Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meilė (Aşk-ı Memnu)

QUOTE(širlė @ 2013 11 13, 17:48)
del dzamiles sutinu, jau senei ja buciau isvarius lauk, kaip tarnaite netgi per daug sau leido doh.gif

kaip sakoma " za bazaram slidit nada" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2013 11 13, 17:41)
nu jau pasislykstejau behliuliu kaip... doh.gif  doh.gif prarado visa savo zavesi..
jo pravarde galetu but "dulkintuvas" biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

pritariu tikrai baubas schmoll.gif po sios serijos dar kart issitikinau kad butent jis ir yra pats nesaziningiausias is visu heroju tiek pries kitus tiek pats pries save, apgailetinas tiesiog,,man keista kaip tas dede jiem isvis leido draugauti,,,zinant ji,,,na jei ir bus jie kazkada vyras zmona tai man nihal bus tik kaip prievaizdas ale zmona, tik etikete, bet ne ta tikroji MEILE, o uz ju nugaros behliulis vistiek liktu behliulis ir tu motereliu dar gyvenime butu nnn, gal kazkoks stiprus sukretimas tik ji pakeis, gaila bet jau bus per velu,,,
as gal ir pasirodysiu bloga, nors dzemile ir nieko, bet budama ponia kad ir kokia nedaleisciau taip tarnam lot per daug jau, reik jaust ribas kur gali kur ne, o tarnai irgi kokie su principais vai vai lotuliukas.gif
vietoj bihter ijungciua kita rezima ir bandyciau laimingai gyvent su adnanu, o matydamas svytincia bihter behliulis pats taip nervuotus kaip dabar jis nervuoja ja dar pagimdyciau vaika ir nesiodamasi po namus vis pakisciau behliuliui va ziurek kosk grazus tavo mazylis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 13 lapkričio 2013 - 17:08
As tai jei rodytu nuo pradziu, tai ziureciau dar karta, bet dabar kai mazdaug isivaizduoju ka rodo, tai net nejungiu televizoriaus. Sukandus dantis ziurejau tas paskutines serijas. Siaubingai Behliulis elgesi pradedant tuo, kad nenorejo savo vaiko, baigiant tuo kaip tam vyno rusyje Bihter nuteske ant zemes ir t.t. ir pan. O ji, nepaisant viso sito, nieko su savimi negalejo padaryti vargse sad.gif Kaip ir pati sake paskui: "As pralaimejau, praradau viska - savigarba, oruma, meile..." Gaila jos be galo. Paskutine serija tai ziurejau gal kokius 10 kartu. Kaip tie taskai susidelioja visi sad.gif NU kazkoks narkotikas tikrai sis serialas. Jau pries tiek laiko ji perziurejau ir niekaip negaliu nuo jo atsijungti wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 13 lapkričio 2013 - 17:07
Gal galit papasakoti, ką šiandien rodė? Mačiau tik pačią pabaigą. O gal šios serijos linką turit?
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 13, 18:06)
As tai jei rodytu nuo pradziu, tai ziureciau dar karta, bet dabar kai mazdaug isivaizduoju ka rodo, tai net nejungiu televizoriaus. Sukandus dantis ziurejau tas paskutines serijas. Siaubingai Behliulis elgesi pradedant tuo, kad nenorejo savo vaiko, baigiant tuo kaip tam vyno rusyje Bihter nuteske ant zemes ir t.t. ir pan. O ji, nepaisant viso sito, nieko su savimi negalejo padaryti vargse sad.gif Kaip ir pati sake paskui: "As pralaimejau, praradau viska - savigarba, oruma, meile..." Gaila jos be galo. Paskutine serija tai ziurejau gal kokius 10 kartu. Kaip tie taskai susidelioja visi sad.gif NU kazkoks narkotikas tikrai sis serialas. Jau pries tiek laiko ji perziurejau ir niekaip negaliu nuo jo atsijungti wacko.gif

nu jo o tos nihal gaila durniuke gryna,,,o tas isvis sau ramia sazine eina per skirtingas lovas kas jam, bet kad sitaip su nihal jis jei gerbtu tai dar sakytu nera kur skubet o cia viens du ir kelnes maunams,,nu ka zinau,,,cia ne bihter moteru paderme juodina bet behliulis taip nupiesia kad tikrai atrodo visi vyrai kiaules,,,nu jis tai tikrai neeilinis parsas, o jau isivaziavo ir jam sekas pradejo skaudint sekas taip, tai taip ir toliau pagavo cinkeli pajuto kad bihter skauda tai bando irodyt va kad grizai tai ziurek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 13 lapkričio 2013 - 17:17
user posted image
paskanaukim,kad,neduok die,koks gramas nenukristų beburnojant mirksiukas.gif

o aš vis dar niekaip nerandu dėl ko Bihter gailėt ax.gif šiandien labai"žibėjo"kai prie stalo sėdėjo ...esu iš tų,kurių pradžioj nesudomino serialas,paskui-užkabino,tai ir internetu paspoksojau,ir dabar per Lnk žiūriu,tai,sakau,gal kartais nepamačiau ir meilės kankinė mandagumo kada pramoko?nemanau,kad tokiai"didelei"poniai karūna nukristų,jei pasisveikintų kada su tarnais g.gif įtariu,kad be reikalo tikiuos...sutinku,kad Džemilė lazdą perlenkė,bet man scenos su jos ir jos tėvų išėjimu bus daug graudesnės nei kad kada su bihter ax.gif įdomiausios serijos prasideda bigsmile.gif
Papildyta:
kad sitaip su nihal jis jei gerbtu tai dar sakytu nera kur skubet o cia viens du ir kelnes maunams,,nu ka zinau

o tai su bihter metų metus draugavo,gerbė ją ir tik po dešimtmečio tesugulė?
o jau isivaziavo ir jam sekas pradejo skaudint sekas taip, tai taip ir toliau pagavo cinkeli pajuto kad bihter skauda tai bando irodyt va kad grizai tai ziurek

o tai ji gauna ko nori mirksiukas.gif žinai,kad skaudu matyti jį su kita-venk jo,stenkis nesusitikt,bet ne,grįžtu kad namus sugriaučiau...tikrąja to žodžio prasme verysad.gif netgi ne namus,o likimus... verysad.gif
nu va pats adnanas ja ikalbineja gryzti nepalikti, o ji kaip matau buvo tvirtai nusprendus nebegryzti ir su vaikeliu iskeliauti

tikrai,"privertė"Adnanas ją grįžti,už plaukų partempė verysad.gif čia iš tos serijos,kai moteris vyrai lupa,o šios neina niekur ir sako"negaliu,jis manęs nepaleidžia..."kaip gali tave priversti gyventi jei tu nenori?aišku,galim diskutuot,kad nėra kur eiti ir pan.,bet čia jau ne šios temos aptarimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audrikea: 13 lapkričio 2013 - 17:35
QUOTE(audrikea @ 2013 11 13, 18:30)

Bet koks pyragelis...net apziurejau, kaip cia toki padarius g.gif
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2013 11 13, 18:30)
user posted image
paskanaukim,kad,neduok die,koks gramas nenukristų beburnojant mirksiukas.gif

o aš vis dar niekaip nerandu dėl ko Bihter gailėt ax.gif šiandien labai"žibėjo"kai prie stalo sėdėjo ...esu iš tų,kurių pradžioj nesudomino serialas,paskui-užkabino,tai ir internetu paspoksojau,ir dabar per Lnk žiūriu,tai,sakau,gal kartais nepamačiau ir meilės kankinė mandagumo kada pramoko?nemanau,kad tokiai"didelei"poniai karūna nukristų,jei pasisveikintų kada su tarnais g.gif įtariu,kad be reikalo tikiuos...sutinku,kad Džemilė lazdą perlenkė,bet man scenos su jos ir jos tėvų išėjimu bus daug graudesnės nei kad kada su bihter ax.gif įdomiausios serijos prasideda bigsmile.gif
Papildyta:
o tai su bihter metų metus draugavo,gerbė ją ir tik po dešimtmečio tesugulė?
o tai ji gauna ko nori mirksiukas.gif žinai,kad skaudu matyti jį su kita-venk jo,stenkis nesusitikt,bet ne,grįžtu kad namus sugriaučiau...tikrąja to žodžio prasme  verysad.gif netgi ne namus,o likimus... verysad.gif

na yra skirtumas kai suguli vienai nakciai yra kai suguli is meiles, man gaila kad jis su nihal lygiai taip pat kaip su tom vienai nakciai,,,per daug nedvejojas kad gali jos oruma sutrypt ir iskaudint,,,ir taip gerbia myli dede kad ir su jo zmona ir su dukra kartu thumbup.gif nu liuks thumbup.gif
mano akim jis pasinaudojo nihal noredamas uzsimirsti savo problemose , negerai,,,
o grizo ponia kad pasipriesintu jam vien perskaicius tokia zinute as irgi grisciau tik sakau buciau ziauresne vaidinciau kaip jis vaidina neleisciau jam valdyt situacijos prigalvociau visko kad ji is proto vesciau, jos rankose-pilve didesnis kozeris negu jo tik jau ne pagal mane sukurtas galas lotuliukas.gif
o grizti ji tikrai nenorejo ir jam tai pastoviai kartojo sioj serijoj bet cia ta behliulio sms vel adrenalina uzkele elgtis priesingai kam neuzkeltu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 13 lapkričio 2013 - 18:04
Oi kaip smagu! Kiek diskusijų! Kai pradėjo rodyti šį serialą, prisimenu kiek buvo nusivylusių, kad neidomus, tačiau galima pasidžiaugti, kad daugelis susigyveno su herojais, pasidalinom į už ir prieš lotuliukas.gif

Aš žinoma, už mūsų herojus, už jausmus, nors kartais tie jausmai ir skaudina aplinkinius net tik tave patį. Visi skirtingi, todėl ir gyvenimas įdomus ir nenuobodus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2013 11 13, 12:57)
pritariu,nes didingasis amžius labai ilgas serialas,tai vien tik savaitgaliais porą metų rodys g.gif

jo drinks_cheers.gif sitas filmas irgi veza thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2013 11 13, 10:30)

o tai ji gauna ko nori mirksiukas.gif žinai,kad skaudu matyti jį su kita-venk jo,stenkis nesusitikt,bet ne,grįžtu kad namus sugriaučiau...tikrąja to žodžio prasme  verysad.gif netgi ne namus,o likimus... verysad.gif

O jeigu matai ir žinai, kad tavo mylimas žmogus daro diddžiausią savo gyvenimo klaidą irgi negrįžtum? Aš tikriausiai grįžčiau, bandyčiau viska kas įmanoma. Nors sako reikia paleisti, kad pas tave sugrįžtu, bet įsivaizduojat, kaip tai sunku padaryti? Atstumai, kiekviena minutė žudo... Nors žinoma, čia itakojo ir keršto troškimas. Kai jausmai užvaldo, blaiviai negalvoji..

O man nors ir neskanu, kad jis su Nihal permiegojo, bet visiškai jos negaila! Gi tai buvo jos pasirinkimas, ji to norėjo, ne jis. Jei Behlulis būtų ja atstūmęs, jis būtų ją labai įžeidęs, nemanau, kad jokie paaiškinimai Nihal, kad jis ją gerbia ir t.t būtų ją paguodę. Panelė gerai žinojo ko nori, ir jis jai tą davė. Tuo labiau jis galėjo isitikinti, kad deja jis Nihal kaip moters tikrai nemyli....
Papildyta:
QUOTE(mickute7 @ 2013 11 13, 10:59)
jo  drinks_cheers.gif sitas filmas irgi veza  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

O manęs kažkaip nekabina... Bandžiau iš pradžių rusų kalba, tačiau kai LNK pradëjo reklamuoti, nusprendžiau lauksiu ... Vėl pradėjau per LNK, tačiau kažkodėl "neapsirgau", gal kad kažkur pasamonėj knibžda mintis, kad turėsiu "atiduoti" šiam serialui kelis metus, kad jį visą pamatyti? Nežinau.... Aktoriai lyg ir geri, veiksmas įdomus, tačiau kažkas gal su manim ne taip? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 13, 18:14)

O manęs kažkaip nekabina... Bandžiau iš pradžių rusų kalba, tačiau kai LNK pradëjo reklamuoti, nusprendžiau lauksiu ... Vėl pradėjau per LNK, tačiau kažkodėl "neapsirgau", gal kad kažkur pasamonėj knibžda mintis, kad turėsiu "atiduoti" šiam serialui kelis metus, kad jį visą pamatyti? Nežinau.... Aktoriai lyg ir geri, veiksmas įdomus, tačiau kažkas gal su manim ne taip?  lotuliukas.gif

o man tokie istoriniai tinka drinks_cheers.gif dvarai, rumai, valdovai, haremas, kazkaip idomu thumbup.gif net MB prisedes paspokso
Atsakyti