Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

QUOTE(vyturys @ 2013 11 13, 18:34)
Man šis filmas tai labai jaudinantis su sukrečiančia pabaiga. Kas savo gyvenime susidūrė nors su kiek panašia situacija, tas labai gerai suvokia kokie žiaurūs ir skausmingi tokie santykiai....aišku beveik visada be geros pabaigos.
Dabar jau gailiuosi, kad pažiūrėjau paskutinę šio filmo seriją.... schmoll.gif.
Labai gaila man abiejų....
Kartais kažkokių dalykų nutylėjimas, padeda išvengti didelių nelaimių. Kaip ir šiame filme....jeigu kažkas nebūtų norėję vaidinti didelių teisuolių, įvykiai būtų pasisukę kitaip.
P.S. Beiliulis kaip ir dauguma vyrų, neapsisprendėlis, bailus....pinigai jam užėmė didelę reikšmę visose peripetijose.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Elenna @ 2013 11 13, 18:38)
ale dabar pagalvojau kad jie abu vienodai viduj kencia abu vienodai nerime baimej,,,tik  kiauta sarva uzsideda, o viduj kancia gili.  ta isorine apgaule neilgai truks, kazkada zmogus nebeistveria ir sprogsta visos kaukes dingsta idomu kaip bus toliau vis idmiau su kiekviena serija

Tai jau tikrai, kad sprogsta biggrin.gif Sprogs ir cia, su dideliu trenksmu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 11 13, 11:38)
ale dabar pagalvojau kad jie abu vienodai viduj kencia abu vienodai nerime baimej,,,tik  kiauta sarva uzsideda, o viduj kancia gili.  ta isorine apgaule neilgai truks, kazkada zmogus nebeistveria ir sprogsta visos kaukes dingsta idomu kaip bus toliau vis idmiau su kiekviena serija

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
Mockava, va pagal sita romana filmas http://www.idefix.co...TIX7S7SWLWNUFUB

Va tokio vaizdelio bijau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 13 lapkričio 2013 - 18:43
QUOTE(Milagra @ 2013 11 13, 11:37)

Turku kalba radau ir issiverciau su googlu biggrin.gif Kad filmuojasi su Farah Zeynep Abdulah seriale Kurt Seyt & Shura, veiksmas carinej Rusijoj vyksta, paskui persikelia i Turkija. Bijau, kad Kivanc barzdos kokios baisios neuzaugintu  lotuliukas.gif

Vajetau! Tegul net nebando! Aš jau to jam nedovanosiu! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 13, 19:37)
Paskaitykit Cia
lotuliukas.gif Bent jau kas liecia supratima apie si seriala tia tikrai biggrin.gif

jezusmarija kaip gaila,,bet dabar kaip suprantu dar ne,,,nes alkoholio vengia, behliulis ja bando ant to dar ziuriu ,,,
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2013 11 13, 19:40)
drinks_cheers.gif
Papildyta:

Tai jau tikrai, kad sprogsta biggrin.gif Sprogs ir cia, su dideliu trenksmu  unsure.gif

kazi verksiu g.gif jauciu zliumbsiu kaip kazi kas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 13, 11:41)

user posted image

Neduok Die! Kivanč! Prašau to nedaryk! Jo visą žavesį ta barzda užgožtų! Bet ant romano viršelio, lyg be barzdos tas vyriškis, taigi viltis yra, kad ir Kivančo režisieriai nesugadins... Aš tikiuosi ši nuotrauka iš tų laikų kai jis barzda dėl "Ezel" ar koks ten tas serials buvo, užsiauginęs buvo.
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 13, 18:48)
Neduok Die! Kivanč! Prašau to nedaryk! Jo visą žavesį ta barzda užgožtų! Bet ant romano viršelio, lyg be barzdos tas vyriškis, taigi viltis yra, kad ir Kivančo režisieriai nesugadins... Aš tikiuosi ši nuotrauka iš tų laikų kai jis barzda dėl "Ezel" ar koks ten tas serials buvo, užsiauginęs buvo.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Prisidedu prie prasymo biggrin.gif

Kadangi rusai, mano akimis ziurint, tikrai ne patys zavingiausi vyrai pasaulyje, o ypac caro laikais, tai bijau, kad gali but ne kas... O ir pamacius sita foto, panasu, kad ne man vienai taip atrodo g.gif As jauciu alergija tokioms barzdoms scare.gif Siaubas kazkoks.

Ezelyje jo kitokia barzda buvo, labiau kudlota biggrin.gif Ir,kaip psichopatui, tai visai gerai buvo. Toks baisuoklis visom prasmem biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 13 lapkričio 2013 - 18:55
QUOTE(Milagra @ 2013 11 13, 19:41)

user posted image

blink.gif blink.gif ......... lotuliukas.gif
Atsakyti
nzn is galvos neiseina taip isijauciua i bihter role lotuliukas.gif
bet jei mane taip pradedu zeminnt ar kaip saket stumdyt turbut neistverciau ir pasakyciua visa tiesa, ka ji prarastu daugiau nei prarado o vat behliuliui butu saltas dusas, ka ten dusas lava pradedu teket lotuliukas.gif
isvada kad maziau nervu kainuotu tai pirma ir paskutine serija reik paziuret lotuliukas.gif tai kas man nori atsiust kur tai paziuret ir buciau rami ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 13 lapkričio 2013 - 19:02
as irgi jos vietoje jau buciau viska prisipazinusi,taip ar taip jau prarasti nebeturi ko.sugriauciau jam gyvenima ramia sazine.o ypac stipriai myledama ir kentedama galeciau tikrai taip padaryti.ui neduok dieve lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 11 13, 18:59)
nzn is galvos neiseina taip isijauciua i bihter role  lotuliukas.gif
bet jei mane taip pradedu zeminnt ar kaip saket stumdyt turbut neistverciau ir pasakyciua visa tiesa, ka ji prarastu daugiau nei prarado o vat behliuliui butu saltas dusas, ka ten dusas lava pradedu teket  lotuliukas.gif
isvada kad maziau nervu kainuotu tai pirma ir paskutine serija reik paziuret  lotuliukas.gif tai kas man nori atsiust kur tai paziuret ir buciau rami  ax.gif  biggrin.gif

Taigi atsakiau Jums i zinute mirksiukas.gif
Cia ziurejau http://videozal.net/...009-onlayn.html

Bet yra tikrai daugiau puslapiu, kur galima paziureti. Iveskite i Google Zapretnaya lyubov online ir ismes. Rusiskai, zinoma. Kitom kalbom nezinau ar yra.
Papildyta:
QUOTE(ssilvanija @ 2013 11 13, 19:07)
as irgi jos vietoje jau buciau viska prisipazinusi,taip ar taip jau prarasti nebeturi ko.sugriauciau jam gyvenima ramia sazine.o ypac stipriai myledama ir kentedama galeciau tikrai taip padaryti.ui neduok dieve lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Uch kaip man patinka, kai moteros realiai pradejo savo jausmus reiksti biggrin.gif
Butent tokie jausmai, mano galva, ir uzplusta panasiose situacijose. Retai kad kita zanda atsuka ir leidzia ji talzyti Nes kuo didesne meile, tuo ir skausmas, ir neapykanta, ir isiutis didesnis. Bihter tikrai dar labai tvardesi.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 13, 20:10)
Taigi atsakiau Jums i zinute  mirksiukas.gif
Cia ziurejau http://videozal.net/...009-onlayn.html

Bet yra tikrai daugiau puslapiu, kur galima paziureti. Iveskite i Google Zapretnaya lyubov online ir ismes. Rusiskai, zinoma. Kitom kalbom nezinau ar yra.
Papildyta:

Uch kaip man patinka, kai moteros realiai pradejo savo jausmus reiksti biggrin.gif
Butent tokie jausmai, mano galva, ir uzplusta panasiose situacijose. Retai kad kita zanda atsuka ir leidzia ji talzyti Nes kuo didesne meile, tuo ir skausmas, ir neapykanta, ir isiutis didesnis. Bihter tikrai dar labai tvardesi.

aciu labai, ot priezliba nemaciau doh.gif blink.gif lotuliukas.gif
ale taip baisu ziuret toks pat jausmas kaip pirma syk su vyru i lova gulant lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 13 lapkričio 2013 - 19:13