Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

QUOTE(Elenna @ 2013 11 13, 18:21)

anas serials savaitgaliais man irgi nelabai nzn paziuriu kaire akim kai papuola ale juokingi ma te tie sultonai negaliu biggrin.gif

Ale gerai būtų būti sultone ir tokį vyrų haremą laikyti ax.gif thumbup.gif
QUOTE(Elenna @ 2013 11 13, 18:46)

kazi verksiu  g.gif jauciu zliumbsiu kaip kazi kas  verysad.gif

Aš neištvėrus paskutinę seriją pažiūrėjau,tai verkiau žinok blush2.gif Nors supranti kad tik filmas, blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2013 11 13, 19:22)
Aš neištvėrus paskutinę seriją pažiūrėjau,tai verkiau žinok blush2.gif Nors supranti kad tik filmas, blush2.gif

Aš jau du kart žiūrėjau ir abu kartus verkiau doh.gif nors šiaip rusiškai ne viską ir supratau-tai kas bus kai per LNK su vertimu žiūrėsiu cray.gif ir šiaip būna seriale tokių momentų, kad ašaros kaupiasi-mane labai žiūriu ta liūdnoji muzika veikia... šita
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocosinė: 13 lapkričio 2013 - 20:03
QUOTE(Mockava @ 2013 11 13, 18:14)
O manęs kažkaip nekabina... Bandžiau iš pradžių rusų kalba, tačiau kai LNK pradëjo reklamuoti, nusprendžiau lauksiu ... Vėl pradėjau per LNK, tačiau kažkodėl "neapsirgau", gal kad kažkur pasamonėj knibžda mintis, kad turėsiu "atiduoti" šiam serialui kelis metus, kad jį visą pamatyti? Nežinau.... Aktoriai lyg ir geri, veiksmas įdomus, tačiau kažkas gal su manim ne taip?  lotuliukas.gif

QUOTE(oziarage @ 2013 11 13, 18:29)
Manęs irgi, kažkoks ištemptas jis man...

Kai sita pradejo rodyti, as ziurejau vien del to, kad SM rase ji, kad geras.
DA irgi geras 4u.gif

Ir visai neistemptas, ten jau maziausiai 5 metu veiksma parode smile.gif

Kaip rasti siandienine serija? Radau 68 internete, bet ten kazkokia visai ne i tema. Gal kitaip skaiciuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2013 11 13, 21:19)

Kaip rasti siandienine serija? Radau 68 internete, bet ten kazkokia visai ne i tema. Gal kitaip skaiciuoja? g.gif

As kur ziurejau,tai ten buvo 158 serijos
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 13, 14:27)
O man jis nelabai prilipo  g.gif ,tas aktoriu man kaip Onuras labiau ziurejosi,ir moteryte nieko gero tame filme  schmoll.gif

drinks_cheers.gif net neziuriu jo
Papildyta:
visos l. puola berliuli...bet dab ziuriu dar karta is naujo rusiskai...jo klaida ,kad jis pirmas pabuciavo bichter...bet po to gailejos, stenges , valdes...net duris rakinosi(iki pasimylejimo cia netgi biggrin.gif ),,,bichter visur ji persekiojo, o jis nesugebejo atsispirt...

kaip bebutu nerealus filmas... l. grazi bichter, su charakteriu ir t.t
Adnano visai man negaila...(Bichter atzvilgiu) jam turejo but geda ir siulyt vedybas tokiai jaunai merginai..
labiausiai uzknisantys aktoriai:Besiras, dzemil, marmozele ir nichal.
Papildyta:
o man graudziausia serialo vieta(neskaitant paskutines serijos), tas balius ..kur Berliulis atejo trumpais plaukais pirmakart su Nichal. Toks patenkintas, ssisiepes, o Bichter taip kentejo, atrodo buvo skaudu kartu su ja...ir ta muzika verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sermuksnelis: 13 lapkričio 2013 - 22:02
paziurejau pora paskutiniu seriju, dabar ramiai galesiu po viena lt ziuret nes rusu ne bum bum , tik paveiksliukus supratau, pagrindine minti bet noris visko pazodziui
o bihter kiek pagiru negailesiu vaidina super talentas 4u.gif taip perteikia tos mimikos tas zvilgnis gudrus ir skvarbus, neprasauta su sia aktore drinks_cheers.gif labai man ji grazi ypac pakutineje serijoj tais slapiais plaukais (tik nesupratau kai ji nugriuna nerodo kad pultu prie jos isvis nerodo taip kaip nukirsta nera ir viskas,,,)
Papildyta:
QUOTE(sermuksnelis @ 2013 11 13, 23:01)
drinks_cheers.gif net neziuriu jo
Papildyta:
Adnano visai man negaila...(Bichter atzvilgiu) jam turejo but geda ir siulyt vedybas tokiai jaunai merginai..
labiausiai uzknisantys aktoriai:Besiras, dzemil, marmozele ir nichal.
Papildyta:
o man graudziausia serialo vieta(neskaitant paskutines serijos), tas balius ..kur Berliulis atejo trumpais plaukais pirmakart su Nichal. Toks patenkintas, ssisiepes, o Bichter taip kentejo, atrodo buvo skaudu kartu su ja...ir ta muzika verysad.gif

drinks_cheers.gif tiesa kaip norejo jaunos ta ir gavo, o kaip is galo supratu jam vos ne tas pats,,, su madmuzle laimingi iskeliavo, reikejo senai imt ta aukle ir svio thumbup.gif
gerai daugiau neberasau apie pabaiga nieko cool.gif
o behliulis ir bihter abu vienodai viens paskui kita begiojo, jei ne vienas tai kitas mano akim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 11 13, 23:19)
paziurejau pora paskutiniu seriju, dabar ramiai galesiu po viena lt ziuret nes rusu ne bum bum , tik paveiksliukus supratau, pagrindine minti bet noris visko pazodziui
o bihter kiek pagiru negailesiu vaidina super talentas  4u.gif  taip perteikia tos mimikos tas zvilgnis gudrus ir skvarbus, neprasauta su sia aktore  drinks_cheers.gif labai man ji grazi ypac pakutineje serijoj tais slapiais plaukais (tik nesupratau kai ji nugriuna nerodo kad pultu prie jos isvis nerodo taip kaip nukirsta nera ir viskas,,,)
Papildyta:

drinks_cheers.gif  tiesa kaip norejo jaunos ta ir gavo, o kaip is galo supratu jam vos ne tas pats,,, su madmuzle laimingi iskeliavo, reikejo senai imt ta aukle ir svio  thumbup.gif
gerai daugiau neberasau apie pabaiga nieko  cool.gif
o behliulis ir bihter abu vienodai viens paskui kita begiojo, jei ne vienas tai kitas mano akim  blush2.gif

Del Bichter ir as pritariu drinks_cheers.gif ,o jau tos zalios akys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 13, 23:22)
Del Bichter ir as pritariu  drinks_cheers.gif ,o jau tos zalios akys  bigsmile.gif

mano irgi zalios biggrin.gif kazi ka jos reiskia, aistringa meile mazu g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 11 13, 23:34)
mano irgi zalios  biggrin.gif  kazi ka jos reiskia, aistringa meile mazu  g.gif  lotuliukas.gif

mano irgi zalios,bet tikriausiai ne tokios grazios,reiskia gudrios lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 13 lapkričio 2013 - 22:48
Bichter labai grazi , net be makiazo ideali smile.gif gaila man jos, baigiu susitapatint su jos personazu biggrin.gif
Seriale palaikau tik ja, ji auka visame tame , o prie tevo kapo ja kaip matau, is vis asaros liejasi upeliais verysad.gif ziauriai vienisa , nesuprasta .. as ir gi i kapines einu paverkt verysad.gif o ir kapas jos tevo ne koks, piktzolem apauges, motinele, nei dukros nesugeba sutvarkyt, bent jau nusamdytu ka nors,kaip pagalvoji..ai as nestabili turbut, kaip ir ponios Ferdefs dukra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 13, 23:44)
mano irgi zalios,bet tikriausiai ne tokios grazios,reiskia gudrios  lotuliukas.gif

mano tai naglos greiciausiai bus galvoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 11 13, 23:57)
mano tai naglos greiciausiai bus galvoju  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti