QUOTE(vyturys @ 2013 11 13, 18:34)
Man šis filmas tai labai jaudinantis su sukrečiančia pabaiga. Kas savo gyvenime susidūrė nors su kiek panašia situacija, tas labai gerai suvokia kokie žiaurūs ir skausmingi tokie santykiai....aišku beveik visada be geros pabaigos.
Dabar jau gailiuosi, kad pažiūrėjau paskutinę šio filmo seriją.... .
Labai gaila man abiejų....
Kartais kažkokių dalykų nutylėjimas, padeda išvengti didelių nelaimių. Kaip ir šiame filme....jeigu kažkas nebūtų norėję vaidinti didelių teisuolių, įvykiai būtų pasisukę kitaip.
P.S. Beiliulis kaip ir dauguma vyrų, neapsisprendėlis, bailus....pinigai jam užėmė didelę reikšmę visose peripetijose.
Dabar jau gailiuosi, kad pažiūrėjau paskutinę šio filmo seriją.... .
Labai gaila man abiejų....
Kartais kažkokių dalykų nutylėjimas, padeda išvengti didelių nelaimių. Kaip ir šiame filme....jeigu kažkas nebūtų norėję vaidinti didelių teisuolių, įvykiai būtų pasisukę kitaip.
P.S. Beiliulis kaip ir dauguma vyrų, neapsisprendėlis, bailus....pinigai jam užėmė didelę reikšmę visose peripetijose.
Papildyta:
QUOTE(Elenna @ 2013 11 13, 18:38)
ale dabar pagalvojau kad jie abu vienodai viduj kencia abu vienodai nerime baimej,,,tik kiauta sarva uzsideda, o viduj kancia gili. ta isorine apgaule neilgai truks, kazkada zmogus nebeistveria ir sprogsta visos kaukes dingsta idomu kaip bus toliau vis idmiau su kiekviena serija
Tai jau tikrai, kad sprogsta Sprogs ir cia, su dideliu trenksmu