Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

QUOTE(Mockava @ 2013 11 13, 19:14)
O jeigu matai ir žinai, kad tavo mylimas žmogus daro diddžiausią savo gyvenimo klaidą irgi negrįžtum? Aš tikriausiai grįžčiau, bandyčiau viska kas įmanoma. Nors sako reikia paleisti, kad pas tave sugrįžtu, bet įsivaizduojat, kaip tai sunku padaryti? Atstumai, kiekviena minutė žudo... Nors žinoma, čia itakojo ir keršto troškimas. Kai jausmai užvaldo, blaiviai negalvoji..

O man nors ir neskanu, kad jis su Nihal permiegojo, bet visiškai jos negaila! Gi tai buvo jos pasirinkimas, ji to norėjo, ne jis. Jei Behlulis būtų ja atstūmęs, jis būtų ją labai įžeidęs, nemanau, kad jokie paaiškinimai Nihal, kad jis ją gerbia ir t.t būtų ją paguodę. Panelė gerai žinojo ko nori, ir jis jai tą davė. Tuo labiau jis galėjo isitikinti, kad deja jis Nihal kaip moters tikrai nemyli....
Papildyta:

O manęs kažkaip nekabina... Bandžiau iš pradžių rusų kalba, tačiau kai LNK pradëjo reklamuoti, nusprendžiau lauksiu ... Vėl pradėjau per LNK, tačiau kažkodėl "neapsirgau", gal kad kažkur pasamonėj knibžda mintis, kad turėsiu "atiduoti" šiam serialui kelis metus, kad jį visą pamatyti? Nežinau.... Aktoriai lyg ir geri, veiksmas įdomus, tačiau kažkas gal su manim ne taip?  lotuliukas.gif

nu jo su tuo sutinku kad jin juk pati jo ir pasiprase lotuliukas.gif man jos ir negaila istikro biggrin.gif tik pikta ant behliulio kad jis va toks rupuze visgi biggrin.gif ir kad veidmainis naudojas ja visom prasmem kad isliptu pats is balos sausas kad veikt butu ka ir bihter panervuot
anas serials savaitgaliais man irgi nelabai nzn paziuriu kaire akim kai papuola ale juokingi ma te tie sultonai negaliu biggrin.gif
Atsakyti
Man kaip tik tie senoviniai nepatinka ir visai nekabina. Del to pikta, kad Kivanc, kaip suprantu, kazkokiam irgi senoviniam dabar filmuojasi, o dar Rusijoj, tai jau nebus i ka ziuret biggrin.gif

Mockava, as perskaitau tavo postus ir pagalvoju vis ar cia as rasiau ar kazkas kitas biggrin.gif Nu lygiai taip pat galvoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2013 11 13, 11:18)
o man tokie istoriniai  tinka  drinks_cheers.gif  dvarai, rumai, valdovai, haremas,  kazkaip idomu  thumbup.gif  net MB prisedes paspokso

O taip, ir man įdomu, karts nuo karto pasižiūriu, seku, tačiau nesergu kaip kad "Uždraustos meilės" ar "Kuzey Guney" ligom sirgau... Negalėjau sustoti, knisaus visur, kad tik greičiau apžiūrėčiau, sužinot kas gi toliau bus... Šis manęs taip neveikia... Nepasigendu praleistos serijos....
Atsakyti
O man šiandien geriausia buvo, kai Biulentas visai nekaltai, nuoširdžiai, nieko blogo nenorėdamas pasakė Behliuliui: "nusiramink, gi ne tau juo rūpintis reikės" thumbup.gif Net prunkštelėjau hihihi.gif
Atsakyti
kam negaila ir kas mate man i privata gal galit parasykit kaip bus su tuo jos nestumu taip noretus bihliuli matyt sugniuzdyta taip kaip jis gniuzdo bihter vakar trumpuose tuose filmukuose pamaciau kazkiek,,,tegul jaucia kalte,,,
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 13, 11:22)
Man kaip tik tie senoviniai nepatinka ir visai nekabina. Del to pikta, kad Kivanc, kaip suprantu, kazkokiam irgi senoviniam dabar filmuojasi, o dar Rusijoj, tai jau nebus i ka ziuret biggrin.gif

Mockava, as perskaitau tavo postus ir pagalvoju vis ar cia as rasiau ar kazkas kitas biggrin.gif Nu lygiai taip pat galvoju  ax.gif

lotuliukas.gif vadinas mes viena už kitą laisvai mąstyt ir rašyt galim! Kaip smagu bendraminčių turet!!!

O kur apie Kivanč tą info radai? Kažkur rusiskai? Aš kažkaip angliškai aną dien žiūrėjau, nieko neaptikau?
Atsakyti
QUOTE(dzhiedre @ 2013 11 13, 19:23)
O man šiandien geriausia buvo, kai Biulentas visai nekaltai, nuoširdžiai, nieko blogo nenorėdamas pasakė Behliuliui: "nusiramink, gi ne tau juo rūpintis reikės"  thumbup.gif  Net prunkštelėjau  hihihi.gif

geras sita praleidau kazkaip nenugirdau,,, lotuliukas.gif
kaip ir vakar ta tarpa kai motinele kalbejos su ta sesele ir isgavo kad bihter laukias? kaip ten buvo? ir kaip baiges ta senesne serija kai besiras atleke to filmuko atsiimt? ar mate ta fima bihter seses vyras?
kike serij isivis yra snd 68 buvo
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 13, 19:14)
O manęs kažkaip nekabina... Bandžiau iš pradžių rusų kalba, tačiau kai LNK pradëjo reklamuoti, nusprendžiau lauksiu ... Vėl pradėjau per LNK, tačiau kažkodėl "neapsirgau", gal kad kažkur pasamonėj knibžda mintis, kad turėsiu "atiduoti" šiam serialui kelis metus, kad jį visą pamatyti? Nežinau.... Aktoriai lyg ir geri, veiksmas įdomus, tačiau kažkas gal su manim ne taip?  lotuliukas.gif

Manęs irgi, kažkoks ištemptas jis man...
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 11 13, 11:28)
geras sita praleidau kazkaip nenugirdau,,,  lotuliukas.gif
kaip ir vakar ta tarpa kai motinele kalbejos su ta sesele ir isgavo kad bihter laukias? kaip ten buvo? ir kaip baiges ta senesne serija kai besiras atleke to filmuko atsiimt? ar mate ta fima bihter seses vyras?
kike serij isivis yra snd 68 buvo

Apie vakar iš ankstesnio žiurėjimo neprisimenu atsakymo, o vakar nemačiau... Ar tu apie tai kad motina paskambino Adnanui ir pasakė kad Bihter laukiasi? O del Beširo, jis pamelavo kad ten jo ligos istorija, ar plaučių nuotraukos, na panašiai, ir suspėjo diską paimti, taigi Nihatas nežino kas ten buvo...

Iš viso 80 serjų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 13 lapkričio 2013 - 18:39
Man šis filmas tai labai jaudinantis su sukrečiančia pabaiga. Kas savo gyvenime susidūrė nors su kiek panašia situacija, tas labai gerai suvokia kokie žiaurūs ir skausmingi tokie santykiai....aišku beveik visada be geros pabaigos.
Dabar jau gailiuosi, kad pažiūrėjau paskutinę šio filmo seriją.... schmoll.gif.
Labai gaila man abiejų....
Kartais kažkokių dalykų nutylėjimas, padeda išvengti didelių nelaimių. Kaip ir šiame filme....jeigu kažkas nebūtų norėję vaidinti didelių teisuolių, įvykiai būtų pasisukę kitaip.
P.S. Beiliulis kaip ir dauguma vyrų, neapsisprendėlis, bailus....pinigai jam užėmė didelę reikšmę visose peripetijose.
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 11 13, 18:26)
kam negaila ir kas mate man i privata gal galit parasykit kaip bus su tuo jos nestumu taip noretus bihliuli matyt sugniuzdyta taip kaip jis gniuzdo bihter vakar trumpuose tuose filmukuose pamaciau kazkiek,,,tegul jaucia kalte,,,

Paskaitykit Cia

QUOTE(Mockava @ 2013 11 13, 18:28)
lotuliukas.gif  vadinas mes viena už kitą laisvai mąstyt ir rašyt galim! Kaip smagu bendraminčių turet!!!

O kur apie Kivanč tą info radai? Kažkur rusiskai? Aš kažkaip angliškai aną dien žiūrėjau, nieko neaptikau?

lotuliukas.gif Bent jau kas liecia supratima apie si seriala tia tikrai biggrin.gif

Turku kalba radau ir issiverciau su googlu biggrin.gif Kad filmuojasi su Farah Zeynep Abdulah seriale Kurt Seyt & Shura, veiksmas carinej Rusijoj vyksta, paskui persikelia i Turkija. Bijau, kad Kivanc barzdos kokios baisios neuzaugintu lotuliukas.gif
Atsakyti
ale dabar pagalvojau kad jie abu vienodai viduj kencia abu vienodai nerime baimej,,,tik kiauta sarva uzsideda, o viduj kancia gili. ta isorine apgaule neilgai truks, kazkada zmogus nebeistveria ir sprogsta visos kaukes dingsta idomu kaip bus toliau vis idmiau su kiekviena serija
Atsakyti