kaži ar ji dark Gal kokia soft.
Ir dar radau nuomonę, kad Angelina Jolie soft autumn Jolie
man atrodo, kad ji visai kitam tipui buvo priskirta kituose šaltiniuos
QUOTE(inc @ 2013 11 12, 14:18)
pradėjau žiūrėt jūsų tuos šešėlius ir pati užsikabliavau. pati pamaklinėjau sau ieškodama. va tokius visai norėčiau išbandyti
The Balm Shady lady graziai sukomplektuotos spalvytes.
Ju ir daugiau rusiu yra:
Cia visu spalvos isnagrinetos: http://xxxbeautyrede...w-palettes.html
QUOTE(bytte @ 2013 11 12, 14:31)
Tai cia viena is tu melynoms akims, kur pirmai visas sukeliau.
Siaip is tikruju akiu melynuma labai isryskintu tiek tie pelkes spalvos seseliai, tiek siltai zalsvi, salotiniai visokie, arba Chartreuse! Va:
Va kokie pavasariski
butu grazu pravedimai su tokia tamsia zalia
Arba su sitais, visa voka galima padengt virsuje esancia desinej bronzos/aukso spalva, tokiu budu issiryskins ta gelsva zvaigdute, iskilima po antakiu ir vidini akies kamputi ryskint su ta sviesiausia, isorini kamputi ir virs virsutiniu blakstienu truputi patamsint su ta tamsia ruda, o ta salotine naudot pravedimui ties apatinem blakstienom arba galima ir virsuje maza akcenteli uzdeti, turetu labai graziai isrysket akiu melynumas.
As manau kad spalvos paletej gali buti labai ivairios, svarbu kad jos butu gaivios, neperdaug nupilkintos kad pavasariukui neprarast to vaiskumo tokio.
Kaip teisingai issirinkti seselius? rusu k. http://artcosm.ru/ka...o-podobrat-teni
Atsizvelgta ir i spalvini tipa.
QUOTE(bytte @ 2013 11 12, 14:54)
besiknisdama gal kur foto akies dukros radau savo akį paveiksluota su supermakro funkcija... nu tai koks čia piešinys? beja kitoje akyje tų kiauraraščio išmezgimų nėr, piešinuys vientisas.
gal vasara
winter
spring
summer
autumn
Zinot ka prisiminiau? Ogi kazkada Asta Stasaityte vienoj laidoj minejo jog jai buvo nustatytas spalvinis tipas - kontrastinga vasara. Kazkaip labai istrigo tas faktas.
beje, jau tada ji buvo raudonplauke.
beje, jau tada ji buvo raudonplauke.
Ateinu su išvadom Greičiausiai Graužinienė bus soft autumn. Akys jos ganėtinai šviesios visose fotkėse.
Tai kad gal pavasaris koks, žiūrėkit
QUOTE(inc @ 2013 11 12, 17:55)
Ateinu su išvadom Greičiausiai Graužinienė bus soft autumn. Akys jos ganėtinai šviesios visose fotkėse.
Aaa, o as apie sita kostiumeli pagalvojau. Tokios jau as noriu.
Dar akiu nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Tynka @ 2013 11 12, 16:49)
Ir dar radau nuomonę, kad Angelina Jolie soft autumn Jolie
man atrodo, kad ji visai kitam tipui buvo priskirta kituose šaltiniuos
Taip ji buvo priskirta kazkuriai vasaru, rodos soft. Bet kazkur dar kazkas ja ir ziemoms (lygtai) buvo priskyre.
QUOTE(Hiver @ 2013 11 12, 17:09)
griečiausiai tas, nors pas mane telike jis kiek šiltesnis atrodė. begooglindama pastebėjau, kad kai ji padažyta šiltais tonais, tai geriau atrodo. nors iš rūbų, tai gali pradėt galvot, kad ji ir šaltas tipas gali būti
bet aną fotkę kėliau, nes akys geriau matosi
QUOTE(inc @ 2013 11 12, 16:55)
Graužinienė bus čiučiundra... o jai rimtai jai geriausiai atrodė soft summer įvaizdis, o dabar... bože bože... ryte būna baisesnė, nei kai makeupas nubyra
Ana gi ir žiema pabuvojo
vuo ir royal blue sakyčiau nieko visai
Nu mergos, nu. Nieko gražesnio apratinėt nerandat? Man Graužinienė yra turbūt baisiausias iš išvaizdos žmogus forever Šiaip, aišku, aš jos nepažįstu, tik nerealiai jinai man negraži O čia - visas puslapis
Nu kas jai tinka - netinka? Niekas jai netinka Nu nepasisekė žmogui su grožiu. Gal kitur kur pasisekė, bet grožyje tai niekaip ne...
Nu kas jai tinka - netinka? Niekas jai netinka Nu nepasisekė žmogui su grožiu. Gal kitur kur pasisekė, bet grožyje tai niekaip ne...
O dėl Stašaitytės... ana mūsų mokykloj pionierius šefavo, kažkokia komjaunuolė svarbi buvo... nu tai kiek pamenu - paprasta lietuviška spalva plaukų , nu taip vidutinio tamsumo, sakyčiau, 6-tukas net pagal tamsumą... tai kokia cool summer?
Papildyta:
Kai tokia negraži... tai ir tinka labiausiai soft summer, nusoftini viską viską... iki visiško pilkumo, kad nieko nieko nebūt matyt... tik .... ai nieko nieko geriau
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 11 12, 19:21)
Nu mergos, nu. Nieko gražesnio apratinėt nerandat? Man Graužinienė yra turbūt baisiausias iš išvaizdos žmogus forever Šiaip, aišku, aš jos nepažįstu, tik nerealiai jinai man negraži O čia - visas puslapis
Kai tokia negraži... tai ir tinka labiausiai soft summer, nusoftini viską viską... iki visiško pilkumo, kad nieko nieko nebūt matyt... tik .... ai nieko nieko geriau
dar grožis grožiu, kaip kam pasiseks, man dėl kitko jinai nepatinka, bet mes čia ne apie politiką...
Stašaitytė su Masalskiu man senai matyti, anas koks susenęs
Stašaitytė su Masalskiu man senai matyti, anas koks susenęs
QUOTE(bytte @ 2013 11 12, 20:28)
Tai gal dar galima prie kokios žiemos priskirt ir juodai aprengt? Irgi nieko nesimatytų:
Ir Grybauskaitei būtų atsvara, nes tai tai karatistė buvo - baltai rengėsi Būtų it In ir Jan