QUOTE(Mockava @ 2013 11 13, 19:14)
O jeigu matai ir žinai, kad tavo mylimas žmogus daro diddžiausią savo gyvenimo klaidą irgi negrįžtum? Aš tikriausiai grįžčiau, bandyčiau viska kas įmanoma. Nors sako reikia paleisti, kad pas tave sugrįžtu, bet įsivaizduojat, kaip tai sunku padaryti? Atstumai, kiekviena minutė žudo... Nors žinoma, čia itakojo ir keršto troškimas. Kai jausmai užvaldo, blaiviai negalvoji..
O man nors ir neskanu, kad jis su Nihal permiegojo, bet visiškai jos negaila! Gi tai buvo jos pasirinkimas, ji to norėjo, ne jis. Jei Behlulis būtų ja atstūmęs, jis būtų ją labai įžeidęs, nemanau, kad jokie paaiškinimai Nihal, kad jis ją gerbia ir t.t būtų ją paguodę. Panelė gerai žinojo ko nori, ir jis jai tą davė. Tuo labiau jis galėjo isitikinti, kad deja jis Nihal kaip moters tikrai nemyli....
Papildyta:
O manęs kažkaip nekabina... Bandžiau iš pradžių rusų kalba, tačiau kai LNK pradëjo reklamuoti, nusprendžiau lauksiu ... Vėl pradėjau per LNK, tačiau kažkodėl "neapsirgau", gal kad kažkur pasamonėj knibžda mintis, kad turėsiu "atiduoti" šiam serialui kelis metus, kad jį visą pamatyti? Nežinau.... Aktoriai lyg ir geri, veiksmas įdomus, tačiau kažkas gal su manim ne taip?
O man nors ir neskanu, kad jis su Nihal permiegojo, bet visiškai jos negaila! Gi tai buvo jos pasirinkimas, ji to norėjo, ne jis. Jei Behlulis būtų ja atstūmęs, jis būtų ją labai įžeidęs, nemanau, kad jokie paaiškinimai Nihal, kad jis ją gerbia ir t.t būtų ją paguodę. Panelė gerai žinojo ko nori, ir jis jai tą davė. Tuo labiau jis galėjo isitikinti, kad deja jis Nihal kaip moters tikrai nemyli....
Papildyta:
O manęs kažkaip nekabina... Bandžiau iš pradžių rusų kalba, tačiau kai LNK pradëjo reklamuoti, nusprendžiau lauksiu ... Vėl pradėjau per LNK, tačiau kažkodėl "neapsirgau", gal kad kažkur pasamonėj knibžda mintis, kad turėsiu "atiduoti" šiam serialui kelis metus, kad jį visą pamatyti? Nežinau.... Aktoriai lyg ir geri, veiksmas įdomus, tačiau kažkas gal su manim ne taip?
nu jo su tuo sutinku kad jin juk pati jo ir pasiprase man jos ir negaila istikro tik pikta ant behliulio kad jis va toks rupuze visgi ir kad veidmainis naudojas ja visom prasmem kad isliptu pats is balos sausas kad veikt butu ka ir bihter panervuot
anas serials savaitgaliais man irgi nelabai nzn paziuriu kaire akim kai papuola ale juokingi ma te tie sultonai negaliu