paskanaukim,kad,neduok die,koks gramas nenukristų beburnojant
o aš vis dar niekaip nerandu dėl ko Bihter gailėt
šiandien labai"žibėjo"kai prie stalo sėdėjo ...esu iš tų,kurių pradžioj nesudomino serialas,paskui-užkabino,tai ir internetu paspoksojau,ir dabar per Lnk žiūriu,tai,sakau,gal kartais nepamačiau ir meilės kankinė mandagumo kada pramoko?nemanau,kad tokiai"didelei"poniai karūna nukristų,jei pasisveikintų kada su tarnais
įtariu,kad be reikalo tikiuos...sutinku,kad Džemilė lazdą perlenkė,bet man scenos su jos ir jos tėvų išėjimu bus daug graudesnės nei kad kada su bihter
įdomiausios serijos prasideda
Papildyta:QUOTE
kad sitaip su nihal jis jei gerbtu tai dar sakytu nera kur skubet o cia viens du ir kelnes maunams,,nu ka zinau
o tai su bihter metų metus draugavo,gerbė ją ir tik po dešimtmečio tesugulė?
o jau isivaziavo ir jam sekas pradejo skaudint sekas taip, tai taip ir toliau pagavo cinkeli pajuto kad bihter skauda tai bando irodyt va kad grizai tai ziurek
o tai ji gauna ko nori
žinai,kad skaudu matyti jį su kita-venk jo,stenkis nesusitikt,bet ne,grįžtu kad namus sugriaučiau...tikrąja to žodžio prasme
netgi ne namus,o likimus...
nu va pats adnanas ja ikalbineja gryzti nepalikti, o ji kaip matau buvo tvirtai nusprendus nebegryzti ir su vaikeliu iskeliauti
tikrai,"privertė"Adnanas ją grįžti,už plaukų partempė
čia iš tos serijos,kai moteris vyrai lupa,o šios neina niekur ir sako"negaliu,jis manęs nepaleidžia..."kaip gali tave priversti gyventi jei tu nenori?aišku,galim diskutuot,kad nėra kur eiti ir pan.,bet čia jau ne šios temos aptarimas