Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

kaži ar ji dark g.gif Gal kokia soft.

Ir dar radau nuomonę, kad Angelina Jolie soft autumn g.gif Jolie

man atrodo, kad ji visai kitam tipui buvo priskirta kituose šaltiniuos g.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 11 12, 14:18)
pradėjau žiūrėt jūsų tuos šešėlius ir pati užsikabliavau. pati pamaklinėjau sau ieškodama. va tokius visai norėčiau išbandyti  smile.gif

The Balm Shady lady graziai sukomplektuotos spalvytes. drinks_cheers.gif
Ju ir daugiau rusiu yra:
user posted image

Cia visu spalvos isnagrinetos: http://xxxbeautyrede...w-palettes.html

QUOTE(bytte @ 2013 11 12, 14:31)
Dukra berots E.l.f kosmetiką nusižiūrėjus buvo, berots šitą.

Tai cia viena is tu melynoms akims, kur pirmai visas sukeliau. smile.gif

Siaip is tikruju akiu melynuma labai isryskintu tiek tie pelkes spalvos seseliai, tiek siltai zalsvi, salotiniai visokie, arba Chartreuse! Va: biggrin.gif
user posted image
user posted image

Va kokie pavasariski biggrin.gif
butu grazu pravedimai su tokia tamsia zalia
user posted image

Arba su sitais, visa voka galima padengt virsuje esancia desinej bronzos/aukso spalva, tokiu budu issiryskins ta gelsva zvaigdute, iskilima po antakiu ir vidini akies kamputi ryskint su ta sviesiausia, isorini kamputi ir virs virsutiniu blakstienu truputi patamsint su ta tamsia ruda, o ta salotine naudot pravedimui ties apatinem blakstienom arba galima ir virsuje maza akcenteli uzdeti, turetu labai graziai isrysket akiu melynumas. smile.gif
user posted image

As manau kad spalvos paletej gali buti labai ivairios, svarbu kad jos butu gaivios, neperdaug nupilkintos kad pavasariukui neprarast to vaiskumo tokio.

Kaip teisingai issirinkti seselius? rusu k. http://artcosm.ru/ka...o-podobrat-teni
Atsizvelgta ir i spalvini tipa.

QUOTE(bytte @ 2013 11 12, 14:54)
besiknisdama gal kur foto akies dukros radau savo akį paveiksluota su supermakro funkcija... nu tai koks čia piešinys? beja kitoje akyje tų kiauraraščio išmezgimų nėr, piešinuys vientisas.
user posted image

gal vasara g.gif
winter user posted image
spring user posted image
summer user posted image
autumn user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 12 lapkričio 2013 - 16:38
Zinot ka prisiminiau? Ogi kazkada Asta Stasaityte vienoj laidoj minejo jog jai buvo nustatytas spalvinis tipas - kontrastinga vasara. Kazkaip labai istrigo tas faktas.

user posted image
user posted image
user posted image

beje, jau tada ji buvo raudonplauke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 12 lapkričio 2013 - 17:01
Ateinu su išvadom biggrin.gif Greičiausiai Graužinienė bus soft autumn. Akys jos ganėtinai šviesios visose fotkėse.
user posted image
Atsakyti
Tai kad gal pavasaris koks, žiūrėkit biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 11 12, 17:55)
Ateinu su išvadom  biggrin.gif Greičiausiai Graužinienė bus soft autumn. Akys jos ganėtinai šviesios visose fotkėse.

Aaa, o as apie sita kostiumeli pagalvojau. biggrin.gif Tokios jau as noriu. biggrin.gif
user posted image

Dar akiu nuotrauka

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Tynka @ 2013 11 12, 16:49)

Ir dar radau nuomonę, kad Angelina Jolie soft autumn  g.gif Jolie

man atrodo, kad ji visai kitam tipui buvo priskirta kituose šaltiniuos  g.gif

Taip ji buvo priskirta kazkuriai vasaru, rodos soft. 4u.gif Bet kazkur dar kazkas ja ir ziemoms (lygtai) buvo priskyre.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 11 12, 17:09)
Aaa, o as apie sita kostiumeli pagalvojau. biggrin.gif Tokios jau as noriu. biggrin.gif

griečiausiai tas, nors pas mane telike jis kiek šiltesnis atrodė. begooglindama pastebėjau, kad kai ji padažyta šiltais tonais, tai geriau atrodo. nors iš rūbų, tai gali pradėt galvot, kad ji ir šaltas tipas gali būti
bet aną fotkę kėliau, nes akys geriau matosi
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 11 12, 16:55)
Ateinu su išvadom  biggrin.gif Greičiausiai Graužinienė bus soft autumn. Akys jos ganėtinai šviesios visose fotkėse.
user posted image

Graužinienė bus čiučiundra... o jai rimtai jai geriausiai atrodė soft summer įvaizdis, o dabar... bože bože... ryte būna baisesnė, nei kai makeupas nubyra doh.gif
Ana gi ir žiema pabuvojo biggrin.gif
user posted image
vuo ir royal blue sakyčiau nieko visai
Atsakyti
Nu mergos, nu. Nieko gražesnio apratinėt nerandat? biggrin.gif Man Graužinienė yra turbūt baisiausias iš išvaizdos žmogus forever biggrin.gif Šiaip, aišku, aš jos nepažįstu, tik nerealiai jinai man negraži biggrin.gif O čia - visas puslapis doh.gif

Nu kas jai tinka - netinka? Niekas jai netinka doh.gif Nu nepasisekė žmogui su grožiu. Gal kitur kur pasisekė, bet grožyje tai niekaip ne...
Atsakyti
O dėl Stašaitytės... ana mūsų mokykloj pionierius šefavo, kažkokia komjaunuolė svarbi buvo... nu tai kiek pamenu - paprasta lietuviška spalva plaukų g.gif , nu taip vidutinio tamsumo, sakyčiau, 6-tukas net pagal tamsumą... tai kokia cool summer? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 11 12, 19:21)
Nu mergos, nu. Nieko gražesnio apratinėt nerandat? biggrin.gif Man Graužinienė yra turbūt baisiausias iš išvaizdos žmogus forever biggrin.gif  Šiaip, aišku, aš jos nepažįstu, tik nerealiai jinai man negraži biggrin.gif O čia - visas puslapis doh.gif

Nu kas jai tinka - netinka? Niekas jai netinka doh.gif Nu nepasisekė žmogui su grožiu. Gal kitur kur pasisekė, bet grožyje tai niekaip ne...

Kai tokia negraži... tai ir tinka labiausiai soft summer, nusoftini viską viską... iki visiško pilkumo, kad nieko nieko nebūt matyt... tik .... ai nieko nieko geriau
Atsakyti
dar grožis grožiu, kaip kam pasiseks, man dėl kitko jinai nepatinka, bet mes čia ne apie politiką... biggrin.gif

Stašaitytė su Masalskiu man senai matyti, anas koks susenęs unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 11 12, 20:28)
Kai tokia negraži... tai ir tinka labiausiai soft summer, nusoftini viską viską... iki visiško pilkumo, kad nieko nieko nebūt matyt... tik .... ai nieko nieko geriau

Tai gal dar galima prie kokios žiemos priskirt ir juodai aprengt? Irgi nieko nesimatytų:
user posted image

user posted image

Ir Grybauskaitei būtų atsvara, nes tai tai karatistė buvo - baltai rengėsi lotuliukas.gif Būtų it In ir Jan lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 12 lapkričio 2013 - 19:32