Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Noa @ 2013 11 12, 14:43)
Va va, kur tas megztinis, mielai paimčiau biggrin.gif Man pats tas biggrin.gif

a jau brightus kraustaisi? biggrin.gif

ir as toki priglausciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 11 12, 23:32)
a jau brightus kraustaisi? biggrin.gif

Neeea, dar turiu nespalvotų linzių sočiai biggrin.gif
Man tokia spalva priklauso pagal etatą nail.gif Tipo, antra pagal ryškumą. O ryškiausia - tokia viščiuko geltona, bet tą tai galiu kam nors parduot už nebrangiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 13, 00:39)
Neeea, dar turiu nespalvotų linzių sočiai biggrin.gif
Man tokia spalva priklauso pagal etatą nail.gif Tipo, antra pagal ryškumą. O ryškiausia - tokia viščiuko geltona, bet tą tai galiu kam nors parduot už nebrangiai lotuliukas.gif

nus, pas mane geltona yra, tai as nepirksiu schmoll.gif , kam nors kitam perleisk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 11 12, 23:43)
nus, pas mane geltona yra, tai as nepirksiu schmoll.gif , kam nors kitam perleisk biggrin.gif

O pas ką nėra?
Ir kam jos, šūdspalvės, išvis reikia? dry.gif Ant pienių tai gražu, ant viščiukų, ant kiaušinio trynio, ant kokių purienų laukų... Bet ant solidžios bobos?!
Ni schmoll.gif
Atsakyti

aik jau, nu taigi ne 80 metu turi biggrin.gif tokiu metu kazi ar nesiociau ryskia geltona, va isigijau megstuka geltona su ciut ciut oranziniu atspalviu, primenanti geltonas nasturtas, nu tai labai sau patinku biggrin.gif
Atsakyti
Nasturtos oranžinės dry.gif O mano geltona - kaip flomasteris.
Arba kaip tas geltonas angrybirdas. Nu ir ją nafig biggrin.gif
Atsakyti
ar tikrai oranzines mirksiukas.gif
user posted image

grazi ta geltona, nevaryk ant jos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 12, 22:51)
O pas ką nėra?
Ir kam jos, šūdspalvės, išvis reikia? dry.gif Ant pienių tai gražu, ant viščiukų, ant kiaušinio trynio, ant kokių purienų laukų... Bet ant solidžios bobos?!
Ni schmoll.gif

Nu nu, žiek kokia solodi boba geltonai puošias biggrin.gif
user posted image

O jai rimtai, tai man labai patinka geltonos/pilkos derinys, labai jau solidnai gaunas... aišku geltona - akcentinė
user posted image

todėl galėtum ir perleist kietoms vasaroms tą geltoną, nes vat pas jas paletėj ir nėra geltonos... bet jai likt prie to kad esu vasara... tai tada arba paletės blogos, arba visgi aš ne vasara: nes man tinka... nu tokia švelni, pabalinta.

Mute kažin ar čia dar geltona g.gif , man atrodo kad čia geltonai oranžinė. bet yra ir geltonų nasturtų, ir net tokios šviesiai geltonos, kur man tinka biggrin.gif :
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 11 13, 10:17)

Mute kažin ar čia dar geltona g.gif , man atrodo kad čia geltonai oranžinė. bet yra ir geltonų nasturtų, ir net tokios šviesiai geltonos, kur man tinka biggrin.gif :

tai ta ir norejau pasakyt, kad nasturtos ne vien oranzines, o ir kitokiu spalvu yra smile.gif
Atsakyti
Radau va tokę vasaros paletę, nus kokia faina wub.gif . Ir nėra tų nupilkintų man netinkančių rusvų... ir geltona mano, ir net salotinė, kurę man kuleris pagal skūrą davė, ir rausvai violetinės... ir net žalia kurę atkasiau vos vos tinkančią prie snukio... dar žydros trūksta ir pilkų, bet kadangi pilka ne spalva lotuliukas.gif
Atsakyti
vasarvydžio nakties sapnas:
user posted image
Atsakyti

kokia idomi spalva bigsmile.gif
Atsakyti