Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

del tu aktoriu patikimo nepatikimo tai galvoju daugumai favoritai ir yra pagrindiniai o antraeiliai nervina biggrin.gif pvz mane or nervino ir madmozele ir besiras ir dzamile, bet ir ju reik reikia visu kad susidetu bendra visuma, kad madmuzele imant realiam gyvenime tokia sutiktum ji labai gera kaip zmogus per daug savo trigrasio nekiso vaikus mylejo seimai istikima buvo garbinga taktiska moteris tiek kiek jai pridera
Papildyta:
QUOTE(Kristule05 @ 2013 11 13, 20:22)

Aš neištvėrus paskutinę seriją pažiūrėjau,tai verkiau žinok blush2.gif Nors supranti kad tik filmas, blush2.gif

as ir verkiau labiausiai toj vietoj kur jos sesuo taip gailiai verke...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 13 lapkričio 2013 - 23:09
Taip aktoriai superiniai, ir ne tik - jie labai puikiai parinkti šiems vaidmenims. Negalima net įsivaizduoti kažko kito jų vietose.

Man užtat ir norisi, kad visos pamatytumėt juos ir kituose vaidmenyse. Labai tikiuosi, kad LNK bus nupirkę arba Kuzey Guney, kur Kivanč visiskai kitoks, bet vistiek nepakartojams, arba " kuo kalta Fatmagul" kur Berent Saat irgi superiniai vaidina. Šiame seriale net jos eisena tam vaidmeniui tinka tongue.gif
Atsakyti
Mane tikrai ne visi antraplaniai aktoriai nervino. Ir Madmuazele visai netrukde, super man jinai, kad ir teisuole, bet niekam i akis nelindo ir savo teisybes nebande irodineti. Ir Elif nenervino, net ir Nihato tevas nenervino. O va Nihal doh.gif Ir Beshiras doh.gif doh.gif Is pagrindiniu tai mamelei plaukus nurauciau cool.gif

As dabar esu nusitaikius i Fatmangul su Beren Saat. Su Kivanc visus serialus bandziau ziuret, bet perziurejau tik Gumus, kiti neuzkabino.

O aktoriai, be abejones, auksciausio lygio. Ir tarpusavio chemija auksciausio lygio biggrin.gif
Na, neveltui brangiausiai apmokami aktoriai Turkijoje ax.gif

Paziuresim kaip Kivanc seksis Oskaruose. Galetu jau plaukt i tarptautinius vandenis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 14, 00:31)

As dabar esu nusitaikius i Fatmangul su Beren Saat. Su Kivanc visus serialus bandziau ziuret, bet perziurejau tik Gumus, kiti neuzkabino.

O aktoriai, be abejones, auksciausio lygio. Ir tarpusavio chemija auksciausio lygio biggrin.gif
Na, neveltui brangiausiai apmokami aktoriai Turkijoje  ax.gif

Paziuresim kaip Kivanc seksis Oskaruose. Galetu jau plaukt i tarptautinius vandenis  rolleyes.gif

As bandziau ziuret Kuzeju,bet nesiseka,kokybe biski nervina filmu,ir ten Behliulis toks kuuuudas kudas biggrin.gif ,o Fatmagul gal turit rusu klba?
Atsakyti
aj va kas man pirma pagal grozi sitam seriale buvo tai ta paskutine behliulo pana, tas modelis, paskui bihter plius jos charizma visa uzvaldo isvis , o va paskutinej serijoj man savotiskai graziu bruozu ir nihal isties, tik ne visad ja grazia atskleisdavo vietom man ji grazi vietom tokia 50 ant 50 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 13 lapkričio 2013 - 23:45
QUOTE(Elenna @ 2013 11 14, 00:44)
aj va kas man pirma pagal grozi sitam seriale buvo tai ta paskutine behliulo pana, tas modelis,  paskui bihter plius jos charizma visa uzvaldo isvis , o va paskutinej serijoj man savotiskai graziu bruozu ir nihal isties, tik ne visad ja grazia atskleisdavo vietom man ji grazi vietom tokia 50 ant 50 biggrin.gif

Nihal grazi man buvo tik pirmosiose serijose,paskui kazkaip isblanko schmoll.gif ikyrejo,uzkniso..... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 13, 23:42)
As bandziau ziuret Kuzeju,bet nesiseka,kokybe biski nervina filmu,ir ten Behliulis toks kuuuudas kudas  biggrin.gif ,o Fatmagul gal turit rusu klba?

Drugelio sapne dar kudesnis. Ten jis vaidina tuberkulioze serganti, tai specialiai labai daug svorio numete ruosdamasis tam vaidmeniui.

O tam naujam, kur dabar ruosiamasi filmuoti, tai man keistas apskritai pasirinkimas aktoriaus. Maza juodaplauki totoriu vaidins Kivanc biggrin.gif Aukstas melynu akiu blondinas biggrin.gif Skaiciau, kad dabar filmavimo grupe yra jo ivaizdzio paieskose. Idomu ka is jo nulipdys doh.gif Nu duotu akis paganyt kaip i Behliuli ir visiems gerai butu biggrin.gif

Fatmangul yra CIA

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 14, 01:23)
O tam naujam, kur dabar ruosiamasi filmuoti, tai man keistas apskritai pasirinkimas aktoriaus. Maza juodaplauki totoriu vaidins Kivanc biggrin.gif Aukstas melynu akiu blondinas biggrin.gif Skaiciau, kad dabar filmavimo grupe yra jo ivaizdzio paieskose. Idomu ka is jo nulipdys  doh.gif Nu duotu akis paganyt kaip i Behliuli ir visiems gerai butu biggrin.gif

Fatmangul yra CIA

geras,tai prides peruku,priklijuos barzdu,bus karikatura is jo biggrin.gif ,aciu uz nuoroda :mirksiukas:Drugelio sapna ir buvau isijungus,bet tokia prasta kokybe filmo,kad vos iziuri ,gal turit ir jo geresne kokybe kur paziuret????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 14 lapkričio 2013 - 08:08
QUOTE(Milagra @ 2013 11 13, 23:31)

Gal radai su rusisku vertimu be titru? Nes manes kiti irgi neuzkabino, sis gal patiks. Bandziau ziuret, bet titrai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 11 14, 08:16)
Gal radai su rusisku vertimu be titru? Nes manes kiti irgi neuzkabino, sis gal patiks. Bandziau ziuret, bet titrai  doh.gif

Ne, nera jo su igarsinimu, su titrais ir tai tik 35 serijos kolkas. As ziurejau su kazkokiais kroatiskais ar slovakiskais titrais doh.gif biggrin.gif Va tai ir parodo mano nuprotejimo lygi lotuliukas.gif

Lauravala, drugelis buvo idetas anksciau vkontakte neblogos kokybes, bet dabar nebeveikia nuoroda.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 14, 10:09)
Lauravala, drugelis buvo idetas anksciau vkontakte neblogos kokybes, bet dabar nebeveikia nuoroda.

Aiskuma mirksiukas.gif
Atsakyti
Dauguma varot ant Begliulio, kad babnikas, o man atrodo, kad su Nihal jis tikrai norejo pamirsti Bihter ir norejo pradeti nauja gyvenima. Juk Bihter istekejusi uz jo dedes. Nenorejo jo skaudinti ir del to nuosirdziai bande pamilti Nihal, TIK tam trukde Bichter.
Atsakyti