinga,kai moterys mano, kad prievarta ir šantažu privers vyrą šalia jos būti. Aplamai aš Bihter matau išpaikintą mergiūkštę ir begalinius principus. Iš principo ištekėjo už senio iš pricipo, akd tik būtų viskas pagal ją ir nusibaigė..
Atsakyti